Goed persoonlijk contact. Denkt mee en geeft duidelijk en onderbouwd advies . Komt afspraken goed na, betrouwbaar en zeer deskundig!
Er is goed meegedacht bij het uitzoeken van onze trouwringen met een prachtig resultaat als gevolg!
Zeer persoonlijk advies en betrokkenheid. De kwaliteit van de ring was uitstekend. De maat was heel precies afgemeten. Wij hadden een wijziging gemaakt aan een beschikbare ring en die was naar wens uitgevoerd. Het aanbod van moderne ringen sprak ons zeer aan en we zijn zeer tevreden.
We hebben fijn advies gehad en hele mooie ringen die op tijd klaar waren!
Het contact was direct en altijd mogelijk. Alle vragen werden beantwoord en bellen kon altijd. Er was ook genoeg ruimte om na te denken en voor creatieve input
Bedankt voor jullie feedback: fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de ringen en de service! Dat geeft in elk geval een trots gevoel :-).
Ruime keus, alles is mogelijk qua wens of aanpassing. Fijn dat er een locatie in de buurt is ipv alleen in het noorden van het land en de tijdstippen voor afspraken zijn ook divers.
Kennis en vakmanschap!
Duidelijke communicatie over de mogelijkheden. Het ging om een een verlovingsring met diamanten waarbij de diamanten moesten overgezet worden naar een zelfde type ontwerp, van witgoud naar palladium. Goed meedenken over het draagcomfort van de nieuwe ring. Uiteindelijk heel erg blij en past geweldig bij de trouwring.
Goede communicatie via de mail en daar te plekke.
Bedankt voor jullie feedback! Als mensen matte trouwringen bestellen krijgen ze een speciaal schuursponsje om de ringen te onderhouden zodat ze mooi mat blijven. De tip over het geschenkje gaan we in overweging nemen, het is tenslotte een bijzondere gebeurtenis het ophalen van de ringen.
Goede service, duidelijke afspraken en nakomen van afspraken. Daarnaast bijzondere ontwerpen en veel mogelijkheden tot het aanpassen van bestaande ontwerpen in de collectie of het ontwerpen van unieke exemplaren.
Hildertjan heeft ons goed geholpen met de keuze van de ring en ondanks de korte termijn is het gelukt. Voor ons waren de twee locaties van de zaak een pluspunt
Bedankt voor jullie feedback! Als ik van tevoren weet dat het gaat uitlopen stuur ik wel bericht, maar het is inderdaad goed om dat ook te doen als het onverwachts tijdens een gesprek uitloopt. Dat gebeurt niet vaak, maar helaas toch een enkele keer.
Erg persoonlijke en non nonsens service. Voor ons perfect.
Persoonlijk advies, verschillende materialen laten zien
Dat is een goeie tip. We doen dit inderdaad soms, maar we zullen de kunststof testringen voor de juiste maat vaker meegeven. Dit maakt het inderdaad makkelijker voor klanten om de juiste maat met zekerheid te bepalen.
Vakkundig, prettig in de omgang, neemt alle tijd voor je. Heeft ons en passent een schitterende trouw locatie aan de hand gedaan.
Ze nemen de tijd voor je, zeer mooie ringen als resultaat!
We zijn met veel geduld en kunde geholpen. Onze ringen zijn schitterend!
Rust en vakmanschap van begin tot end,
Hildardjan neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen en alle mogelijkheden te bespreken. Daarnaast voelt hij zeer goed aan wat de cliënten willen.
Persoonlijk advies, geen standaard trouwringen, handgemaakt.
Eerlijk, to the point, gewoon een erg prettig contact met schitterende ontwerpen
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0633356533 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!