5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Superleuke en leerzame videoserie van Roy Ishak over zoekwoord analyse gevolgd. De manier waarop de trainingsvideo's zijn opgezet met een goede mix van expertise en humor maakt het een genot om te volgen.

• Gevolgde training Zoekwoorden-onderzoek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leerzame en leuke dag! Goed voorbereid en erg prettig om met eigen werk aan de slag te kunnen. De SEO geeft houvast en richting. Roy staat open voor de groep en heeft gevoel voor humor. Zeer prettige leermoethode.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had nog helemaal geen ervaring met Copywriting. Maar wederom door zijn duidelijke en rustige uitleg was deze cursus weer goed te doen. Ik heb er veel van opgestoken.Nu toepassen in de praktijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gedurende de cursus Copywriting uitgebreid geleerd hoe ik wervende teksten voor mijn doelgroep schrijf. Zowel opbouw, structuur, tonatie als het gebruik van de juiste zoekwoorden kwamen er in terug. Zelfs na afloop van de training staat Roy klaar voor zijn cursisten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy Ishak is een zeer ervaren en kundig leraar. Ondertussen heb ik diverse opleidingen afgerond, allen naar grote tevredenheid. Een ding is duidelijk, de heer Ishak maakt absoluut het verschil. Met zijn extra persoonlijke aandacht voor de individuele studenten zorgt hij voor betrokkenheid en staat hij garant voor kennis groei. Top opleiding! Met vriendelijke groet, Jan Swinkels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy leverte een heel interactieve en inspirerende workshop met excellente tips over blogging - Hij bood niet alleen theorie maar ook praktische toepassing aan. Dankje wel voor de interessante dag!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende inhoud, prima gepresenteerd! De training is breder dan alleen een tekst schrijven. Het gaat evengoed over de belangrijkste methoden om te zorgen dat de juiste mensen je tekst lezen. Ik heb veel geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor, tijdens én ook na de Opleiding Online Marketing is Roy bereid om alles uit te leggen wat hij zelf uitermate goed in de vingers heeft. Zijn drive is bijzonder klantgericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super interessante cursus van Roy Ishak! Duidelijk, praktisch, to the point met goede humor! Roy maakte ons op enthousiaste wijze duidelijk hoe we onze website kunnen aanpassen om deze SEO vriendelijker te maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met ons team samen een cursus gevolgd. Van te voren alle filmpjes gezien waardoor we alles direct konden toepassen in de praktijk. In korte tijd erg veel geleerd van Roy!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toegankelijk, herkenbaar en duidelijke, concrete tips. Ik heb zelden zo snel iets aangenomen van iemand voor wat betreft 'tekstschrijven/copywriting'. In een korte sessie van een ochtend heb ik veel geleerd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De cursus commercieel schrijven die door Roy werd gegeven heeft mijn ogen doen openen. De tips en tricks die hij heeft gegeven hebben er voor gezorgd dat ik heel anders naar mijn offertes ga kijken. Heel leerzaam! Ik zou Roy bij een ieder ander aandragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele leuke leerzame cursus. Er werd veel aandacht besteed aan de vragen die wij als deelnemers hadden. Daarnaast werden er goede concrete voorbeelden gebruikt waar je in de praktijk veel baat bij hebt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy biedt op een prettige, praktische en productieve manier cursussen voor professionals die hun productiviteit en prestaties willen verhogen. Verdieping waar het moet, versnelling bij reeds bekende technieken. Roy draait er niet omheen, maar levert bruikbare kritieken. Positieve en negatieve. Daar heb je wat aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een inspirerende sessie! Erg interessant om te zien hoeveel je eigenlijk nog niet weet. De cursus geeft hele duidelijke handvaten om op korte termijn al grote verbeteringen te realiseren, of je nu wel of geen vlotte pen van jezelf hebt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roy is by far één van de beste trainers die ik ken. Om de doodeenvoudige reden dat hij niet een lesje draait, maar je traint met passie en overtuiging. Roy is een man van de praktijk, wat hij je leert is beproefd. Hij weet je van het begin tot het einde te boeien én hij heeft echt een uniek copywriting model waarmee je gegarandeerd resultaat behaald. Met recht 10 punten, 5 sterren, vlaggen en wimpels waard :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijne manier van trainen. Met de juiste tips op en leuke manier. Ook veel input om mee verder te gaan. Wij hebben zeker de juiste aspecten behandeld om meer uit onze werkzaamheden te halen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De cursus is boven alle verwachtingen goed. Ons team heeft veel praktische inzichten gekregen. De visie is inspireren. Daarnaast was de inhoud goed gericht op onze vraagstukken. Het niveau is hoog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy is een zeer deskundige trainer die met veel passie een goede training verzorgd. In korte tijd veel informatie ontvangen. Daarnaast waardeer ik de feedback die hij geeft op de bestaande situatie heel erg. Hiermee ben ik in staat direct verbeteringen door te voeren. Het technische gedeelte ging iets te snel, maar hij geeft de mogelijkheid om achteraf (in de weken na de training) nog vragen te stellen. Ik heb me inmiddels ook voor de training copywriting ingeschreven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de cursus in meerdere opzichten goed: goede interactie met de cursisten, veel praktisch toepasbare tips en goede feedback op het huiswerk. Roy is een enthousiaste trainer die graag zijn kennis wil delen met zijn cursisten. Zelfs na de cursus is hij nog bereid je advies te geven over je teksten en je vragen te beantwoorden. Kortom, ik kan Roy van harte aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel geleerd. Duidelijke uitleg. De cursus werd met veel kennis en humor gebracht. In korte tijd veel informatie ontvangen. Vond de cursus in een woord fantastisch en heb al veel teksten op mijn website kunnen aanpassen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Groot fan van Roy Ishak! Door zijn humor, duidelijke voorbeelden en tips & tricks schrijf je na afloop teksten als nooit te voren. Je ontvangt feedback waar je bij zit en bespreekt dit ook nog eens klassikaal. Zo leer je ook weer van een ander. Ben je een tip vergeten? No problemo, de presentatie vind je achteraf in je mailbox. Roy, bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij de duidelijke en interactieve cursus van de altijd vrolijke en behulpzame Roy Ishak kunnen wij nu vol vertrouwen en met een hoop nieuwe kennis een start maken met onze SEO-strategie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer to the point! Tijdens de cursus worden eigen teksten kritisch bekeken en gecorrigeerd. Dit gebeurt allemaal in een heel aangename sfeer. Roy is iemand die anderen ook heel graag helpt om succesvol te worden.

Fran�ois Valentijnstraat 71

1335 RC Almere