Prima, snel en vriendelijk geholpen.

Binnen één dagdeel de informatie gekregen om de juiste aanvullende stekkers te kunnen bestellen bij de (vijf jaar eerder) gekochte kerstverlichting.

alles perfect verlopen

alles is verlopen zoals je het ook verwacht.

uitstekende kwaliteit

snelle afhandeling

Snelle aflevering

Meerdere producten al besteld bij kerstverlichtingBuiten en alles snel geleverd. Als je iets vergeten bent wordt je daarover ingelicht,TOP

Heel snel geleverd, en hele mooie lampjes

Snel geleverd, mooie lampjes. Hele stevige kabels, die gaan niet snel kapot lijkt mij. De lampjes gaven veel licht, dus nog een dimmer na besteld, ertussen gezet, perfect nu!

Op tijd geleverd. Het was wat ik had verwacht

Geweldige service

Na 2 jaar bleek een segment van onze verlichting niet meer te werken. Kosteloos werd een nieuw segment gestuurd, samen met een leuke kerstboomhanger met daaraan een briefje "Sorry". Binnen 2 dagen ontvingen wij het pakketje en was het probleem opgelost.

Mooie profi kerstverlichting met hoge waterdichtheisgraad (IP)

Mooie profi kerstverlichting met hoge waterdichtheisgraad.

Top product en snelle levering

Had nieuwe buiten verlichting nodig, nadat oude buitenverlichting toch niet zo waterdicht was als beloofd. Deze echter bij een andere winkel gekocht. Nu iets meer betaald maar is nu wel waterdicht en professioneel. Ben er heel blij mee.

Zeer stijlvol, gemakkelijk om de vorm te veranderen, snel gemonteerd

zeer snel en gemakkelijk te monteren zeer stijlvol resultaat zeer fijn om nieuwe vormen te configureren

Geweldig mooi, super kwaliteit, heeft alle stormen overleefd in december, geen moment spijt van geh

Ondanks de grote investering, dolblij met de verlichting, het oogt prachtig,bijna sprookjesachtig , geen moment spijt van gehad, gaat zeker jaren mee, heeft veel regen en stormen overleefd , super kwaliteit, eenvoudig te koppelen, goede klantenservice , echt dit maakt de kerstdagen meer dan compleet, wil nooit meer zonder

Geen probleem alles naar verwachting

Leuke lampjes heb het gekocht omdat mijn zoon ze ook heeft en dat beviel me erg goed.

Snelle en goede levering

M'n bestelling had ik snel. Was snel verpakt en ook snel Verzonden. Maar zeker ook netjes en goed verpakt. En als bonus zat er een kleinigheidje in. Super fijne service, zeker tijdens de drukste periode van het jaar.

Super leuk alternatief!

Veel minder plaats bij opslag nodig en ook veel mogelijkheden voor het opzetten van de kerstboom. Hij is bedoeld voor ons tweede verblijf maar zou het thuis ook graag hebben.

perfecte levering en kwaliteit

perfecte levering en kwaliteit. Uitstekende service

Goede kwaliteit maar door de drukte bij de bezorger 12 dagen moet wachten.

De bezorger van DHL had het blijkbaar zo druk dat hij niet is geweest en in zijn systeem had aangegeven dat het adres niet klopte/wij niet thuis waren, dit was niet het geval. Onze bestelling is vervolgens retour gegaan en heeft het ondanks mijn mailtjes naar Kerstverlichtingbuiten 12 dagen geduurd voor ik mijn bestelling had ontvangen.

Zeer mooie buitenverlichting

Buitenverlichting op batterij gekocht werkt goed! Snelle levering.

Prijs kwaliteit goed.

Bestelling van mijn 3d ster was snel geleverd en netjes verpakt. Het product is meteen buiten neergehangen en hangt nu al en paar weken buiten te stralen.⭐️

Gewoon ok! Info over producten kan op punten duidelijker (bijv. wifi stekker)

Ok

Kwaliteit!!

Kwaliteit lampjes, volgend jaar koop ik er terug!

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit, en via mail duidelijk antwoord op een vraag.

Goed spul en goeie service.

prima spullen en goeie service als er iets is.

Snel geleverd

De lampjes zijn mooi van kleur en erg snel geleverd

top producten en top service

Al meerdere malen verlichting besteld en altijd top kwaliteit en service.

goede webschop, correcte levering