Filters

9

Bijzondere trouwringen maakt zijn naam waar. Bijzonder en mooi

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad. Er was rust om verschillende opties te verkennen en Hildarjan doet heel erg zijn best om je een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de ringen eruit gaan zien. Bij ons was het precies zoals we verwacht hadden. Daarnaast vonden wij het heel prettig dat we de ruimte kregen om samen na te denken zonder de druk te ervaren van een 'verkoper'. Als je iets bijzonders zoekt zou ik zeker eens gaan kijken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Prachtige trouwringen gezien op de website, snel een afspraak gemaakt. Mooie voorlichting door Hildardjan, kopje prima koffie erbij. Uiteindelijk gekozen voor totaal andere ringen en de maat genomen. Volgens afspraak keurig op tijd klaar en opgehaald, we zijn er super blij mee! Wat zijn ze mooi. Toen kwam de Corona-crisis en kon onze bruiloft geen doorgang vinden. Nieuwe datum moet gepland worden, Hildardjan gebeld wat nu te doen met de ingegraveerde trouwdatum. Hij weet het voor ons op te lossen en we kunnen bij wijze van spreken er op wachten als we bij hem kunnen langskomen. Super service! Hildardjan is een topper.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor alle mooie woorden!! Begrijpelijk dat jullie de bruiloft moesten verzetten naar een andere datum door de corona crisis. De eerste datum zal ik er uithalen en de nieuwe te plannen trouwdatum er in graveren, daar is straks niets meer van te zien!

10

Mooie, speciale ringen, goede service

Wij hebben gekozen voor BijzondereTrouwringen.nl omdat ze inderdaad bijzonder zijn. Willen jullie ringen die wat anders zijn dan de standaard trouwringen van de bekende juwelierswinkels, dan is dit een uitstekende optie! Wij waren dermate onder de indruk van de ringen dat wij één ring als verlovingsring hebben laten maken, en vervolgens 2 trouwringen in een andere stijl. Hildardjan is professioneel en vriendelijk, en de communicatie verliep soepel. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Chris en Ouissame, Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de verlovingsring en de trouwringen die ik met veel plezier voor jullie heb mogen maken. Veel geluk samen!! Met hartelijke groet, Hildardjan Verweij

9

Mooie collectie, persoonlijke behandeling en vakkundige benadering

Samen met Hildardjan de uitgekozen ring gepersonaliseerd. Wij zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat. Wij dragen de ringen met trots en zullen Hildardjan zeker aanbevelen bij toekomstige bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke ring

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank jullie wel voor het compliment, ik heb met veel plezier jullie trouwringen mogen maken. Met hartelijke groet, Hildardjan Verweij

10

Uitstekende service

Erg tevreden over de goede service. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Heel erg blij met de prachtige ring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super mooie en originele ringen

Super mooie en originele ringen. En vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

De ringen waren zeker origineel die jullie hebben laten maken. Veel plezier met het dragen van de ringen. Met vriendelijke groet, Hildardjan

10

heel goed en professioneel geholpen, fantastisch eindresultaat!

Mijn vriendin en ik waren niet heel enthousiast over de website zelf, maar we werden door goede vrienden van ons aangeraden om toch 'ns langs te gaan, gezien de goede service van Hildardjan en de kwaliteit van de ringen die hij maakt. En we hebben geen seconde spijt gehad dat we langs zijn gegaan! We werden op een vriendelijke en persoonlijke wijze door alle keuzes heen geholpen, waardoor we uitkwamen bij de ringen die helemaal bij ons passen. Mocht je de site niet helemaal overtuigend vinden, ga toch naar Edelsmederij Verweij, het is in elk opzicht zeer de moeite waard!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie feedback en mooie compliment! Dat is fijn om te lezen. Ook mooi dat jullie bij ringen zijn uitgekomen die helemaal bij jullie passen. De website is bedoeld als inspiratiebron en om een beeld te geven. Het belangrijkste is inderdaad dat er heel erg veel mogelijk is. Jullie feedback helpt me om de website weer verder te verbeteren. Dank daarvoor! Hartelijke groet, Hildardjan Verweij

10

Supermooie ringen!

We zijn nog steeds erg blij met deze supermooie ringen! En we hebben veel positieve reacties ontvangen van anderen over onze ringen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ringen en hele fijn ervaring!

