Wij komen, helaas, regelmatig bij schermgebreken. De service is altijd perfect geweest. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ook qua advisering is het op de klant gericht.
Echt super zoals de jongens mijn MacBook met waterschade hebben weten te repareren.
Vriendelijk, Snel en kennis van zaken
Mijn oude telefoon (die niet meer aan ging na ernstige schade/waterschade) is meteen volledig onderzocht en getest tijdens mijn bezoek terwijl ik wachtte, wie kan immers dagen lang zonder telefoon? Ondanks dat mijn telefoon "total loss" is verklaard (wat zeker te verwachten was) heb ik bij filiaal Amersfoort een uitstekende service gehad. Ik heb alle hulp gekregen die ik nodig had, vooral bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Vakkundig en vriendelijk personeel. Bedankt Niels!
Fijn dat er op een positieve en eerlijke manier meegedacht wordt over het wel of niet slim zijn om te repareren
Vriendelijk personeel staat je correct te woord en leveren een goede service
Top!
Goede persoonlijke service, no nonsens en mijn telefoon is kwalitatief goed gerepareerd. Tevens ook enorm snel geholpen!
Uitstekende kwaliteit bij de twee reparaties aan een ipad en tablet. Prijsniveau ligt beduidend lager dan gemiddeld wordt gevraagd door commerciele bureau’s die met Mediamarkt of Apple samenwerken. Vriendelijke bediening en maken waar wat ze beloven. Keurige offerte van tevoren. De werkelijke kosten vielen twee keer iets lager uit dan geoffreerd. 👍
Wij worden altijd netjes en snel geholpen. Kom er al jaren
Super zaak, vriendelijk, geen vraag te veel! Voor herhaling vatbaar!
Goede service en houden aan hun afspraak
Wat een super service. Staan direct voor je klaar en altijd weer met een tevreden gevoel naar huis.
Doel gerichte service op hoog niveau. Wat er ook mis is, zij denken graag met je mee en werken altijd aan goede oplossingen.
Het is gemakkelijk om een ipad online te kopen, maar wij willen gewoon een winkel waar je prettig geholpen en geadviseerd wordt en waar je ook met vragen terug kunt komen. Onze ervaring met Schermgebroken was 100 % goed. Wij zullen deze winkel zeker bij vrinden en kennissen aanraden,
Heel goed en vakkundig geholpen. Met geduld en alles goed uitgelegd. Super!
Goede service en prima kwaliteit. Een aanrader !
Snel en perfect geholpen
Vriendelijk,goeie service,goed advies,prijs kwaliteit uitstekend!
1e keer dat ik gebruik maakte van schermgebroken. Telefoon werd “uitgelezen”. Onderdeel besteld. Volgende dag reparatie uitgevoerd. Vakkundig en vlot vervangen. 3 maanden garantie op de koop toe. 👍🏼 Ben er blij mee. Zeker aan te bevelen.
Leeghwater 6
3825 MR Nijkerkerveen