Probleem snel opgelost. Wij zijn tevreden!
Snelle Service!
Ik ben tevreden over geleverde werk..
Geen alledaagse printer, maar vakkundig en deugdelijk de storing verholpen. Meteen onderhoud gepleegd en van adviezen voorzien. Zo wil je het graag hebben.
Monteur is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Verkopers uitermate vriendelijk bij verkoop printer, alleen jammer dat als printer is geplaatst het verpakkingsmateriaal van de printer niet wordt meegenomen.
De monteur zag heel snel wat er aan de hand was en heeft het onderdeel besteld . En heeft de week erop het onderdeel keurig vervangen.
Snelle service, kennis van zaken, prima bedrijf!
snelle en vakkundige hulp. Naast het verhelpen van het probleem ook nog tips voor het gebruik gegeven, wordt zeer gewaardeerd.
goede klachtenanalyse
Ik had u, de Printermonteur, al willen schrijven, want uw monteur is bij mij geweest eind maart 2014 voor mijn defecte Canon Sensys copieermachine en een Sharp AL 1553. Van de Canon zei de monteur niet te maken, van de Sharp die wasborden maakt, werkt prima, ±1.500 copieën gemaakt dus is goed, maar het is niet goed het maakt wel degelijk wasborden en uw declaratie 493597 voor geen resultaat was € 147,50, maar nu u een rapportcijfer vraagt kan het ook zo. U mag u uiteraard ook revancheren, maar niet op mijn kosten.
Een openbaring! De 'erkende' merken en leveranciers willen alleen maar geld aan je verdienen en handelen daarnaar! Deze mensen helpen je oprecht en vanuit hun hart aan zorgeloos printen! Afpspraak = Afspraak. Je weet wat je krijgt en weet wat je betaald! prima bedrijf dat ik van harte aanbeveel boven alle 'grote jongens'!
Deskundige service en levering toners binnen 1 dag.
Erg goede service met een snelle aanpaktijd. Niet enorm duur en geven goede adviezen. Zijn niet vies van het repareren van een oudere printer. Erg goed!
Zeer snelle service en uitleg. Prima bedrijf! Zeer tevreden
Ik had een probleem met mijn printer. De volgende dag kwam er al een monteur en hij heeft het probleem snel en vakkundig verholpen, waarbij de kosten ook erg meevielen. Zeker een aanrader!
nagenoeg kapot kopieer apparaat werkt weer als nieuw !
Altijd netjes op tijd met leveringen en onderhoud. Vriendelijke monteurs en een goede prijsstelling.
Monteur geeft goed advies om in de toekomst de printer up toe date te houden. Legt ook goed uit waardoor de storing is ontstaan.
aardige mensen, denken mee
Helaas kon het probleem niet direct worden opgelost, maar de Printermonteur heeft er wel voor gezorgd dat het probleem snel daarna verholpen is.
Werken correct en conform afspraak met duidelijke tarieven
Makkelijk bestellen en snelle levering!
Snel en vakkundig twee printers gerepareerd.