Filters

10

Snel en goed geïnstalleerd

In 4 uurtjes geïnstalleerd alles netjes opgeruimd en vriendelijk nu hopen dat de zonnepanelen veel opleveren

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring met SolarStudio!

Na lang onderzoek en vergelijking van verschillende zonne-energiebedrijven, koos ik uiteindelijk voor SolarStudio om mijn huis van zonnepanelen te voorzien, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste contact was de klantenservice van SolarStudio uitstekend. Het team was uiterst professioneel, vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en de verwachte besparingen op mijn energierekening. De installatie van de zonnepanelen was een goede ervaring. Het installatieteam arriveerde op tijd en werkte met grote vaardigheid. Ze waren beleefd en goed in de communicatie bij het plaatsen van de panelen op het dak. Het hele proces werd in één dag afgerond, wat ik zeer indrukwekkend vond.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima tot nu toe alles zoals afgesproken

Grootse pluspunt is de installatie ! Geweldig team netjes, beleeft ,en kennis van zaken! werken perfect samen ,beantwoorden al je vragen . ruimen alles op , werken veilig. verdienen echt een pluim!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en goed meegedacht.

Na de overeenkomst Helaas door omstandigheden even moeten wachten op de installatie, maar nu zeer tevreden. De (nieuwe) installateurs hebben netjes gewerkt en goed meegedacht over de installatie. Door de indeling op het dak iets te wijzigen, zou dit de opbrengst bevorderen. Na de installatie was er een grondige check en is er nog een laatste aanpassing gedaan. Ook de nieuwe driefase meterkast is netjes geïnstalleerd en de leidingen netjes aangelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vaklui op en top

Zeer professioneel, van begin tot het eind. De monteurs werkten 's avonds en zelfs zondag om de gemaakte deadline voor plaatsing te halen. Uitstekende vaklui! In no time hadden we 23 panelen, terwijl plaatsing zeker niet eenvoudig was.

 • Aanbevelen? Ja
1

Monteur komt niet

De zonnepanelen zijn snel en goed gelegd . Er ontbreekt 1 kabel waar we nu vanaf 14-12-2022 op wachten . Vandaag 21-04-2023 zou er weer een monteur komen . Weer niet . Halen nu ook het reclamebord uit de tuin . Lang genoeg reclame gemaakt . Jammer dat ze de afspraken niet nakomen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super blij met de SolarStudio

Fijne en vriendelijke communicatie. In deze hectische tijd waar lange wachttijden zijn hebben wij super snel onze zonnepanelen gekregen! Vriendelijke en nette monteurs! Wij zijn blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering in deze tijd

In februari mijn zonnepanelen aangekocht via een duidelijke presentatie van de adviseur die is langs geweest. De dak inspectie was al 4 dagen later en uiteindelijk lagen mijn zonnepanelen eind maart op mijn dak. Bij andere bedrijven was er een wachttijd van 6 maanden minimaal. Bedankt solar.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet doen hier

Monteur komen vaak niet

 • Aanbevelen? Nee
9

Perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgt!

Het gehele traject (van advies tot aan installatie) was tot in de puntjes verzorgd en perfect geregeld. Het proces is erg goed doorgedacht en geoptimaliseerd. Overal is aan gedacht en er waren dan ook geen verrassingen achteraf. Kwaliteit van de geleverde panelen is uitstekend wat ook terug te zien is in de opbrengst (tot dusverre). De installatie is vlot en netjes verlopen. Van zorgvuldige plaatsing van de panelen tot de route van de (buien) bekabeling aan toe. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

De SolarStudio maakt het waar!

Wat een professioneel en fijn bedrijf is de SolarStudio. Wij zijn vrij lang bezig geweest om de juiste partij te vinden voor zonnepanelen, wij hadden zelfs een hele excel lijst omdat er zoveel aanbieders zijn die van alles beloven. De SolarStudio maakt het waar, tot 2 x toe kwamen ze langs om in Jip en Janneke taal uitleg te geven over de werking van de panelen en als 1 van de weinige hebben zij een eigen voorraad waardoor wij geen maanden hoefden te wachten. Het contact is goed, snel en persoonlijk. Problemen worden opgelost, ze zijn misschien niet de allergoedkoopste partij maar wel de beste op elk vlak, vooral als je kijkt naar opbrengst en garantie. Wij zijn blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Fijn gesprek met Chantal gehad. De panelen netjes geinstaleerd. Ik ben erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ja alles snel en netjes geregeld !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed kan altijd beter,ben er namelijk achter gekomen dat ik een lamp in de garage helaas niet meer kan zetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een en al besparen

Blij dat ik inmiddels de zonnepanelen heb liggen. Ik ben al meteen begonnen met besparen via een bereikbaar concept voor iedereen. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super monteurs

Super fijne monteurs, vriendelijk, netjes en erg snel gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
2

Afspraken worden niet nagekomen

Na 2 maanden zou er eindelijk vandaag tussen 10.00 en 12.00 uur een monteur voor het vervangen van de opimizer komen. Helaas zonder bericht komen ze gewoon niet opdagen. Nadat ik zelf heb moeten bellen zouden ze tussen 13.00 en 14.00 komen. U raad het al, helaas... Maar weer gebeld met als antwoord, ik bel u zo terug. Helaas.... weer komt de Solarstudio zijn afspraak niet na.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie zonnepanelen

Goede ervaring gehad. Klantvriendelijk en ze denken mee.

