4 sterren: goede service, goed behandeld

Verrassend en uniek assortiment.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf De openingstijden en de aankleding van de locatie in Amersfoort zou iets aan gedaan kunnen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk, meedenkend ennvoor onze een lokale ondernemer wat we graag stimuleren.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Klein foutje bij het melden dat de ringen klaar waren. Wat voor mij een verassing moest zijn, kreeg ik per speaker te horen over telefoon; dat de ringen klaar waren. Kan gebeuren maar was wel even awkard. Nu kunnen we er wel om lachen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie verliep soepel, Hildardjan dacht goed met ons mee en hij nam uitgebreid de tijd. Ringen zijn erg mooi!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meedenken met de specifieke klantwensen. Deskundigheid en betrouwbaarheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn terecht gekomen bij BijzondereTrouweringen.nl omdat wij een vierkante trouwring wilden. Dat is gelukt! We zijn erg goed geholpen. We kregen verschillende maten proef ringen mee om er zeker van te zijn dat de ring niet van onze vinger zou glijden bij koud of warm weer. Hildardjan nam alle tijd en heeft ons heel erg goed geholpen.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf geen, alles verliep goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel persoonlijk advies/ is de afspraken helemaal nagekomen én perfect en snel geleverde ringmaat garantie. Ook leuk om even in de "keuken" te mogen kijken. Kortom: ERG tevreden

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf eigenlijk niets

Persoonlijke aandacht Vakmanschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer veel keuze, een goed inzicht in wat we zochten en een heel mooi assortiment

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie ringen. Ook fijn om even een 'proefring' te kunnen passen voor de ringen echt gemaakt worden. En dat er doordat ik twijfelde over de maat ook nog een extra afspraak gemaakt kon worden om dit nog eens na te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Leuk dat je iets koopt bij een echte vakman.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Beste Hildardjan. Wij zijn nog steeds heel blij met onze ringen en hebben weinig verbeterpunten. Wij vinden de websites wel erg rommelig en daardoor krijg je niet het gevoel dat je met een betrouwbare vakman te maken hebt maar eerder met een webshop. Daar kwamen we pas achter toen we je ontmoet hadden. Ik denk dat een rustigere en vooral duidelijkere website een veel betere uitstraling kan geven aan wat je verkoopt. Groeten, Wouter en Eva

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantgericht, eerlijk, behulpzaam en persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klein en prettig bedrijf, mooie ringen! Persoonlijk geholpen. Goed maatadvies. We hadden wat haast met de datum, fijn meegedacht en alles op tijd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben het contact met Hildardjan Verweij als prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons goed van advies te voorzien en ringen te laten passen. Wij vonden het een belangrijke pré dat onze ringen van gerecycled goud gemaakt konden worden. We dragen de ringen nu met groot plezier.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Niet van toepassing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben supermooie witgouden ringen laten maken; in de mijne zit een groene briljant. Hildardjan heeft een topcollectie en neemt veel tijd om te bespreken wat het best bij je past. Hij geeft goed en duidelijk advies. Je krijgt zo echt iets heel persoonlijks. Ontvangst was ook prettig. We zijn erg happy met onze bijzondere ringen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ring van Johan ziet er nog prachtig uit, mijn ring Platina met wit goud heeft al behoorlijk wat krassen. Daar schrok ik wat van

4 sterren: goede service, goed behandeld

unieke designs, artistiek, out-of-the-box, prestigieuze uitstraling

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf methode ontwikkelen waarbij geborsteld goud langer zijn geborstelde look kan houden?

• Betrouwbaarheid
  • Prijs / kwaliteit verhouding N.v.t.

Goed advies, mooie designs

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Relatief beperkte beschikbaarheid in de omgeving

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hildardjan maakt op ons de indruk van een vakman met grote liefde voor het vak. Hij maakt een uniek ontwerp op maat, denkt mee, neemt de tijd en geeft prettig advies. De website is zeer toegankelijk, uitgebreid en biedt ruime informatie. Prettig dat je digitaal een afspraak kunt maken. Wij vonden het ook leuk om de werkplaats in Veenhuizen te bekijken. Naar ons idee waren we daar op huisbezoek doordat de ruimte op de zolder is.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Hildardjan komt bij de eerste kennismaking gereserveerd over. Als hij over zijn vak kan praten en advies kan geven, praat hij makkelijker. Het ontwerp is uniek en hij adviseert duurzame, onderhoudsvrije materialen. De prijs is daar ook naar, maar dat is je eigen keuze. Wij kregen het ontwerp, de materiaalkeuze etc. mee op een klein, handgeschreven werkbriefje. Nav de website hadden we daar meer van verwacht:bijv. Een digitaal ontwerp in kleur&3D en een digitale werkbon met alle afspraken.

Prachtige collectie!!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Prijs / kwaliteit verhouding N.v.t.
  • Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Ik denk dat de kennis en het vakmanschap van Hildardjan heel erg groot zijn (ook al hebben wij niet de expertise om dit echt goed te kunnen beoordelen) maar hij is naar onze beleving niet echt een verkoper (dat is natuurlijk ook een vak apart). We zijn verder prima ontvangen hoor maar er is niet echt chemie ontstaan. (wat niet wegneemt dat we heel blij zijn met onze ringen) Deze enquete is naar mijn beleving niet echt een geschikte enquete. Wij beschikken over te weinig kennis om iets over de kwaliteit te zeggen. Ik kan enkel zeggen dat we prachtige ringen hebben maar ze hebben ook erg veel geld gekost. De eerste beschadigingen zitten er al op... Of het dat vele geld waard is, kunnen we ws pas veel later zeggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Denkt goed mee met de wensen van de klant. Vriendelijk en een echte vakman. Uitstekend!

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In alle rust samen een ring uitzoeken is fijn. Twee uur lang heeft de edelsmid alle aandacht om je te sturen in het zoekproces van de ring die bij je past. De communicatie verloopt duidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en goede en snelle communicatie over onze afspraak.

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0633356533 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!