Goed advies en goede en snelle communicatie over onze afspraak.
Fijn dat je pasringen thuisgestuurd krijgt om de juiste maat te bepalen. Praten met de goudsmid zelf is echt een meerwaarde. Hildardjan denkt mee over extra mogelijkheden zodat je goed kan kiezen wat je wel of niet aan de ringen wil toevoegen. Neemt ook de tijd.
Bedankt voor jullie complimenten, goed om te horen! Soms is het mogelijk op verzoek om foto's te maken van het proces, al kan dit helaas niet in alle gevallen. Het brengt ons wel op het idee om hier meer van te laten zien om onze website!
De persoonlijke benadering
Alles
Goed en eerlijk advies waarvoor ruim de tijd wordt genomen; tevens flexibel ten aanzien van maken van afspraken. Ring was eerder dan afgesproken klaar.
We hebben een unieke trouwring. En zijn er erg blij mee. Prijs is vergelijkbaar met een normale goeie juwelier, maar dan one of a kind.
Snel een afspraak kunnen maken. Ook duidelijk in de communicatie. Tijdens de gesprekken werd er goed geluisterd en advies gegeven/meegedacht. Eind resultaat was erg mooi!
Bedankt voor jullie complimenten over de communicatie en de ringen! Het is inderdaad dat de kwaliteit in z'n totaliteit pas na enige tijd kan worden beoordeeld, we geven daarom levenslange garantie op de ringen en 3 jaar op verlies van stenen zoals briljanten. Wat we in deze enquete bedoelen met kwaliteit is, of de ringen er perfect uitzien wat afwerking betreft, zoals strakheid van de randen, de glans/het mateffect, of de stenen recht en mooi zijn gezet, enz. Een goede tip om de vragen van de enquete nog eens onder de loep te nemen!
Snelle en duidelijke communicatie, goede locatie, erg tevreden over de mooie ringen
Veel keus en veel mogelijk. Duidelijke en goede adviezen. Ringen worden naar wens worden aangepast.
Zeer flexibel in het maken van afspraken. Neemt de tijd en denkt goed mee.
Kennis en goed advies
Wij zijn super positief. Dragen nu ringen die precies bij ons passen! Het uitzoeken van de ringen was een van de hoogtepunten van de voorbereidingen van onze trouwdag. Veel tijd voor ons genomen en bijzonder persoonlijk. Vrijblijvend ring in een andere uitvoering gemaakt dan de bestaande. Super! Deze is het ook nog geworden.
alles verliep erg soepel, meneer nam goed de tijd voor ons en legde veel uit. ik nog altijd (4maanden) heel bij met mijn ring.
Hele unieke bijzondere ringen gevonden, speciaal voor ons gemaakt. Flexibel in openingstijden.
Goede communicatie en goed ontvangen met koffie. Werd interesse getoond in onze speciale dag. Mooie zware ringen.
Bedankt voor jullie reactie! Trouwringen die glanzend gepolijst zijn, worden door het dragen mat en ringen die gematteerd zijn, gaan wat glimmen. In beide gevallen komt dit doordat er door het dragen veel piepkleine krasjes op het goud komen. Dit is helaas op geen enkele manier te voorkomen. Met het speciale sponsje kunnen jullie de ringen wel weer mooi mat maken. Ik adviseer om dit maximaal 3 tot 4x per jaar te doen, dan gaan jullie trouwringen een leven lang mee!
Hildardjan neem de tijd voor je, heeft goed naar onze wensen geluisterd zeer mooie ringen als resultaat!
persoonlijke benadering
- uitgebreid en gevarieerd assortiment - beschikbaar voor afspraken in het weekend
Hildardjan komt over als een echte vakman en heel integer. Ik ben erg blij met de mooie trouwringen die hij voor ons maakte. Prettig dat er twee locaties zijn waar je naar toe kunt en dat een avondafspraak mogelijk is.
Bedankt voor jullie feedback! Het rhodineren en als nieuw maken van een gedragen trouwring kost veel tijd en rhodineren is kostbaar, dus helaas is het niet mogelijk dit kosteloos te doen. Ik zal over mogelijkheden op dit vlak nadenken en zal dit in het vervolg ook beter bespreken en uitleggen.
Kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit
Bedankt voor jullie reactie! De feedback over de communicatie is waardevol, een goed aandachtspunt.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze prachtige trouwringen en het vakmanschap en advies van Hildardjan.
creativiteit, kwaliteit en snelheid
Ik vond het een hele prettige samenwerking en we zijn heel blij met het resultaat!
Goed persoonlijk contact. Denkt mee en geeft duidelijk en onderbouwd advies . Komt afspraken goed na, betrouwbaar en zeer deskundig!
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0633356533 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!