4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed persoonlijk contact. Denkt mee en geeft duidelijk en onderbouwd advies . Komt afspraken goed na, betrouwbaar en zeer deskundig!

• Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is goed meegedacht bij het uitzoeken van onze trouwringen met een prachtig resultaat als gevolg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer persoonlijk advies en betrokkenheid. De kwaliteit van de ring was uitstekend. De maat was heel precies afgemeten. Wij hadden een wijziging gemaakt aan een beschikbare ring en die was naar wens uitgevoerd. Het aanbod van moderne ringen sprak ons zeer aan en we zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben fijn advies gehad en hele mooie ringen die op tijd klaar waren!

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Wellicht is het een idee om de klanten tips mee te geven over onderhoud van de ringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact was direct en altijd mogelijk. Alle vragen werden beantwoord en bellen kon altijd. Er was ook genoeg ruimte om na te denken en voor creatieve input

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf de eigenaar mag gerust wat zelfverzekerder overkomen. Het product is fantastisch en de service ook, daar hoort gepaste trots bij!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keus, alles is mogelijk qua wens of aanpassing. Fijn dat er een locatie in de buurt is ipv alleen in het noorden van het land en de tijdstippen voor afspraken zijn ook divers.

Kennis en vakmanschap!

• Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie over de mogelijkheden. Het ging om een een verlovingsring met diamanten waarbij de diamanten moesten overgezet worden naar een zelfde type ontwerp, van witgoud naar palladium. Goed meedenken over het draagcomfort van de nieuwe ring. Uiteindelijk heel erg blij en past geweldig bij de trouwring.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Geen klachten eigenlijk. Veenhuizen ligt niet centraal maar de rit erheen is mooi en de moeite waard. Het ophalen kon in een ander filiaal iets dichterbij in Amersfoort, ook prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie via de mail en daar te plekke.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf We zijn nog niet getrouwd dus dragen de trouwring nog niet;) maar hopelijk valt er ook niets te verbeteren als we de ringen straks dragen. Wat misschien ' leuk/ aardig/ attent' was geweest is dat we nog een klein ' geschenkje/ cadeautje' hadden gekregen tijdens het ophalen/ betalen van de ringen. Bij de meeste aankopen van het trouwgebeuren hebben we wel een kleinigheidje gekregen. Of valt hier het ' schuursponsje' onder een klein gebaar?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, duidelijke afspraken en nakomen van afspraken. Daarnaast bijzondere ontwerpen en veel mogelijkheden tot het aanpassen van bestaande ontwerpen in de collectie of het ontwerpen van unieke exemplaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hildertjan heeft ons goed geholpen met de keuze van de ring en ondanks de korte termijn is het gelukt. Voor ons waren de twee locaties van de zaak een pluspunt

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Wachttijd Amersfoort was lang ( ff berichtje sturen als het uitloopt?)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg persoonlijke en non nonsens service. Voor ons perfect.

• Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Nvt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk advies, verschillende materialen laten zien

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Pasringen mee naar huis nemen, voordat de daadwerkelijke ring gemaakt wordt. Soms moeilijk om de juiste maat te bepalen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig, prettig in de omgang, neemt alle tijd voor je. Heeft ons en passent een schitterende trouw locatie aan de hand gedaan.

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze nemen de tijd voor je, zeer mooie ringen als resultaat!

• Totaal oordeel
  • Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf In ons geval was het helaas ver qua afstand, maar het was zeker de moeite waard!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn met veel geduld en kunde geholpen. Onze ringen zijn schitterend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rust en vakmanschap van begin tot end,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hildardjan neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen en alle mogelijkheden te bespreken. Daarnaast voelt hij zeer goed aan wat de cliënten willen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk advies, geen standaard trouwringen, handgemaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk, to the point, gewoon een erg prettig contact met schitterende ontwerpen

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0633356533 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!