vakkundig gemonteerd.

mooi op tijd. zoals afgesproken. vriendelijke man.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? afspraak na gekomen

Deze keer niet helemaal tevreden.

Een aantal weken geleden een lamp uitgezocht bij Chris in Goes. Daarover alleen maar lof. Prima geadviseerd door hem. Lamp opgehaald in BoZ woensdag 29 okt. en bij thuiskomst geconstateerd dat de lichtbron (die we al betaald hadden) ontbrak. Gebeld naar BoZ waar men actie zou ondernemen. Op 1 nov. nog niets gehoord en opnieuw gebeld. Daar bleek onze melding tussen wal en schip gevallen. Ons is beloofd dat op dinsdag de lichtbron wordt opgehaald in Goes. Daar gaan we, gezien onze altijd positieve ervaringen met TMC, dan ook van uit.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? In dit geval: contact Goes/BoZ
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, correct personeel. Afspraken worden netjes nageleefd.

Prachtige zaak

Erg goed geholpen door Corina. Complimenten

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Bezorgers waren mooi op de afgesproken tijd en werkten vlot en netjes

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Service ( het meedenken )

Helemaal top, van uitzoeken, bestellen tot leveren

Dankzij de juiste hulp bij het uitkiezen konden wij een goede keus maken (we bleven zelf maar in een cirkeltje rond denken en twijfelen). Bij het bestellen was direct duidelijk wat de verwachte levertijd zou zijn. De uiteindelijke levering gebeurde vlot en bekwaam. Kortom wij zijn zoals bij alles wat we bij TMC hebben gekocht super tevreden. Ook al om de uitstekende service die wij bij eerdere aankopen hebben mogen ervaren. Voorbeeld: rolgordijn stuk, maar was al ruim buiten de garantie. Monteur komt, repareert en er volgt geen nota. Dat is service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? SERVICE op alle gebied

Perfect!

Ik heb een bureau stoel mee mogen nemen en deze thuis mogen uit proberen. De stoel zat erg comfortabel! Omdat het een demo bureaustoel was, heb ik korting gekregen. Ik ben er super blij mee en kan uren achter de computer werken. Dankjewel!

• Contact met vestiging: TMC Project
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vertrouwen

Doen wat ze beloven

Wij zijn goed en netjes geholpen in vestiging Bergen op Zoom, daarna is de order keurig uitgevoerd. Een extra compliment voor de meneer die de gordijnen opgehangen heeft, werkte zeer netjes en ruimte zelf alles op.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? doen wat ze beloven

Fantastisch

Goede voorlichting Goede levering

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Kan iedereen TMC aanraden!

Wij zijn weer heel te vrede net als de vorige keer. Bij TMC hebben ze hele mooie spullen van hele goede kwaliteit. En de service is ook top.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service

Achteraf verkeerd advies gekregen

Gevraagd voor een droogloopmat waar de haren van huisdieren makkelijk af kunnen maar blijkbaar hebben we een schoonloopmat aangesmeerd gekregen maar ja als je deze al op maat gesneden hebt kan je het niet terugbrengen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter voorlichten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Snel geleverd

Bankstel gekocht, net als altijd netjes geholpen prima service.

Geholpen in kruiningen was helemaal prima, bankstel is goed afgeleverd ga zo door.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prima afspraken en op de hoogte gehouden worden.

Goed advies en goede montage

Als goed!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.

Klantvriendelijk, meedenkend over keuzes maken , vakkundigheid

Vanwege wateroverlast, interpolis naar tmc vloeren.carmen heeft ons in bergen op zoom uitstekend geholpen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Een luisterend oor.

Nieuwe gordijnen slaapkamer

Ging prima

Goede service.

Toen wij ons afvroegen of de slaapbank die wij hadden uitgekozen bij ons naar boven zou kunnen, gaf men aan wel langs te komen om te eerst kijken. wij vonden dit een hele goede service.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service en meedenken.

eindresultaat prachtig na wat hobbels op de weg

Fijne, vaardige mensen, maar het kost wel wat extra telefoontjes om alles geregeld te krijgen.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? interne en externe communicatie kan beter. Nu moest meerdere keren vragen om opvolging.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit eindproduct

moest een afspraak maken en dat was vlot geregeld

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

We werden goed geholpen maar de communicatie verliep niet goed

Ik zou terug gebeld worden maar is niet gebeurd . Ik zou te horen krijgen hoe laat ze zouden komen maar niet gebeurd ondanks dat ik er nog een keer over gebeld had

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie materialen en vriendelijk geholpen

Goed geholpen door personeel van TMC

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Tussentijds klanten informeren naar de huidige status
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit, vakkundig vriendelijk personeel

Heel goed, mooi op tijd, goede uitleg, vriendelijke mannen.

Mooi op de afgesproken tijd, goede uitleg van de aangekochte goederen. Vriendelijk personeel.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? komen de afspraken goed na.

Uitstekende service

Zeer goede communicatie van in het begin tot einde. Ben zeer tevreden

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

De mannen werken keurig en netjes. Ruimen alles op. Ook de zorg erna is top. Er was hier een ongelukje gebeurd met een leverancier. Tmc stond er binnen een uur en maakte de vloer weer in orde. Super

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk

Netje bezorgd en goed geholpen .

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Netjes geholpen

Mijn vitrage was aan vervanging toe. In de winkel ( Bergen op Zoom) heel veel opties om uit te kiezen. Een medewerker heeft de tijd genomen om mee te denken en voor mij passende opties te laten zien. Na een keuze kreeg ik een geschatte prijs ( ik had de afmetingen meegenomen). Thuis nog nagedacht en de volgende dag terug naar de winkel om de bestelling te plaatsen. Van te voren werd duidelijk aangegeven dat het door vakantie iets langer kon duren. Via de mail de afspraak gepland voor het inmeten en daarna de factuur ontvangen, met aanbetaling, welke naar een paar euro scheelde van de geschatte prijs. Toen de bestelling klaar, was een e-mail ontvangen om een afspraak in te boeken, zodat de vitrage opgehangen kon worden. En het ophangen werd echt goed gedaan, niet ophangen en weg, maar ook goed gekeken of het allemaal recht hing ( huis is wast scheef). Alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad in de winkel en bij mij thuis, waren heel netjes en namen de tijd en kwamen ook met goede adviezen. Ze dachten echt mee. En de vitrage is van goede kwaliteit en de prijs was meer dan redelijk. Had iets duurder verwacht.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk, goede kennis en kwaliteit.

Goede service en aandacht

Bestellingen liepen niet altijd op tijd. TMC deed er echter alles aan om eea soepel te laten verlopen. Personeel was attent en vriendelijk. Meubelafdeling was zeer meedenkend en kwam met uitstekende oplossingen. Bedankt voor de goede service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Attent vriendelijk, kundig

Marconistraat 13