Heel fijn en goede samenwerking blij mee
Hi Eric, Dank je wel voor je 10/10 😊⚡️ “Fijne samenwerking” klinkt voor ons als: missie geslaagd 🎯😄 Wij zorgen voor de stroom, jij voor de glimlach — perfecte verdeling toch? 😉🔋 We waarderen je vertrouwen enorm 🙌 Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Overzichtelijk en vriendelijk. Begrijpbaar lezen.
Bedankt voor je review Mieke, fijn dat alles duidelijk en overzichtelijk is. Groetjes, Denis Webcare energiedirect
heel goed
Bedankt voor je review Har!
Aanbevolen
Bedankt voor je review!
Duidelijke app waar je veel terug kunt vinden en altijd duidelijkheid ervaren in berichten. Enig minpunt vindt ik dat er geen mogelijkheid is om te bellen en iemand aan de telefoon te krijgen. Je zit nu een kwartier te typen met een medewerker terwijl je in een telefoontje binnen 2 minuten klaar bent. Hele enge wereld zo en enorm vervelend!! Maar verder goed tevreden met energiedrect.
Hoi Brena, Als een online energieleverancier helpen wij onze klanten voornamelijk via de chat. Dat is tegenwoordig vrij gebruikelijk waar meerdere bedrijven gebruik van maken. We begrijpen dat het niet iedereen zijn voorkeur heeft en fijn om te lezen dat je verder tevreden bent. Groetjes, Denis Webcare energiedirect
Alleen jammer dat je niemand aan de telefoon krijgt
Beste klant, Wij zijn een online energieleverancier dus we hebben inderdaad geen telefonische klantenservice. Je kunt ons overigens goed bereiken via de chat en de contactmogelijkheid kun je vinden op onze website. Groetjes, Denis Webcare energiedirect
maandelijkse uitleg prima
Hi Gerard, Goed dat de maandelijkse uitleg duidelijk is 😄⚡ Zo houden we het graag overzichtelijk. Bedankt voor je 8! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Sinds ik energiedirect heb hebben wij geen probleem met betaling ook met de leverancier niet Ik moet zeggen het is een uitstekende energie
Soms zegt één woord genoeg 😄⚡ Fijn dat alles goed is bevallen. Bedankt voor je 10 Rob! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Mijn ervaring met Energiedirect is geweldig en website is duidelijk en transparant en makkelijk te begrijpen
Een geweldige ervaring én een duidelijke website? Daar krijgen wij energie van ⚡😄 Dank je wel voor je mooie 10 Martin! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Al jaren tevreden bij Enegie Direct.
Hi Wilfried, Jarenlange tevredenheid, dat is pas echte energie-relatie 😉⚡😄 Fijn dat alles nog steeds zo duidelijk is. Bedankt voor je 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Zie boven
Efficiënt + prima app = check 😄⚡📱 Bedankt voor je 9 Arnold! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Makkelijke app
Hi Jos, Betrouwbaar + gebruiksvriendelijke app = precies wat we willen 😄⚡ Fijn dat je tevreden bent. Dank je wel voor je 8! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Geen klachten, ga zo door.
Hi Nico, Perfecte leverancier’… die steken we in onze zak 😉⚡ Super bedankt voor je mooie 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Verlengen ging supersnel op de laatste dag van het oude contract. Het nieuwe contract sluit aan op het huidige contract zonder wachttijd van 14 dagen, super!
Hi Aukje, Verlengen in recordtempo én zonder onderbreking? Daar krijgen wij energie van ⚡😄 Dank je wel voor je mooie 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
kwestie van lezen zo ingevuld.
Lezen, invullen, klaar 😄⚡ Check! Dank je wel voor je 9, Huib! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Bij was er iets gebeurt met mijn contract die was ineens afgesloten . Buiten mij om en jullie hebben dst netjes opgelost . Daarom vind ik dat jullie een top bedrijf bent.
Duidelijke klantvriendelijke app
Kan ik kort over zijn. Alles duidelijk, snel geregeld.
Hi Jos, Digitale ervaring = geslaagd! 😄⚡ Duidelijk, snel en zonder gedoe — precies zoals bedoeld. Bedankt voor je 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Duidelijke uitleg bij het verlengen van het contract. Daardoor geen gedoe om een andere leverancier te regelen.
Geen gedoe, geen stress… zo houden we het graag 😉⚡ Super om te horen dat alles duidelijk was. Dank je wel voor je 9! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Alles wordt duidelijk uitgelegd en wij hebben een prettige ervaring met energiedirect en vooral de app is geweldig.
Als zelfs de app ‘geweldig’ wordt genoemd, dan doen we iets goed 😉📱⚡ Super om te horen dat alles duidelijk en prettig is. Dank je wel voor je 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Een goede en duidelijke overzichtelijke overeenkomst.
Hi Annemarie, Alles lekker overzichtelijk? Top! 😄⚡ Nu nog dat laatste puntje erbij sprokkelen 😉 Bedankt voor je 9! Energieke groet, Cam Webcare
Jammer van de oorlog , anders was de prijs voor mij de doorslag geweest, maar voor nu ff vertrouwd blijven qua energie leverancier
Alles strak en duidelijk! ⚡😄 De rest van de wereld is soms wat minder voorspelbaar… fijn dat je voor vertrouwd gaat 🙌 Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Altijd goed geregeld.
Hi Rianne, Twee keer ‘goed geregeld’? Dan weten we genoeg 😉⚡ Super bedankt voor je vertrouwen en je 10! Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
goede informatie en snel hulp gehad omdat ik niet meer kon inloggen super gedaan
Hi Rieni Inloggen kan soms even spannend zijn… maar gelukkig waren we er snel bij 😉🔐 Super om te horen dat je goed geholpen bent. Dank je wel voor die 10! ⚡😄 Energieke groet, Cam Webcare Energiedirect
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.