Meedenkend en vriendelijk.

Professioneel en vriendelijk geholpen. Neemt de tijd voor de wensen van de klant.

Vriendelijk en een unieke ring

Hildardjan is zeer vriendelijk en neemt echt de tijd om samen een unieke ring uit te zoeken en naar wens te maken. Was een bijzondere ervaring.

Dik tevreden

Goed en klantvriendelijk geholpen bij ons eerste bezoek. Er werd ons de tijd gegund om rustig te kijken wat we wilden hebben en er werd daarnaast actief meegedacht over de wensen die we uitspraken en om te zorgen voor een goede symbolische verbinding tussen 2 ringen van totaal verschillende stijlen. Ringen zagen er uit zoals verwacht en passen goed.

Bijzonder goed en persoonlijk!

Hildardjan is een bijzonder prettig in de omgang en zeer kundig. Afspraken zijn zowel in Amersfoort en Veenhuizen te maken. Komt afspraken en eventuele deadlines na. Ik zou zeker nog eens gebruik maken van zijn services!

Kwaliteit!

Wij hebben het gesprek en uitzoekproces als zeer positief ervaren. Een eerlijk verhaal. Een man die weet waar hij over praat. Lekker nuchter. En de ringen zijn super mooi! Erg blij mee en zeker aan te raden!

Voor als je een bijzondere trouwring wilt...

Fijne ontvangst. Er wordt echt de tijd genomen voor je. Prachtige bijzondere trouwringen, die je nergens anders vindt. En compleet aan te passen naar jouw wensen. Alles keurig volgens afspraak. Aanrader!

Prachtige, unieke ringen!

Ruim 6 maanden voor onze trouwdatum namen we voor het eerst contact op met Hildardjan. We waren bij hem uitgekomen vanwege de goede bereikbaarheid en mooie foto's op de website, maar bij binnenkomst werden we aangenaam verrast: de ringen waren in het echt nog mooier! Er was een ruime keus aanwezig om te kunnen passen, en Hildardjan heeft ons hierin erg goed begeleid. Uiteindelijk zijn we bij een set ringen uitgekomen die we allebei erg mooi vonden, en die ook nog eens heel goed bij ons passen. Bovendien zitten ze erg comfortabel: je merkt bijna niet dat je een ring om hebt. Kortom: die vijf sterren zijn welverdiend!

Hildardjan is duidelijk en denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn.

Wij kwamen bij Hildardjan uit voor onze trouwringen, niet zo zeer omdat wij een speciaal ontwerp wilden maar juist omdat wij onze trouwringen van een speciaal materiaal wilden laten maken. Hildardjan kon ons de ringen van palladium leveren, dacht goed mee als het om dikte, diameter, hoogte en de vorm ging. Door de transparantie van Hildardjan gingen wij na het eerste gesprek dan ook vol vertrouwen naar huis. Nog voor we de straat uit waren, wisten wij al dat wij hem de opdracht voor het vervaardigen van de ringen wilden geven. Ook daarna verliep alles soepel, en konden wij de ringen netjes op tijd ophalen. Hildardjan, bedankt!

Perfect zeker aan te bevelen

Klein en prettig bedrijf, mooie ringen! Persoonlijk goed geholpen door Hildardjan. Goed maatadvies. We hadden wat haast met de ringen, fijn meegedacht en alles op tijd!

Hildardjan is een betrokken vakman

Tijdens onze eerste afspraak nam Hildardjan goed de tijd om te luisteren naar onze wensen. We hebben veel verschillende ideeën opgedaan en deze uiteindelijk teruggebracht tot twee unieke ringen. Wij kunnen Bijzonderetrouwringen.nl dan ook van harte aanraden aan eenieder die op zoek is naar een bijzondere ring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

luistert goed, legt goed uit wat wel en niet kan, denkt mee, vindt niets raar, denkt mee met de klant en helpt de klant beslissing te nemen zonder opdringerig te zijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel advies, meedenken, goede communicatie, prachtig resultaat.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hildardjan is een vriendelijke deskundige edelsmid die goed met je meedenkt en prachtige ringen heeft gemaakt. Als je iets bijzonders wil beveel ik hem zeker aan!

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn bijzonder blij met onze mooie ringen en de service en ook het advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbare edelsmid die erg mooi resultaat levert, komt de afspraken na.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige ringen, met persoonlijk detail erin verwerkt. Rustige uitleg en vriendelijke service. Super bedankt, we zijn er heel blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, ook mbt onze wens overleden zoon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn en persoonlijk advies , Hildardjan heeft ons op een prettige manier aan hele mooie ringen geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst behulpzaam en ruime keuze in trouwringen. Flexibel in de afspraken en bereikbaarheid. We hebben een hele positieve ervaring opgedaan in de aanschaf van onze droomringen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Reageert erg snel en neemt alle tijd tijdens een persoonlijk gesprek. Erg goed advies en het resultaat is geweldig! Mooie originele trouwring die geheel naar wens is. Nogmaals dank voor het mooie resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Neemt de tijd en luistert goed om de juiste match te vinden voor de trouwringen. Zorgt voor extra meet sessie om de ringen perfect op maat te maken. Communicatie verliep zeer goed.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf We hebben geen punten voor verbetering. De ervaring was hartstikke positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer bijzondere ontwerpen, waardoor je echt een eigen ding koopt die niemand anders heeft

• Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is echt perfect, veel creativiteit en echt hele mooie ringen. Alles is mogelijk tegen een gunstige prijs. Na aankoop krijg je ook een pas ring mee om zeker te weten dat de maat goed is.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Nee, kan ze niet bedenken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel in het maken van afspraken, vakkennis, unieke sierraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie en kwalitatief goede ringen

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0633356533 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!