Heel leerrijk avontuur, ik heb veel bijgeleerd.
Heel goed
Ik heb op korte tijd zeer veel kunnen bijleren! Elk les gaf mij zelfvertrouwen.
Beter kan niet
Stapsgewijs aan de gang gegaan. Vriendelijk. Goede opbouw als nieuwe bestuurder.
20 rijlessen en een geweldig praktijk examen door trafix
Het was prima als begin. Goed onderwijs
Had wat stress maar was onmiddellijk op mijn gemak naast een ervaren en heel vriendelijke begeleider Danny . Op 2 uur heb ik het gevoel al heel veel bijgeleerd te hebben
Mijn eerste les was fantastisch. Ik was bloednerveus maar de lesgeefster heeft veel geduld gehad en legt alles heel goed uit.
Iedereen in de rijschool is vriendelijk en behulpzaam op mijn voornaamste lesgever na. Heel jammer als je dan met andere lesgevers kennismaakt. Je verwacht van zo iemand dat hij ervoor zorgt dat je je op je gemak zou laten voelen bij hem en dat hij je ook helpt om over je schrik te zetten als je net een ongeluk gehad hebt met de motor. Niet nog een schepje bovenop doen zoals hij, met zijn uitspraken. Ook tijdens de lessen was hij verbaal agressief. Op de baan bracht hij ons soms ook in gevaarlijke situaties. Als je als onervaren chauffeur bij deze persoon les krijgt op die manier wordt je slaagkans veel kleiner. Gelukkig had ik en de 2de persoon die mee de lessen volgde hetzelfde gedacht en konden we ons aan elkaar optrekken. Nog ter info: communicatie set die ter beschikking gesteld werd door lesgever deed vreselijk pijn aan mijn oren. Best op tijd melden bij de baas, want er zijn ook andere beschikbaar. Lesgever bij praktijkexamen was geweldig!
De lesgevers blijven rustig als je iets fout hebt gedaan en leggen alles rustig uit ik kan geen andere rijschool adviseren
zowel lessen theorie C en praktijk C gevolgd. Nooit met een negatief gevoel deze rijschool verlaten.
Overgang van auto naar motor is een hele aanpassing. Dankzij de goede raad en geduld van de leraar is het een leuke ervaring.
Ik heb goeie tips gekregen om mijn rijstijl/parkeren te verbeteren.
Top gast als opleider. Heel leuk om samen te mogen rijden :). Alles duidelijk uitgelegd met voorbeelden en na te doen. Veel tips over de meeste fouten die plaatsvinden. Meer moet dit niet zijn.
Mijn ervaring verliep vlot.
Heel tof motorijles !!!
Ik heb mijn 20u lessen bij Traffix gedaan + 2u les voor praktijkexamen en begeleiding tijdens praktijkexamen. Geslaagd voor mijn praktijkexamen, dit zegt wel veel. Veel betaald, maar het is goed gekomen en dit geef eigenlijk niet. Over de begeleiding moet ik zelfs niet beginnen, heel tof en veel bijgeleerd.
top lesgever, die alles goed en duidelijk uitlegt. Me genoeg vrije ruimte geeft om "fouten" te maken, en corrigeert op de juiste momenten.
Ik volgde een 20 uur opleiding. Hierin werd ik enorm goed begeleid. Alles werd mij stap voor stap uitgelegd. De begeleiding wordt op je eigen tempo gedaan. Je kan aangeven wanneer het voor jou te traag of te snel gaat en wanneer je nog eens iets zou willen herhalen. Ook de 2 uur praktijk lessen die ik volgde voor mijn examen waren een goede opfrissing voor mij.
De praktijklessen zijn zeker aan te raden. Ik had een zeer goede begeleider.
Ik begon met geen verwachtingen en werd al snel aangenaam verrast niet aleen door de vriendelijkheid van de begelijder maar ook hoe goed hij alles uitlegt en rusig doorloopt. Dus een eerste aangename ervaring.
Goeie uitleg dat hij geeft !
Goede en duidelijke lesgever. Handige tips en tricks.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.