 • Aanbevelen? Ja
3

Communicatie is waardeloos

De Zonnepanelen die hier op het dak liggen halen niet de beloofde/geschatte minimale energieopbrengst (en niet zo'n klein beetje niet nee bij lange na niet, blijven zo'n 900Kw achter) Probeer daar nu al 2 maanden over in contact te komen met de SolarStudio. Elke keer krijg ik iemand van "het callcenter" aan de telefoon die dan beloofd dat ik terug gebeld ga worden door iemand van "de binnendienst". Maar dat terugbellen dat gebeurd dan helaas weer niet. Kom SolarStudio heel even bellen en communiceren, scheelt een hoop ergernis. En als we er samen dan ook nog goed uit kunnen komen ..... Belofte maakt schuld energieopbrengst maar ook de belofte terug te bellen ;-)

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Belofte maakt zeker schuld ;) Inmiddels is deze casus in behandeling genomen en zijn wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

10

Snel, vakkundig, flexibel en goed meedenken met klant

Prima ervaring met de gang van zaken. Heel plezierig contact en goed meedenken met klant. Fijn en professioneel bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van informatie tot plaatsing alles soepel gegaan.

Duidelijk vooraf. Plaatsing geweldig, niet volgens vooraf besproken plan maar monteurs zagen manier waardoor kabel naar meterkast onzichtbaar is weggewerkt. Superschoon en veilig gewerkt. Er blijft niets achter, zelfs plastic van kabels strippen wordt meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie en service

Duidelijke uitleg Monteurs hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk & Snel

Montage is erg goed gegaan. Vriendelijk personeel en erg duidelijk in de afspraken. Al met al TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Wij hebben de adviseur op bezoek gehad. Goed uitgelegd en alles was duidelijk. Handtekening was gezet en alles ging eigenlijk vrij snel en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte communicatie en slechte service

In september 2020 zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. De plaatsing is perfect verlopen. Kundige mannen die weten wat ze doen. Maar wij hebben in december 2020, januari 2021 en nu in december 2021 gehad dat de zonnepanelen een maand lang niet werkten. Dat ze uit stonden. Hier moeten we dan zelf achter komen en als je dan contact opneemt of mailt krijg je geen antwoord of word je niet teruggebeld. De service is waardeloos. Deze week heb ik gebeld en zou ik teruggebeld worden maar in plaats van dat men belt krijg ik een mail met het begin "zoals besproken"( we hebben elkaar niet eens gesproken) met algemene informatie maar niet werkt. Daarnaast is ons een opbrengst belooft die bij lange na niet gehaald wordt. Bij navraag hebben zij hele andere gegevens dan wij van onze energieleverancier hebben gekregen. Er was ons compensatie beloofd als het resultaat niet was behaald. Zodra alles betaald is ben je niet meer interessant De zonnepanelen werken in ieder geval nog steeds niet.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Reactie voor op de site: Wij van deSolarStudio betreuren het dat u onze service zo ervaren heeft. Uit onderzoek is gebleken dat destijds de communicatie vanuit onze kant heeft plaats gevonden maar door u niet altijd is opgemerkt. Gelukkig hebben we contact met elkaar gehad en dit met elkaar kunnen uitspreken. Wat betreft de opbrengst garantie is er vanuit de fabrikant geconstateerd dat het systeem de maanden december januari en februari heeft gewerkt maar door een kapot onderdeel u dat niet kon zien op de app. Wij hebben u daarvan een overzicht kunnen sturen waaruit blijkt dat de zonnepanelen naar behoren werkte en u niks bent misgelopen qua opbrengst. Het kapotte onderdeel is kosteloos vervangen als onderdeel van onze service. Ook hebben we zoals beloofd een jaar na het monteren een na-inspectie gedaan. Bij deze inspectie lezen wij op afstand uit of het systeem de opbrengst gehaald heeft wat er bij de overeenkomst gegarandeerd is. In dit geval kwam er een perfect certificaat uit waaruit bleek dat meer dan de beloofde opbrengst behaald was. Kortom geen reden om te compenseren. Wij van deSolarStudio staan voor een goed klant contact en gelukkig is onze band weer hersteld.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd