Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Amnez is in staat om ontwikkelingen goed over te brengen toepasbaarheid binnen onze organisatie in te schatten. Ze zijn alert op support vraagstukken en weten altijd de oplossing aan te dragen. Ze zijn een betrouwbare partner die altijd levert wat ze beloven. We blijven graag samenwerken naar de toekomst met Amnez.
8 June 2022
Robert
Duin
Loading Systems
Ben zeer tevreden over klantvriendelijkheid van alle medewerkers bij Amnez. Bij welke vraag of storing dan ook wordt meegedacht of gezocht naar een passende oplossing!
30 March 2022
Romy
Zwolle
MEE Samen
Tot volle tevredenheid jarenlang gebruik gemaakt van de diensten van Amnez.
29 March 2022
Ane
Joure
Trustus Capital Management BV
Werk al jaren samen met Amnez. Altijd betrouwbaar en snelle opvolging bij vragen. fijne partij om mee samen te werken.
16 March 2022
Rob Hollweg
BAP Medical BV
Onze oude telecomprovider had op de verkeerde datum al onze diensten beëindigd. We waren al bezig om over te stappen naar Amnez, echter kwam dit in een stroomversnelling. Direct geschakeld en binnen no-time was alles geregeld. De service is echt fantastisch. De communicatie met Amnez verloopt zeer soepel, dat is wel een enorm verschil met de oude leverancier, bij Amnez ben je zeker geen nummer.
14 March 2022
Bas
Rodenburg Makelaars
Amnez (Mark) heeft ons goed begeleid naar nieuwe provider waarbij besparing op telefoonkosten en goede bereikbaarheid uitgangspunt waren.
10 March 2022
Zwier
Oene
Aalberts
Goede kwaliteit van de service en als je eens vragen hebt dan is de klantenservice goed bereikbaar met snelle en vooral behulpzame reacties.
18 August 2021
Martin
Enschede
Indes
Dit is een eerlijk bedrijf en doet wat het belooft. Korte lijntjes en snelle en accurate dienstverlening.
27 May 2021
Jan Willem
Utrecht
Berenschot
Onze organisatie werkt al jarenlang samen met Amnez. Zowel met de binnendienst als de accountmanager Ronald de Jong is het contact prettig. Men reageert correct en snel, denkt mee en ze zijn proactief. Wat ons betreft een absolute aanrader! Rebecca Wolf | Zorgbelang Inclusief Coördinator IT, Huisvesting en facilitaire zaken
8 March 2021
Rebecca
Arnhem
Leuke club, snelle levering, concurrerende prijzen en geen gezeur.
Erik Linstra
Gorredijk
We doen al jaren zaken met deze partij naar tevredenheid!
Ria
Hattem
Denken goed mee in oplossingen voor bedrijf
Fokke Jacobus Harmannus Berend Hamminga
Veendam
Amnez, in de persoon van Ronald de Jong, verzorgt voor ons al vele jaren onze mobiele telefonie zonder zorgen. Proactief en bij vragen reageren ze per omgaande. Een aanrader wat mij betreft.
11 February 2021
Bart de Groot
ALKMAAR
Korte lijntjes en snelle service enoplossing.
10 February 2021
Chris
Heerenveen
We werden door Ronald gewaarschuwd van hoge data verbruik binnen ons bedrijf bundel. Om erger te voorkomen hebben we gelukkig actie kunnen ondernemen. Blij met de "waakhond" op de achtergrond.
5 February 2021
Rudi
Wijnjewoude
Altijd mee denken in oplossingen en waar er nog vragen zijn worden deze snel beantwoord.
8 January 2021
Patrick
Heerenveen
Er word duidelijk gecommuniceerd en geluisterd naar de wensen. De prijzen zijn marktconform. Goed telefonisch bereikbaar. Kundig en vriendelijk personeel.
17 September 2020
Raphael
Bedum
Amnez is een no nonsens organisatie waar de dienstverlening op een zeer hoog niveau staat en scherpe prijzen hanteert. zijn pro-actief, denken mee en lossen problemen op.
16 September 2020
Richard
Mijdrecht
Amnez Telecom is al jaren onze partner in mobiele telefonie, sinds enige jaren verzorgen zij eveneens onze VIOP naar volle tevredenheid. Amnez staat voor service, betrouwbaarheid en expertise op haar vakgebied
16 September 2020
Henk-jan
Leek
De ervaringen zijn goed tot zeer goed, waarbij er snel gereageerd wordt op onze vragen.
Anthony Berendsen
GIESBEEK
De communicatie met Amnez verloopt duidelijk en prettig. Ze zijn snel bereikbaar voor vragen over de telefonie, en beantwoorden deze ook snel. De uitleg over verlengingen en dergelijke, is helder en eerlijk.
Erwin
Franeker
Duidelijke uitleg, goede vertaalslag naar mensen die niet thuis zijn in Telecom etc. Zeker een aanrader!
Mix-Fix B.V.
Leeuwarden
Korte lijnen. Afspraken worden nagekomen en openheid in de kosten. Voor ons een goede partner voor telefonie!
17 June 2020
Peter
Apeldoorn
Korte lijnen met een vast contactpersoon, snelle reactie en terugkoppeling
11 March 2020
Annemarie
Ballum
Ze doen wat ze beloven en communiceren prima
14 February 2020
Azing