Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het slot van onze achterdeur was defect, de deur kregen we helemaal niet meer open. Het probleem is snel verholpen en het slot is vervangen. Goede communicatie en transparante prijs. Bedankt Paul Ruijgrok! Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
7 May 2025
Rosanne
Monnickendam
Ik ben bij NH Slotemakers door een doorverwijzing terecht gekomen. Het contact is altijd keurig geweest. Ik ben geholpen door dhr. Ruijgrok, wat zeer plezierig was (o.a. helder en transparant qua afspraken en kosten). Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd, ook de adviezen over het vervangen van sloten zijn professioneel geweest (niet opdringerig). Je hoort regelmatig in de media over malafide slotenmakers, daar hoort NH Slotemakers NIET bij.
21 April 2025
Herman
Heemskerk
Beste Herman,
Dank voor je vriendelijke review.
Heel veel geluk in jullie nieuwe woning.
Paul Ruijgrok
NH Slotenmakers
Prettig contact, pragmatisch en ons slot werkt weer als een zonnetje, met de sleutel die we al hadden, wat we graag wilden. Heel blij mee
14 April 2025
Cor
Hi Cor,
Dank voor je mooie review.
Het was even puzzelen voordat we het juiste slot hadden maar alles loopt weer als een zonnetje.
Paul Ruijgrok
NH Slotenmakers
Na problemen met een pen slot, dat elders door geïnstalleerd is, kwamen wij op aanraden van onze buren bij NH Slotenmakers terecht. Eerst hebben zij ons uit de brand geholpen om weer ons huis in te kunnen en daarbij kregen wij deskundig advies over het vervangen van de verouderde opdekslot op onze originele jaren 30 deur. Uiteraard hebben wij bij meerdere partijen offertes opgevraagd voor een 3-puntsslot maar ons gevoel bleef toch bij NH Slotenmakers. Mede doordat zij de schade, die het verwijderen van het opdekslot zou veroorzaken, zouden repareren. Daarnaast hebben wij de snelle communicatie en het meedenken als zeer prettig ervaren. Zojuist zijn de werkzaamheden afgerond en wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Het gerepareerde hout staat zelfs in de grondverf, de voordeur is iets bijgesteld waardoor hij niet meer aanloopt en het slot loopt soepel. Dank heren!
24 March 2025
Denise
Hi Denise,
Dank voor je mooie beoordeling.
We hebben het met veel plezier gedaan. Het is altijd weer mooi om zo'n jaren 30 deur helemaal mooi en veilig op te leveren volgens Politie Keurmerk.
Mike Ruijgrok PKVW specialist
Onze sloten zijn allemaal vervangen en de afwerking is keurig. Een extra slot moest uitgeboord worden wat behoorlijk wat houtsnippers gaf maar alles keurig opgeruimd. Sloten werken top heel blij mee.
17 October 2024
Anneke
Haarlem
Toen ons cilinderslot kapot ging, stond een van de mannen van NH Slotenmakers de volgende dag al voor de deur. Vriendelijk én snel: nog voor de koffie klaar was, werd het probleem gefixt. Helaas stopte ons zoontje een paar weken later houtsnippers in het gloednieuwe slot. Opnieuw kwam NH Slotenmakers langs en loste het probleem kosteloos op. Kortom; zoek je een deskundige, betrouwbare en vriendelijke slotenmaker? Zoek niet verder.
1 July 2024
Catharina
Haarlem
Kon binnen een paar dagen langskomen om het slot bij de voordeur te vervangen. Heeft daarbij 1 van de andere sloten ook direct versteld en nog wat vragen beantwoord.
12 November 2023
Patty
Haarlem
Keurig en vlot gedaan, aardige man. Wat wil je nog meer?
8 November 2023
Sander
Fransen
Fijne communicatie, vlotte service, goed werk. Ik kan NH Slotenmakers zeker aanbevelen!
8 November 2023
Hanneke
Haarlem
Slot gemaakt. Dezelfde middag geholpen ook al was het vrijdag. Komt op mij vriendelijk, rustig en kundig over.
27 October 2023
Maaike
Zaanstreek
Ons oplegslot laten vervangen, snelle offerte en snelle plaatsing. Goede prijs kwaliteit en net werk
18 July 2023
Teun de Jong
Haarlem
Wat een aardige man die meneer Paul Ruijgrok. Een vakman, die prima, betrouwbaar werk levert !! Zelfs geen rommel achter laat, omdat hij zelf alles met de stofzuiger ruimt. Chapeau voor deze slotenmaker ! Ik prijs hem zeker aan bij iemand die mij vraagt om een goede, betrouwbare slotemaker. Henk van EL Zaandam.
