Laden reviews...
972 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn doorgaans positief, met nadruk op betrouwbaarheid, duidelijke informatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen transparantie en ondersteuning bij vragen. De algehele indruk is stabiel en klantgericht.
veel moeten zoeken naar het juiste contract maar niet tefonisch bereikbaarheid kunnen vinden van EnergieDirect graag wil ik die van u ontvangen
9 June 2026
Arnold
Zaandijk
Hoi Arnold,
Als een online energieleverancier hebben wij geen inkomende telefonische klantenservice. Wij helpen onze klanten via de chat, kijk voor de contactmogelijkheden op https://www.energiedirect.nl/klantenservice
Groetjes
Webcare
word goed op de hoogte gehouden. En leuke acties met de portemonnee geld terug met leuke vragen.
9 June 2026
Hans
Zuidwijk
Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te horen dat je goed op de hoogte wordt gehouden en dat je de acties in de app, zoals de Portemonnee-vragen, leuk vindt. Dank voor het delen van je ervaring! 😊
Nooit problemen.
8 June 2026
Gusta
Maastricht
Bedankt voor je mooie 10! Fijn om te horen dat alles altijd duidelijk is en dat je nooit problemen ervaart. Daar doen we het voor! 😊
Groetjes Monique
Verlengen van contract duidelijk en eenvoudig en prima aanbod.
8 June 2026
R
Hoofddorp
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het verlengen van je contract duidelijk en eenvoudig verliep en dat je tevreden bent met het aanbod😊
Groetjes Monique
Al jaren bij EnergieDirect. Nooit problemen. Goede prijs.
Jacques Blommerde
Etten-Leur
Dank je wel voor je review! Mooi dat je al zo lang tevreden klant bent en geen problemen ervaart.
ervaring is goed
Kees de Kooning
Hulst ( Zeeuws-Vl.)
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je een passend contract hebt en tevreden bent over je ervaring.
Monique
Altijd duidelijk in het maandoverzicht, met goede aanbiedingen voir verlenging.
Inge Freke-Blom
PURMEREND
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de duidelijkheid van het maandoverzicht en onze aanbiedingen.
Monique
Ik ervaar het als een prettige communicatie met overzichtelijke verbruikseenheden
Fred
Woerden
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de communicatie prettig vindt en dat de afspraken en verbruiksoverzichten duidelijk voor je zijn.
Monique
Alleen jammer dat alles online gaat. Soms heb je even een vraag die je snel beantwoord wilt hebben en dan zou telefonisch contact fijn zijn.
Victoria
Edens
Dank je wel voor je review! Goed dat je tevreden bent over de basis van onze service. We snappen je punt over telefonisch contact en nemen je feedback mee.
Wanneer je contact met ons opneemt via chat, mail en/of social media en je aangeeft dat je graag gebeld wilt worden, dan nemen we uiteraard telefonisch contact met je op.
‘t Ja
Ria
Heemstede
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is.
Duidelijk en snel geregeld
A
Rosmalen
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je onze service als snel en duidelijk ervaart.
Alles overduidelijk
Nico
Roterdam
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je het zo makkelijk ervaart.
.....
Ton van der Weele 0306771372
vleuten
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles duidelijk voor je is.
Monique
Gekozen voor Vast 3 jaar, prima tarief en een mooie energiekorting. Kan weer 3 jaar vooruit, zonder dat ik dagelijks de tarieven in de gaten moet houden. Kortom: Rust op dit gebied!!
Ronald
Bennekom
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat Regelneef goed werkt en dat je tevreden bent met je vaste 3-jaarscontract en energiekorting. Mooi dat je nu weer 3 jaar zorgeloos vooruit kunt!
Monique
Makkelijk zelfs voor oudere mensen.
Rick
Apeldoorn
Dank je wel voor je review! Mooi dat je onze service als eenvoudig en toegankelijk ervaart.
Betrouwbaar!
Peter
Sliedrecht
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat onze informatie helder is en je op ons kunt rekenen.
Positief
Sjef
Hoogkarspel
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie duidelijk en positief ervaart.
Nooit problemen
rene horstman
ALMELO
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt en nooit problemen hebt gehad.
Goede ervaring met jullie
Albert de Haas
Noordwijk
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt. Daar zijn we blij mee!
xxxxx
M. Rink
Epe
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Daar doen we het voor!
Niet de goedkoopste maar wel consequent met leveren
Hans Hofman
Klaaswaal
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze betrouwbare dienstverlening.
Monique
Ik ben blij met het maandelijkse overzicht.
Bettie
Amsterdam
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het maandelijkse overzicht. Zo houd je gemakkelijk inzicht in je energieverbruik en kosten.
Monique
Mijn ervaring is goed. Vooral de informatie over salderen heeft voor mij de doorslag gegeven. Goedzittersbonus is een goede bijkomstigheid.
Len
Stellendam
Wat leuk om te lezen! Fijn dat de informatie over salderen duidelijk was en dat de Goedzittersbonus een mooie extra voor je is.
goed tarief en snel geregeld
danny lans
Amersfoort
Hoi Danny,
Bedankt voor je review en fijn dat het je bevalt.
Webcare
Ben nog steeds zeer tevreden en kan zelf het maandelijkse bedrag veranderen.
4 June 2026
Wilma Aalders
Bergen op Zoom
Hoi Wilma,
Super om te lezen dat je tevreden bent en je hebt via de app alles zelf in de hand. Bedankt voor je review.
Webcare
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje.
- Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen.
- Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats.
- Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar.
- Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen.
- De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch