Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit. Het vlees en de salades werden als heerlijk ervaren. De levering was op tijd en alles werd netjes afgeleverd. Al met al zouden ze opnieuw bestellen en aanraden aan anderen.
Goede kwaliteit en assortiment.
23 April 2022
TOON ROELOFS
Boxmeer
De bestellingen zijn altijd goed, lekker en goed vlees fijne bediening bij het ophalen. Het is altijd super om te bestellen en daarna lekker genieten van het vlees.
23 April 2022
Wim
De Rips
Thuisbezorgd conform afspraak, alles keurig op naam verpakt, smakelijk, meer dan voldoende voor het opgegeven aantal personen.
Henk
Gemert
Keurig netjes verpakt en gestickerd.
Hetty
Oploo
Wat een mooie schone winkel met uitermate vriendelijk personeel ! Wij komen zeker terug !!
Rian van der Schoot Dingemans
Bakel
Gemakkelijk online te bestellen, ruime keuze, goed vlees en mooi geportioneerd vacuüm verpakt. Top !
Marcel
Maashees
Slager Vogels biedt een ruime keuze uit vleesproducten, zo ook om te gourmetten waar wij de meest recente Pasen gebruik van hebben gemaakt. Het gourmetvlees zijn mooie, flinke porties van goede kwaliteit, dus we hebben er als familie dan ook van genoten.
Roger
Handel
Je krijgt waar voor je geld
Frank
De mortel
Alle soorten vlees waren lekker mals en goed van smaak.
Louis Bruijn
Elsendorp
Goed vlees uit de regio tegen een eerlijke prijs.
Astrid
Gemert
De porties zijn netjes verpakt, lekker vlees, gemakkelijk klaar te maken. Echt super,
Marian
Landhorst
Vriendelijk en behulpzaam
1 February 2022
Jan de Wit
Handel
Bedankt voor jou mooie woorden Jan. Doet ons deugd.
Nadat we in het Brabantse Land zijn komen wonen gezocht naar een goede slager zoals we dat gewend waren en gelukkig Slagerij Vogels gevonden. Kwalitatief hoogwaardig vlees en niets dan lof voor het personeel.
23 January 2022
Marga
Venhorst
Lekker makkelijk dicht bij huis, zeer vriendelijk personeel
Lisette
Elsendorp
Altijd lekkere spullen, goed verzorgd vriendelijk en top service.
mieke priems
De Mortel
Erg lekkere hapjes, vriendelijke bediening.
Wim Verhofstad
tevreden voor herhaling vatbaar
21 January 2022
Wilma Fleuren
De Mortel
Het bestelde was weer op de afgesproken tijd gereed om op te halen. Het vlees is weer prima.
Wim
De Rips
Heel tevreden over alle producten. Diepvriesklaar en goed vlees wat met zorg klaargemaakt is Ben een tevreden klant !!
Nelly
Venhorst
Met name portionering en gewicht zoals aangegeven op website kan heel erg afwijken van wat geleverd wordt. Gekruide producten vaak te hoog op smaak. Wel kwalitatief goed vlees.
Jan
Venhorst
Hoi Jan, Vervelend dat je niet hebt ontvangen zoals het op de website vermeld stond. Onze excuses hiervoor. Het slagersvak blijft handwerk en we kunnen het helaas niet altijd exact zoals besteld is afsnijden. We zijn nog druk bezig om de website helemaal kloppend te krijgen wat portionering betreft dat dit overeenkomt met wat je krijgt.
Welke producten vind je met name te hoog op smaak?
In afwachting op je reactie, Bedankt en tot ziens. Met vriendelijke groeten, Slager Vogels
Helaas 2 uur in de kou gestaan om kerstbestelling op te halen. Hopelijk dat het eenmalig was en er volgend jaar een beter systeem is. Slager Vogels wordt wel door veel mensen aanbevolen dus laten we hopen dat dat een pluspunt is
31 December 2021
MJAH
Gemert
Beste, Bedankt voor jou reactie en onze excuses voor het lange wachten.
Wij hebben er met zijn allen hier alles aan gedaan om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Helaas pakte het niet uit zoals we het gehoopt hadden.
De kerst is inmiddels geëvalueerd hier intern en volgend jaar gaan we het anders aanpakken inderdaad om iedereen sneller en beter te kunnen bedienen!
Bedankt en tot ziens,
Met vriendelijke groeten,
Slager Vogels
Slagerij Vogels verkoopt een uitstekende kwaliteit vlees voor een redelijke prijs. Probeer de gourmetschotel of de specialiteiten van het huis. Een èchte aanrader!
14 December 2021
Astrid
Gemert
Heerlijk vlees van zeer goede kwaliteit,erg mooie winkel en vriendelijk personeel .ik koop nergens anders mijn vlees dan hier. Voor mij helemaal top.
14 December 2021
Eddie
Beek en Donk
Heerlijk vlees, lekkere salades, sausjes enz. En een goede service.
11 December 2021
Marian
Boekel
Heerlijke gourmet besteld Erg mals en heerlijk op smaak gebracht vlees. Zeker voor herhaling vatbaar.
11 December 2021
Sabinal