17 July 2023
Henk
Zaandam
NH Slotenmakers heeft vakkundig en snel het probleem met de 3-puntsslot opgelost. Aanrader!
24 February 2023
Silvester
Castricum
Na een inbraakpoging is mijn gehavende voordeur vakkundig opgeknapt en van nieuwe sloten voorzien. NH Slotenmakers is zeer klantvriendelijk. De communicatie verliep vlekkeloos. We kregen een hele prettige medewerker over de vloer, die zelfs nog apart terugkwam om een piepklein randje te kitten over een plek die eerst moest uitharden. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!
29 January 2023
Lilian
Amsterdam
prettig contact. snel, avonds gebeld ,volgende ochtend nieuw slot. deskundig
15 October 2022
peter
alkmaar
Netjes, snel en betrouwbaar. Bedankt NH Slotenmakers!
14 October 2022
Samantha
Purmerend
Eerst goed advies gekregen met een vrijblijvend offerte. Hadden al snel tijd om sloten en scharnieren van oude voordeur te vervangen. Erg blij mee! Goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Uitstekende en erg vriendelijke service!
23 September 2022
Bianca
Haarlem
In onze jaren 30 woning alle matige sloten laten vervangen door echt goede sloten. Zeer fijn bedrijf: verstand van zaken, snelle communicatie en echte vakmensen! Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
23 September 2022
Menno
Haarlem
Tien jaar geleden lieten we op ons toenmalige woning de sloten vervangen door een bedrijf uit Haarlem en we waren onder de indruk van de service, kennis en het vakmanschap. Nu, tien jaar later, hadden wij voor ons nieuwe huis door omstandigheden andere sloten nodig. De rekening van toen teruggezocht in onze administratie en het telefoonnummer op de rekening gebeld en het bedrijf bestaat nog steeds. Een uur later staat er al iemand bij ons op de stoep, een ander gezicht dan tien jaar geleden, maar met dezelfde aanpak en benadering. op maandagmiddag de zaak bekeken en geoffreerd en op woensdag daarop alles afgerond. Waar tref je vandaag de dag nog vaklieden die zo snel beschikbaar zijn? Dat zegt eigenlijk al alles over de bedrijfsaanpak. Wij waren niet alleen snel maar er ook werkelijk goed meegeholpen.
19 February 2022
Martin
Broek op Langedijk
Mooi op tijd gearriveerd en daarna prima werk geleverd,ben gewoon tevreden.
15 November 2021
Boe Van os
Assendelft
Drie sloten bij ons laten vervangen, zeer vakkundig werk door hen verricht en dat binnen een halve dag. Erg aan te bevelen!
29 September 2021
Philip
Heemstede
Veel dank voor jullie snelle, prettige en vakkundige service en advies bij het vervangen van sloten!
Beveelt niet aan
15 September 2021
Marjan
Amsterdam
Hi Marjan,
Dank voor je mooie review
Verschillende sloten en scharnieren vervangen en of bijgeplaatst, waaronder een geïntegreerd driepunts trekslot. Er is vakwerk geleverd en ben erg blij met het resultaat
14 September 2021
Dick
Beverwijk
Hi Dick,
Dank voor je mooie reactie.
Ik heb het ook aan Mike en Jeffrey doorgegeven
Uitstekende werkkwaliteit en werksnelheid. Voor elk probleem een goede oplossing. Niets is ze te veel. En nog een scherpe prijs ook.
9 September 2021
Wim
Bloemendaal
Hi Wim,
Dank voor de mooie review !
Nadat wij te maken hebben gehad met **********, zijn wij ontzettend blij met de service van NH slotenmakers. Na uitleg waren ze er binnen een uur (wat wij niet hadden verwacht.) Vakkundig werk geleverd! Wij slaan het nummer op voor toekomstige klussen. Zeer betrouwbaar!
23 August 2021
Saskia
Purmerend
NH Slotenmakers
Ook als u uw sloten wilt vervangen of u wilt uw huis of bedrijf laten beveiligen door middel van gekeurde sloten bent u op het juiste adres. Slotenmakers, slotenspecialisten in heel Noord Holland bij u in de buurt.
Smallekamp 2
1991CA Velserbroek