Laden reviews...
230 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen duidelijke communicatie en een vlot proces. Veel klanten melden aanzienlijke WOZ-verlagingen en waarderen de professionele ondersteuning. Over het algemeen wordt de dienst als betrouwbaar en klantgericht gezien, met positieve resultaten voor velen.
Goede tip om bezwaar in te dienen om de WOZ waarde van mijn huis te verlagen. En de gemeente heeft het ook nog eens goedgekeurd. Hartelijk dank hiervoor.
17 August 2026
B.A.G.M.
Wittem
Zie boven
17 August 2026
A.
Hendrik-Ido-Ambacht
Gegevens en foto’s ingestuurd En rest hebben zij geregeld .
14 August 2026
B.
Arnhem
Je moet er even werk van maken, maar met de hulp, advies en aansporing van Bezwaarmaker is mijn verzoek tot verlaging van de WOZ-waarde van mijn huis gehonoreerd.
13 August 2026
J.F.M.
Velpn
tot vorige week goede ervaring, echter momenteel krijg ik geen reactie op mijn mails, terwijl ik al geld gehad heb om naar jullie over te maken! Ik kan de bijlage met de woz verklaring niet lezen, dit is de derde keer dat ik er om vraag!
13 August 2026
Karel
Knapwerk.
M.J.L.
Holtum
ik begrijp het e.e,a. niet, Op 30-07-2026 uitspraak bezwaar negatief.. OP 11-08-2026 resultaat bezwaar gegrond. Wat is het geworden ? Met vriendelijke groet, J.Jongejan
Joop
Papendrecht
het werkte goed en met goed resultaat.
J.H.A.L.
VELP GLD
Meermaals emails gestuurd, maar krijgt nul reactie. Word zomaar afgewimpeld met een WOZ bezwaar waarbij geen moeite word gedaan. Hiervoor 10 euro betaald maar nooit meer
Beveelt niet aan
11 August 2026
Wesley
Veldhoven
Met het indienen van enige eenvoudige gegevens ontstaat een heel rapport waar de gemeente voor mij positief op heeft gereageerd. Kan dit iedereen aanraden.
10 August 2026
Frank
Arnhem
goede en snelle afhandeling van mijn bezwaar
10 August 2026
A.M.T.
zutphen
Mijn ervaring is goed
G.J.
Apeldoorn
Goed geluisterd en gekeken naar mijn verweer en tijdens de zitting kennelijk goede feedback gegeven. Ik ben blij met de uitkomst, uiteindelijk een terechte uitspraak. Veel gemeenten passen willekeur toe en ik snap eigenlijk nog steeds niet, dat deze gang van zaken niet wordt tegengehouden. Alle afgelopen jaren tot nu toe bezwaar gemaakt en toegekend. Dat betekent toch gewoon, dat de Gemeente over de rug v/d burger geld probeert los te troggelen? Te laag zullen ze niet zitten i/d WOZ-waarde van een huis. Kwalijke gang van zaken. Vooral nu met de vergrijzing zijn ouderen hiervan vooral de dupe. Willen in hun huis blijven wonen, doen geen investeringen meer en geven het op om in bezwaar te gaan vanwege het gedoe. Zo pakt de Gemeente alle extra's lekker tot zich. Het wordt tijd voor een ander eerlijker systeem. Ik dank jullie heel hartelijk voor de gedane moeite. Volgend jaar zien we wel weer verder, maar ik vrees.......
Cor
Apeldoorn
Tot 2 maal toe verlaging.
F.J.
Rozendaal
Nu voor het 2e jaar bezwaarmaker ingeschakeld en voor het 2e jaar is het bezwaar toegekend en mijn WOZ niet verhoogd. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder gebruik heb gemaakt van hen. Dus is je WOZ te hoog, schakel hen echt in!!
Jantine
Hendrik-Ido-Ambacht
Fijne ervaring niet moeilijk je info door te geven en daarna krijg je bericht Fijn
8 August 2026
P.W.J.M.
Warnsveld
Dank voor uw hulp.! Met groet Cas Wetzer
8 August 2026
C.A.E.M.
Helmond
Prima, makkelijk en erg fijn dat het is gelukt. Heel erg bedankt.
5 August 2026
X.M.
Delden
Via Bezwaarmaker eenvoudig bezwaar aangetekend tegen mijn WOZ waarde. Dit bezwaar was succesvol en de waarde is enigszins verlaagd. Misschien niet zoveel als waarde die berekend was, maar ben er blij mee.
4 August 2026
Eric
Papendrecht
De website is redelijk duidelijk en recht toe recht aan, dus het bezwaar in dienen is heel eenvoudig. De updates daarna zijn ook prima. Met uiteindelijk het gewenst resultaat, dat de WOZ wordt aangepast.
31 July 2026
Edwin
ZENNEWIJNEN
Ondanks hun krappe bezetting heeft bezwaarmaker serieus naar mijn casus gekeken en bezwaar ingediend met positief resultaat.
31 July 2026
De ondersteuning is fantastisch
28 July 2026
J.C.G.J.
Rossum
Als individu wordt je door je gemeente niet gehoord maar nadat Bezwaarmaker.nl zich heeft ingezet kreeg ik van onze grijpgrage Gemeente toch een andere beoordeling en restitutie. Eindelijk gerechtigheid!
27 July 2026
R.
HEESSELT
Zonder problemen hebben ze dit goed geregeld.
27 July 2026
P.H.Vervoorn