Filters

1

Niet doen hier

Monteur komen vaak niet

 • Aanbevelen? Nee
9

Perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgt!

Het gehele traject (van advies tot aan installatie) was tot in de puntjes verzorgd en perfect geregeld. Het proces is erg goed doorgedacht en geoptimaliseerd. Overal is aan gedacht en er waren dan ook geen verrassingen achteraf. Kwaliteit van de geleverde panelen is uitstekend wat ook terug te zien is in de opbrengst (tot dusverre). De installatie is vlot en netjes verlopen. Van zorgvuldige plaatsing van de panelen tot de route van de (buien) bekabeling aan toe. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

De SolarStudio maakt het waar!

Wat een professioneel en fijn bedrijf is de SolarStudio. Wij zijn vrij lang bezig geweest om de juiste partij te vinden voor zonnepanelen, wij hadden zelfs een hele excel lijst omdat er zoveel aanbieders zijn die van alles beloven. De SolarStudio maakt het waar, tot 2 x toe kwamen ze langs om in Jip en Janneke taal uitleg te geven over de werking van de panelen en als 1 van de weinige hebben zij een eigen voorraad waardoor wij geen maanden hoefden te wachten. Het contact is goed, snel en persoonlijk. Problemen worden opgelost, ze zijn misschien niet de allergoedkoopste partij maar wel de beste op elk vlak, vooral als je kijkt naar opbrengst en garantie. Wij zijn blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Fijn gesprek met Chantal gehad. De panelen netjes geinstaleerd. Ik ben erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ja alles snel en netjes geregeld !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed kan altijd beter,ben er namelijk achter gekomen dat ik een lamp in de garage helaas niet meer kan zetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een en al besparen

Blij dat ik inmiddels de zonnepanelen heb liggen. Ik ben al meteen begonnen met besparen via een bereikbaar concept voor iedereen. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super monteurs

Super fijne monteurs, vriendelijk, netjes en erg snel gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
2

Afspraken worden niet nagekomen

Na 2 maanden zou er eindelijk vandaag tussen 10.00 en 12.00 uur een monteur voor het vervangen van de opimizer komen. Helaas zonder bericht komen ze gewoon niet opdagen. Nadat ik zelf heb moeten bellen zouden ze tussen 13.00 en 14.00 komen. U raad het al, helaas... Maar weer gebeld met als antwoord, ik bel u zo terug. Helaas.... weer komt de Solarstudio zijn afspraak niet na.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie zonnepanelen

Goede ervaring gehad. Klantvriendelijk en ze denken mee.

 • Aanbevelen? Ja
3

Communicatie is waardeloos

De Zonnepanelen die hier op het dak liggen halen niet de beloofde/geschatte minimale energieopbrengst (en niet zo'n klein beetje niet nee bij lange na niet, blijven zo'n 900Kw achter) Probeer daar nu al 2 maanden over in contact te komen met de SolarStudio. Elke keer krijg ik iemand van "het callcenter" aan de telefoon die dan beloofd dat ik terug gebeld ga worden door iemand van "de binnendienst". Maar dat terugbellen dat gebeurd dan helaas weer niet. Kom SolarStudio heel even bellen en communiceren, scheelt een hoop ergernis. En als we er samen dan ook nog goed uit kunnen komen ..... Belofte maakt schuld energieopbrengst maar ook de belofte terug te bellen ;-)

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Belofte maakt zeker schuld ;) Inmiddels is deze casus in behandeling genomen en zijn wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

10

Snel, vakkundig, flexibel en goed meedenken met klant

Prima ervaring met de gang van zaken. Heel plezierig contact en goed meedenken met klant. Fijn en professioneel bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van informatie tot plaatsing alles soepel gegaan.

Duidelijk vooraf. Plaatsing geweldig, niet volgens vooraf besproken plan maar monteurs zagen manier waardoor kabel naar meterkast onzichtbaar is weggewerkt. Superschoon en veilig gewerkt. Er blijft niets achter, zelfs plastic van kabels strippen wordt meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie en service

Duidelijke uitleg Monteurs hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk & Snel

Montage is erg goed gegaan. Vriendelijk personeel en erg duidelijk in de afspraken. Al met al TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Wij hebben de adviseur op bezoek gehad. Goed uitgelegd en alles was duidelijk. Handtekening was gezet en alles ging eigenlijk vrij snel en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte communicatie en slechte service

