Direct antwoord op mijn vraag

Goed geholpen door degene die telefoon opnam.

Geweldige website!

Fijn opgezette website met duidelijke foto's en maatvoeringen. Op de gegeven tijd bezorgd en keurige netjes verpakt.

Snel geleverd, goede service!

Alles volgens verwachting gekregen….

Snelle levering

Perfecte pasvorm jeans en superblij met lengtemaat 28!

Veel keuze Snelle l verering Retourzending wordt snel verwerkt

Een prima ervaring!

Snelle levering. Goed verzorgde en verpakte artikelen. Snelle terugbetaling van een teruggestuurd artikel.

Bestelling komt altijd correct en op tijd.

5 sterren waardig

Snelle verzending

Goede pasvorm, snelle levering!

Ze doen wat ze beloven!

Ben al jaren klant, nog nooit teleurgesteld.

Zeer snelle levering van een erg mooi product

Ik ben al jaren fan van Angels Jeans maar deze was altijd lastig te krijgen. Blij met Emma's Choice qua product maar ook qua afhandeling van de bestelling.

Snel op tijd afgeleverd, zoals vermeld op de site.

Het pakketje was snel geleverd, zoals vermeld op de site. Ik had per abuis de verkeerde kleur besteld, meteen daarna de goede kleur besteld en het geretourneerde bedrag stond al na 3 dagen op op mijn rekening.

Snelle levering

Prima verpakt Snelle levering Goed product

keurig verzorgd

vlug geleverd

Goede service, zeer snel bezorgd.

Tot nu toe heel goed. Op dit moment stuur ik een van de twee broeken retour. Hoe lang het duurt voordat het aankoopbedrag wordt teruggestort zal hier een nog gunstiger effect hebben.

Perfecte broek

Snelle levering, voor mij perfecte broek model Dolly en mooie kleur.

Zeer goede webwinkel

Overzichtelijke website. Binnen 2 dagen bezorgd. Bezorging zonder verzendkosten. Retourzenden is een fluitje van een cent.

Snelle en nette afhandeling. Belofte waargemaakt. Zorgvuldig verpakt verstuurd. Kortom, prima!

Perfect!

Super netjes, verzorgt, degelijk verpakt én precies hetgeen ik besteld had! Daar kan P&C nog wat van leren ;-)

De eerste broek bleek niet naar wens, zelfde dag opgestuurd en nieuwe besteld. Afhandeling van terugstorten was binnen 2 dagen gepiept en de nieuwe broek was er ook in 2 dagen! Super service!

Snelle levering, Goed op de hoogte gehouden per email

Snelle levering, Goed op de hoogte gehouden per Email.

super

Website ziet er duidelijk uit. Bestellen gaat vrij eenvoudig. Vlotte bezorging. Veel keuze in maat,en kleur. Leuke attentie bij levering. Super kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Mooie broeken. Snelle en correcte levering en fijn dat je achteraf kunt betalen, vooral als je meerdere maten en kleuren wilt passen. Zéker een aanrader!

Goede service Ook bij retourneren!

Goede ervaring

Heb de angel ome size broeken van Emmy Hele fijne broeken passen perfect Fijn om te dragen Aanbeveling waard