een goede ervaring die positief uitpakt.

bezwaar ingediend en met een positief resultaat afgesloten.

beoogd resultaat behaald

WOZ waarde is uiteindelijk verlaagd, dus een goed resultaat.

De aanhouder wint

We waren verrast dat het toch gelukt is met het bezwaar. Het duurde nl lang en hadden niets meer verwacht.

Goed en volgens afspraak

Volgens beloofde planning.

Op een eenvoudige manier bezwaar aantekenen tegen een te hoge WOZ bepaling. De te nemen stappen zijn duidelijk uiteengezet en aanvullingen zijn door de juiste instructie een fluitje van een cent.

Woz is verminderd

Mijn ervaring met Bezwaarmaker.nl is gelet op het resultaat, zonder meer positief. positief

Tot mijn verrassing kreeg ik bericht, dat de WOZ-waarde voor mijn adres was verlaagd. Eerlijk gezegd had ik, nadat ik Bezwaarmaker had gemachtigd bezwaar in te dienen, er niet weer bij stil gestaan. Vandaar de verrassing. Ik ben Bezwaarmaker dan ook zeer erkentelijk. Het loont dus de moeite om personen in te schakelen, die verstand van zaken hebben. Als ik e.e.a. zelf had moeten doen was het waarschijnlijk niet gelukt. Daarom nogmaals mijn hartelijke dank.

Erg tevreden.

Nadat ik de benodigde gegevens heb toegestuurd, is Bezwaarmaker.nl aan de slag gegaan en wel met een goed resultaat.

Zeer goed.

Mooi resultaat

Duidelijk proces. Na de beginfase weinig communicatie. Wel een zeer mooi resultaat

Goed en correct gehandeld

Alles doorgegeven en alles is netjes afgehandeld

Prima tussenpersoon

Bezwaar is prima ingediend met positief resultaat. Goede communicatie.

Hoopte dat financieël alles goed zou komen!!

Goed alles uitgelegd.

Perfect geregeld.

Goed geregeld

Er is mij door bezwaarmaker.nl veel administratie uit handen genomen

super goed geregeld

Het bezwaar wat we op mijn adres hebben aangemaakt heeft inderdaad succes gehad. Dank

Acceptabele aanpassing gekregen

Acceptabele aanpassing gekregen

Na lang wachten toch geloond.

Deseptie

Na een abnormale woz verhoging van 65% is de bereidheid aanwezig om bezwaar in te dienen. Na een kleine vermindering houd het bezwaar op. Opstrijken van de vergoeding is de prioriteit met standaard ingediende teksten. Maar geen vervolg bezwaar indienen. Wij wensen u succes!

Bezwaarmaker heeft me daadwerkelijk geholpen

De Gemeente kwam met een te hoge WOZ-waarde. Bezwaarmaker heeft me in het gelijk gesteld. De Gemeente heeft de WOZ-waarde verlaagt.

Goede zaak

Onze Woz is verlaagd, vreemd alleen dat dit gratis zou zijn en nu moeten we er toch aan betalen??

heel goed

Heelgoed.

Goed werk.

Regelmatig een update wanneer dat nodig was. Erg prettig.

Makkelijk aan te vragen.

Verzoek aanpassen Woz waarde was makkelijk aan te vragen. Tevreden!

Fijne organisatie om mee te werken

Bezwaarmaker.nl heeft voor mij het bewaar ingediend bij BSGW aan de hand van de informatie en foto's die ik heb aangeleverd. Resultaat hieruit is dat de WOZ waarde verlaagd is.

Witte Paal 333

1742 LE Schagen