Wij zijn op bezoek geweest bij Hildardjan in zijn atelier in Veenhuizen. Vooraf hadden we ideeën over onze ringen en deze zijn perfect verwerkt door Hildardjan tot dé ringen voor ons! Enorm blij met het eindresultaat, we dragen ze met heel veel trots! Een echte aanrader als je unieke ringen wilt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige ring, goede communicatie

We zijn zeer tevreden met de prachtige verlovingsring, communicatie en het aankoopproces, en we kijken dan ook uit naar onze trouwringen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat de verlovingsring in de smaak is gevallen. Leuk dat ik ook jullie trouwringen mag maken!

10

Prachtige ringen

Goed advies, ontwerp op maat. Ringen zijn heel erg prettig te dragen. Zelfs door een man die eigenlijk alles wat een sieraad of horloge is irritant vindt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat het draagcomfort van de trouwringen jullie bevalt!

10

Persoonlijk advies en prachtig resultaat

Hildardjan is een vakman die ruim de tijd neemt voor persoonlijk advies. We waren op zoek naar unieke trouwringen en zijn heel tevreden met het resultaat! Heel prettig dat we rustig alle voorbeelden en opties konden bekijken om zo tot een goede keuze te komen. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
8

Unieke collectie trouwringen met goed persoonlijk advies

Prettige en vlotte communicatie tijdens het hele proces. Er werd met ons meegedacht over verschillende opties passend bij onze wensen. Goed advies over de verschillende mogelijkheden. Prettig om de ringen op een centrale en rustige locatie te kunnen bekijken. Prachtig resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder trouwringen

We hebben prachtige bijzondere trouwringen. Ze zijn ontzettend mooi geworden. Met trots dragen wij onze bijzondere trouwringen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn gesprek, mooie persoonlijke ringen

We zijn bij Hildardjan terecht gekomen nadat we genoeg hadden gezien van de 'fabrieksringen' bij de verschillende juweliers. We wilden graag iets persoonlijks - iets bijzonders - en daar zijn we bij Hildardjan zeker in geslaagd. Zowel in ontwerp als in materiaal (goud inbrengen van ringen die we al hadden) zijn we tot hele bijzondere ringen gekomen. Hildardjan gaf tijdens het hele proces ons ruimte en vrijheid om tot een besluit te komen. De locatie in Amersfoort is ook prima bereikbaar. Je kan voor de deur parkeren - alleen het inparkeren is wel wat lastig...

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige ringen en goede service

Mooie ringen, hij neemt de tijd voor je, goede service en communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige ringen en fijne service!

Hildardjan heeft voor ons prachtige ringen gemaakt. Het contact verliep soepel. Bij onze eerste afspraak hebben we rustig de tijd gehad al onze wensen te bespreken. Hildardjan had ook genoeg mooie ringen op voorraad om te bekijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de manier van werken en het resultaat!

Een aantal kernwoorden die in ons opkomen zijn: betrouwbaar, betaalbaar, uniek en duurzaam. Door het vakmanschap van Hildardjan dragen we met veel plezier onze trouwringen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige service, mooie ringen

Mooie ringen van gerecycled goud. Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Meesterwerk

Een zeer persoonlijke en vriendelijke ervaring waarbij het vakmanschap van Hildardjan ons verblufte met het resultaat : een waar Meesterwerk. Wij dragen onze ringen Sfera zeer trots en vertellen er graag over.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank jullie wel! Het was een feest om jullie trouwringen te mogen maken. Veel geluk samen!

10

Prachtige ringen en top service!

Onze ervaring was echt super! Hildertjan begreep onze wensen en nam uitgebreid de tijd om samen de mooiste trouwringen samen te stellen. De levering vond ik snel (2 maanden) en de ringen zijn prachtig! We dragen ze nu een maand vol trots en krijgen er veel complimenten over. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

De ringen zijn geweldig. Precies wat we zochten. En eindelijk een plek waar je mooie ringen kunt vinden die niet iedereen heeft. En waar je jouw wensen kwijt kunt. Goede service, snelle levering. En duidelijke communicatie. M.a.w. Perfect.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Sebastiaan! Mijn collectie trouwringen is inderdaad onderscheiden, je zult nier snel een ander persoon tegen komen met de zelfde ring. M.v.g. Hildardjan Verweij

10

Vriendelijk, behulpzaam, attent.

Vriendelijk, behulpzaam, attent. Precies de ring gemaakt zoals ik het wilde, super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Meedenkend en vriendelijk.

Professioneel en vriendelijk geholpen. Neemt de tijd voor de wensen van de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en een unieke ring

Hildardjan is zeer vriendelijk en neemt echt de tijd om samen een unieke ring uit te zoeken en naar wens te maken. Was een bijzondere ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Over BijzondereTrouwringen.nl

Adres: Kerklaan 2 Plaats: 9341 AV Veenhuizen Telefoon: 0592 – 388506 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd