Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alle beoordelingen benadrukken vakmanschap en maatwerk. Klanten prijzen het luisteren naar wensen, duidelijke updates en vriendelijk, goed bereikbaar personeel. Het werk werd op tijd uitgevoerd en voldeed aan de verwachtingen qua kwaliteit. De algehele ervaring wordt als positief en gedenkwaardig beschreven.
We kregen veel verschillende modellen en opties te zien. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De ringen zien er ook fantastisch uit!
17 June 2026
Gert en Darryl
Arnhem
Wij wonen in het buitenland, maar Hildardjan had alle begrip voor onze situatie, was gelijk in staat om onze visie om te toveren in prachtige ringen met onze vingerafdrukken - en goede service, altijd snel bereikbaar en in staat om een afspraak te plannen als wij even weer in Nederland waren!
23 May 2026
Rob
Stavanger, Noorwegen
Hildard-Jan heeft echt de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. Tijdens het maken van de ringen werden we goed op de hoogte gehouden en het eindresultaat is super!
11 May 2026
Rosetta en Yoram
Haren
Wij zijn heel blij met onze ringen .zilver met een randje goud van een ring die van mijn moeder was geweest .en het steentje is gebruikt .de trouwring van mijn man is iets robuuster gemaakt wat beter bij hem past .dus het resultaat wat besproken is zijn we heel blij mee.
24 March 2026
Winny & Peter
WOUDENBERG
Wij zijn heel erg enthousiast over de ontwerpen van Hildardjan en zijn omgang met ons. Een meer dan luisterend oor wat hij perfect wist te vertalen naar het voorleggen van die ontwerpen die aansloten bij onze wensen. Unaniem vielen we voor de ringen die wij nu met trots dragen. Hoe bijzonder dat de ringen waarvoor wij kozen al de juiste maat kende bij beide. Toch maakte hij nieuwe ringen omdat elke, in de ogen van Hildardjan, ring uniek moet zijn wat ze ook zijn! Hildardjan is een vakman die prachtig werk leverde, goede service en communicatie. Daarnaast schrok hij niet van het late moment dat wij hem voor ons trouwen benaderde. Dank daarvoor! Een aanrader, wil je jullie bijzondere moment bezegelen met een prachtig sieraad? Bezoek Hildardjan in het mooie Veenhuizen!
22 March 2026
Siem
Groningen
Super behulpsaam en neemt goed de tijd voor je en maakt prachtige ringen na wens
22 March 2026
Corina en Patrick
Kollum
Een groot assortiment uit erg originele ringen, neemt alle tijd om met jou tot de gewenste ring te komen. Luistert goed naar je wensen. Erg goed bereikbaar en hartelijk in contact. Ik en m'n man raden hem iedereen aan!
10 February 2026
Maartje
Gasselte
Wij waren op zoek naar een set trouwringen maar met andere materialen / kleuren dan de gebruikelijke gouden ringen. Eerst een eigen ontwerp gemaakt, en dat met Hildardjan besproken. Hij gaf heel scherp aan wat de mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden zijn van materialen als zirkonium. Ook waren de wensen van mij en mijn partner net anders. In onderling overleg zijn we tot een prachtig uniek ontwerp voor twee bij elkaar passende, maar toch unieke ringen gekomen, die ook heel voortvarend door Hildardjan werd vervaardigd. Dank!
7 October 2025
Christa en Roland
Woerden
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Het was bijzonder om samen met jullie te werken aan een ontwerp dat echt helemaal bij jullie beiden past. Fijn dat jullie mijn advies over de materialen waardeerden en dat we zo tot twee unieke, maar perfect bij elkaar passende ringen zijn gekomen. Dank voor het vertrouwen — en heel veel plezier met het dragen van jullie bijzondere set!
Hildardjan Verweij
Mijn man en ik zijn erg blij met onze unieke trouwringen. We zijn heel prettig geholpen en goed geadviseerd.
6 October 2025
Anneke en Jules
Roermond
Mooie ringen, vakmanschap. We zijn langs gegaan in Veenhuizen. Mooi om te zien hoe de gravering wordt gedaan. Ook kregen we nog advies over een trouwlocatie waar we nog niet over hadden nagedacht. Daar zijn we uiteindelijk ook getrouwd. Zeker aan te raden.
6 October 2025
William en Hillie
Wijnjewoude
Heel erg bedankt voor jullie mooie woorden! Wat leuk om te horen dat jullie het bezoek aan het atelier en het graveren zo bijzonder vonden. En wat geweldig dat mijn advies over de trouwlocatie uiteindelijk jullie trouwplek is geworden! Dat maakt het extra speciaal. Dank voor jullie vertrouwen — en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! 💍✨
Goed geholpen, heel blij met onze ringen!
Kim en Patrick
Ede
Beste Kim en Patrick,
Fijn dat jullie blij zijn met de ringen!
Er wordt heel goed naar je wensen geluisterd. Er is heel veel mogelijk, maar wij kwamen uiteindelijk uit bij de eerste ringen die we zagen! Het eindresultaat is prachtig, we zijn heel blij met het proces en het resultaat.
Simone
Amersfoort
Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie het proces als prettig hebben ervaren en dat de eerste ringen die jullie zagen uiteindelijk de perfecte match bleken te zijn. Het was een plezier om jullie wensen te vertalen naar een set die echt bij jullie past. Geniet van het dragen — en dank voor jullie vertrouwen! ✨
Met hartelijke groet,
Hildardjan Verweij
Hilderdjan heeft 2 prachtige ringen voor ons ontworpen en gemaakt, precies zoals we wilden. Goede service, komt afspraken na, alles op tijd geregeld, prachtig eindresultaat. Aanrader!
N&S
Nijmegen
Dank jullie wel voor de mooie woorden!
We wilden geen standaard trouwringen, maar ringen die iets unieker zijn. Op de website zagen we ringen uit de collectie met een gehamerde structuur. Tijdens onze kennismakingsafspraak hebben we deze bekeken. We wilden een paar aanpassingen laten doen en Hildardjan heeft ons daarin goed geadviseerd. Ook kregen we een kijkje in het atelier. Leuk om te zien met welke apparatuur en gereedschappen de ringen worden gemaakt, echt vakmanschap. Vervolgens waren de ringen ruim op tijd klaar. We zijn erg tevreden met het resultaat!
18 June 2025
Esmé en Jelmer
Groningen
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en dat het proces, van advies tot een kijkje in het atelier, als plezierig werd ervaren. Het was een genoegen om samen te werken aan een uniek paar ringen dat echt bij jullie past. Veel plezier met het dragen ervan! 💍✨
Met een enthousiaste Hildardjan Verweij
Hildardjan heeft ons gehoplen met het ontwerpen van prachtige trouwringen die precies bij ons passen. Door he stellen van de juiste vragen en echt met ons mee te denken heeft hij onze wensen concreet gemaakt in een ontwerp, en stond hij klaar om ons te helpen met onze vragen. Hij dacht in mogelijkheden, was vriendelijk en meegaand, en zowel vakkundig als kunstzinnig!
16 June 2025
Floor en Cesco
Groningen
Hartelijk dank voor jullie prachtige woorden! Wat fijn om te horen dat jullie het proces als zo prettig hebben ervaren en dat mijn kunstzinnige aanpak jullie wensen heeft weten te vertalen naar een uniek ontwerp. Het was een genoegen om samen te werken en mee te denken, en ik ben blij dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Geniet van jullie prachtige, bijzondere ringen! 💍✨
Wij werden goed geholpen met het uitzoeken van onze trouwringen. Er werd goed meegedacht en gezamenlijk werd er een ontwerp gemaakt.
13 June 2025
Mark en Marlou
Amersfoort
Er wordt echt de tijd voor je genomen. Er wordt goed naar wensen en ideeën geluisterd en er wordt op een ongedwongen manier mee gedacht. Van het procesverloop na het bestellen tot de afspraak van ophalen wordt je goed op de hoogte gehouden. Erg flexibel in tijden.
9 June 2025
José en Jorrit
Appelscha
José en Jorrit,
Heel erg bedankt voor jullie mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie het hele proces als prettig en ongedwongen hebben ervaren, en dat er goed naar jullie wensen en ideeën is geluisterd. Het doet me goed dat jullie de flexibiliteit en heldere communicatie tijdens het bestel- en ophaalproces hebben gewaardeerd. Het is altijd mijn doel om iedereen de tijd en aandacht te geven die nodig is, zodat het resultaat echt bij jullie past. Heel veel plezier met jullie bijzondere ringen! 💍✨
Met Hartelijke groet,
Hildardjan Verweij
Hildardjan verstaat zijn vak edelsmid als de beste! Na het kenbaar maken van ons wensen liet Hildardjan diverse ringen zien die hierop aansloten. We kregen goed advies over de edelmetalen en hebben gekozen voor platina ringen. Het resultaat is prachtig! Het zijn echte kunstwerken die letterlijk en figuurlijk aan onze vingers schitteren. We zijn er heel blij mee en kunnen niet wachten om ze te gaan dragen. Naast deze ringen heb ik een familiestuk aangeboden om deze te veranderen naar een 'hedendaagse' ontwerp. Hildardjan luistert erg goed naar je wensen, maakt een 3D ontwerp hoe de ring wordt en geeft een helder kostenplaatje. De ring wordt nu gemaakt en ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
9 May 2025
Hanneke en Roger
Barneveld
Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de platina ringen en dat jullie het advies en de begeleiding tijdens het kiezen hebben gewaardeerd. Het doet me ontzettend goed dat jullie de ringen als echte kunstwerken ervaren en dat ze letterlijk en figuurlijk schitteren aan jullie vingers.
Ook is het bijzonder om mee te mogen werken aan een familiestuk en dit om te vormen tot een hedendaags ontwerp dat helemaal bij jullie past. Fijn dat de heldere communicatie hierbij goed hebben geholpen. ✨
Met een enthousiaste groet,
Hildardjan Verweij
De edelsmid Hildardjan Verweij had een prachtig ontwerp gemaakt nadat wij bij hem langs zijn geweest om onze wensen door te geven. Binnen de afgesproken tijd konden wij de ringen ophalen en het resultaat is waanzinnig mooi. De ringen zijn precies zo geworden zoals wij wilden. Dus een aanrader voor mensen die een bijzondere set trouwringen willen hebben.
7 May 2025
Douwina en Vincent
Waskemeer
Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. Een vriendelijk ontvangst, je krijgt ruim de tijd om op je gemak alles te bekijken en een deskundig advies, niets is teveel. Zeker een aanrader!
5 May 2025
Renate en Bas
Bunde
Bijzondere Trouwringen heeft een mooie trouwring voor mij gemaakt. Prijs/kwaliteit prima in orde.
5 May 2025
Jan
Enter
Vanaf het eerste gesprek, waar ik me nog aan het oriënteren was op ringen voor mijn partner, luisterde Hilderdjan goed en gaf hij advies. Er is veel keuze en mogelijkheden. Dankzij de goede begeleiding zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Het eindresultaat was nog mooier dan ik had verwacht. Mijn vriendin is er ontzettend blij mee. Ik kan Hilderdjan zeker aanraden voor een mooie ring.
10 March 2025
Darren
Amersfoort
Na wat online zoeken bij allerlei landelijke trouwring-websites kwamen we gelukkig 'bijzondere trouwringen' tegen. Afspraak gemaakt in Amersfoort, waar we heel ontspannen samen een een goede keus konden maken uit alle mogelijkheden en opties. Een paar weken geleden het resultaat opgehaald in het idyllische Veenhuizen. Prachtig, we zijn zeer tevreden en kunnen iedereen aanbevelen . Trouwringen kiezen is niet zomaar iets, daar loop je als het even mee zit een heel leven mee rond. Dat kan dus niet zonder persoonlijk aandacht en ambachtelijk vakmanschap, alleen dan krijg je iets waar je elke dag met plezier naar kijkt.
26 February 2025
Boudy en Bert
Weurt
Wij zijn op bezoek geweest bij de locatie in Amersfoort om onze trouwringen uit te zoeken en waren gelijk enthousiast! Hildardjan nam alle tijd voor ons en heeft perfect naar onze wensen geluisterd. Resultaat: prachtige ringen helemaal naar onze wens!!
26 February 2025
Monique en Martijn
Terschuur
Van begin tot eind een persoonlijke benadering mogen ervaren waarin uitgebreid de mogelijkheden worden besproken. We hebben erg mooie en bij ons passende ringen laten maken voor een eerlijke prijs.
22 February 2025
Rémi en Ruurd
Leek
Naam: BijzondereTrouwringen.nl
Adres: Kerklaan 2
Plaats: 9341AV Veenhuizen
Telefoon: 0633356533
Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant.
Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Veenhuizen!
Kerklaan 2
9341AV Veenhuizen