In september 2020 zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. De plaatsing is perfect verlopen. Kundige mannen die weten wat ze doen. Maar wij hebben in december 2020, januari 2021 en nu in december 2021 gehad dat de zonnepanelen een maand lang niet werkten. Dat ze uit stonden. Hier moeten we dan zelf achter komen en als je dan contact opneemt of mailt krijg je geen antwoord of word je niet teruggebeld. De service is waardeloos. Deze week heb ik gebeld en zou ik teruggebeld worden maar in plaats van dat men belt krijg ik een mail met het begin "zoals besproken"( we hebben elkaar niet eens gesproken) met algemene informatie maar niet werkt. Daarnaast is ons een opbrengst belooft die bij lange na niet gehaald wordt. Bij navraag hebben zij hele andere gegevens dan wij van onze energieleverancier hebben gekregen. Er was ons compensatie beloofd als het resultaat niet was behaald. Zodra alles betaald is ben je niet meer interessant De zonnepanelen werken in ieder geval nog steeds niet.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Reactie voor op de site: Wij van deSolarStudio betreuren het dat u onze service zo ervaren heeft. Uit onderzoek is gebleken dat destijds de communicatie vanuit onze kant heeft plaats gevonden maar door u niet altijd is opgemerkt. Gelukkig hebben we contact met elkaar gehad en dit met elkaar kunnen uitspreken. Wat betreft de opbrengst garantie is er vanuit de fabrikant geconstateerd dat het systeem de maanden december januari en februari heeft gewerkt maar door een kapot onderdeel u dat niet kon zien op de app. Wij hebben u daarvan een overzicht kunnen sturen waaruit blijkt dat de zonnepanelen naar behoren werkte en u niks bent misgelopen qua opbrengst. Het kapotte onderdeel is kosteloos vervangen als onderdeel van onze service. Ook hebben we zoals beloofd een jaar na het monteren een na-inspectie gedaan. Bij deze inspectie lezen wij op afstand uit of het systeem de opbrengst gehaald heeft wat er bij de overeenkomst gegarandeerd is. In dit geval kwam er een perfect certificaat uit waaruit bleek dat meer dan de beloofde opbrengst behaald was. Kortom geen reden om te compenseren. Wij van deSolarStudio staan voor een goed klant contact en gelukkig is onze band weer hersteld.

10

Super!

Erg netjes uitgelegd, geen push! Vakkundig neergelegd. Uitleg super! Zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service en kwaliteit geleverd

Door Solar alle zaken goed voor bereid. Tevens ondersteuning, installatie en afhandeling op zeer professionele wijze gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonnepanelen zoals het hoort

In eerste instantie terughoudend naar de 'gratis' zonnepanelen maar tegelijkertijd nieuwsgierig. Vooral de kwaliteit van de panelen (met 30 jaar fabrieksgarantie en 30 jaar! Vermogensgarantie), maar ook het financiele gedeelte heeft mij echter overtuigd. Mijn netto-energielasten zijn iets lager terwijl ik geen cent hoef in te leggen. Dat lijkt ongelofelijk maar is echt waar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Al een jaar liggen hier de panelen op het dak. Goede panelen, uitstekende kwaliteit. Geen gekitte rotzooi, maar pure duitse degelijkheid. De solarstudio werkt op basis van een groene lening. Deze streep je helemaal weg in verhouding met je energiekosten. De rente van deze duurzaamheidslening mag je opgeven bij de inkomstenbelasting. Al met al een hele slimme investering om gelijk te profiteren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goeie uitleg door prettige mensen en netjes gemonteerd

Heel snel geregeld. Goeie uitleg Goeie voorbereiding Hele snelle montage Goeie en vriendelijke uitleg van de app

 • Aanbevelen? Ja
9

van a tot z prima geregeld

met michael 3 afspraken gehad hoe alles gaat en werkt en over de kosten en zo, is allemaal prima verlopen. plaatsing panelen heel goed gegaan. zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en vriendelijk personeel

Na overleg met mijn partner besloten om voor de SolarStudio te gaan. Onze adviseur was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. De inspectie kwam al vrij vlot, 3 dagen nadat onze adviseur bij ons is geweest. Inmiddels liggen onze zonnepanelen er keurig bij, deze zijn 2,5 week nadat de adviseur is geweest geplaatst. Dit bedrijf is een echte aanrader. Snel, professioneel en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professioneel

De voorlichting liet wat te wensen over, had allemaal wat duidelijker gekund maar verder een prima ervaring. De monteurs waren heel kundig en legden alle heel precies uit.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd