Al na 1 dag keurig netjes geleverd. Top.

alles goed uitgeleverd.

Snelle levering en goeie lampjes

Zeer tevreden over led kerstverlichting via batterijen.

Reeds 3 keer bestelling geplaatst, snel geleverd.

prima service, vlotte verzending, blij met de twinkelende ster

Zag vorig jaar een ster op de Leidsegracht in Amsterdam. Veronderstelde dat het uit de USA zou komen en meegenomen door expats. Dit jaar belde ik aan en hoorde ik hoe ik er heel eenvoudig 1 kon bestellen via de site KerstverlichtingBuiten.com Loop nu regelmatig aan de overkant van mijn gracht, de Bloemgracht, om het effect van de ster te zien, ben er verguld mee. fijne Kerstdagen gewenst

Snelle levering, veel keus en voorraad, mooie verlichting

KerstverlichtBuiten had precies wat ik zocht en in de goede kleur. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goeie verlengsnoer. Volgende jaar zal ik weer bestelling als we buitenverlichting moeten vervangen.

Snelle levering

Pakket werd keurig op tijd,met een kleine verrassing erbij, keurig op tijd bezorgd

Snelle levering

De dakgoothaakjes werden snel bezorgd en zijn top!

Straalt in hele straat

Prima uitvoerbaar, ff weten hoe je lampjes verdeelde nu een sier over de balkonrand.

Goede en snelle levering, goede uitleg en feedback.

Goede en snelle levering, goede uitleg en feedback.

Uitbreiding lichtsnoer, tijdklok en lichtbol; Supersnelle levering

Ik had een uitbreiding op mijn set vorig jaar gekocht en daarbij een tijdslot. Was binnen 24 uur geleverd en werkt prima. Tijdslot laat wel een heel kleine restspanning zien overdag maar dat valt alleen op als het een donkere dag is. Voor de lichtbol kreeg ik nog een extra mail met een toelichting en waarschuwing hoe uit te pakken.

Top verlichting en een super website!

Duidelijk uitleg op de website van alles wat je nodig hebt zodat je direct van je verlichting kan genieten. Keurig verpakt en snel bezorgd. Een mail met montage instructie en een papieren versie in de verpakking. Alles ziet er goed verzorgd en degelijk uit. Eenvoudig te bevestigen en alles werkt, ook de schemerschakelaars doen het uitstekend. Heel er blij mee, hoop er nog jaren van te kunnen genieten.

gewoon prachtige producten

fijne en snellen levering en mooie materialen

Aan verwachting voldaan

Alles op tijd en in orde geleverd zoals besteld.

Goede prijs, goed product en prima aflevering

Wat wil je nog meer

Helaas alle producten geretourneerd, maar de service is heel goed en snel. Eerste product was kapot en werd zeer snel vervangen. Ik zou zeker opnieuw hier bestellen.

Zeer goede ervaring!

Snelle levering van een kwalitatief goed product. Aanrader!

Mooie producten, prima levering, duidelijke website

Prima ervaring. Fijne website met duidelijke info

Zeer mooi product

Mooi product wat netjes en goed is gegaan van bestellen tot bezorgen!

Snelle en goede service

De levering gaat zeer snel met heldere e-mails over het proces en bezorgtijd. Dit is heel fijn om te weten dat er aan je bestelling gewerkt wordt en dat deze niet (even) blijft liggen. De producten (o.a. buiten verlichting) zijn kwalitatief goed en mooi.

Goede kwaliteit & levering

Ziet er allemaal (zowel de aansluitpunten als de verlichting) heel degelijk uit en mooie kleur kerstverlichting

Helaas Zeer slechte handleiding bij verlichte kerstboom buiten

Handleiding nihil Kan echter obv 1 product bij de volgende vraag aanbevelen niet nee zeggen. Product okee handleiding niet

prima verlichting

Prma verlichting maar na 2 jaar ging er toch een strin gstuk, jammer

perfecte lampjes

goede degelijke lampje snel verzonden en goed verpakt

Alles conform de info en goed afgeleverd. Staat mooiop mijn balkon