Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vooral de duidelijke communicatie en bereikbaarheid waarderen. Het team biedt zorgvuldige begeleiding en heldere offertes. Prijzen zijn competitief en er wordt goed meegedacht. Over het algemeen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Vanaf moment 1 was het contact met Jaap al prettig, dacht met me mee en reageerde snel!
6 July 2026
Tingue
Zoeterwoude
3 July 2026
heer Vidal, beste Santiago Pedrares
Alkmaar
Mark van LeaseLinq heeft Kijk op Brand B.V. op een professionele, klantvriendelijke en bovenal toch persoonlijke manier geholpen in de keuze voor een nieuwe leaseauto. Het hele proces was altijd helder en duidelijk. Elke vraag werd snel en goed beantwoord. Ook de aangeboden leaseofferte en prijs was prima. Top service!
9 June 2026
Richard
Nijmegen
Vanaf eerste contact tot aan afronding contract een vlotte heldere reacties / aanbiedingen.
21 May 2026
heer Hakkaart, beste Joost
Weesp
nieuwe lease auto besteld en de informatie die je krijgt is top. je blijft niet met vragen zitten erg duidelijk.
13 May 2026
Fred
Schiedam
Naar onze mening is Leaselinq een top bedrijf, met zeer goede service. Wij zijn Leaselinq en uiteraard Mark zeer dankbaar voor hun services!
7 May 2026
Emil
Rotterdam
Contact met mijn contactpersoon verliep soepel en nam de tijd. Niet ongeduldig en op de juiste momenten contact. Tot een mooie aanbieding gekomen.
31 March 2026
heer Wubbolts, beste Dennis
Beverwijk
er wordt kordaat en met de modus meedenken gewerkt zonder de real;iteit uit het oog te verliezen
9 March 2026
heer Timmer-Gerrist, beste Jack
Den Haag
Ik heb binnen een half uur na een belletje van Dorian wat opties inzake auto's op de mail ontvangen. Stipt na de lunch belde hij terug en binnen een mum van tijd heeft hij voor mij een afwijkende afleverafspraak geregeld, om mij zo goed mogelijk tegemoet te komen.
6 March 2026
mevrouw Ramkhelawan, beste Ashmie
Den Haag-Ypenburg
Fijn contact met Elise. Duidelijke afspraken, offerte verschillen toegelicht en scherpe concurrerende offerte aangeboden. Opdracht gegund op prettig en fijn contact. Ga zo door. Ook tijdens lease periode. Dikke pluim
20 February 2026
heer van Dam, beste Mark
Apeldoorn
zal jullie zeker bij een ander aanbevelen
17 February 2026
heer Verbeek, beste Ernst
Leiderdorp
werd vriendelijk en goed geholpen. Leaselinq kwam veruit met de scherpste prijs ten opzichte van concurrentie.
27 January 2026
Luc
Rotterdam
Na wat mindere ervaringen met het rechtstreeks leasen bij Tesla heb ik een aantal offertes opgevraagd. Leaselinq reageerde binnen 24 uur en nam de tijd om naar mijn verhaal te luisten. Kwam vervolgens met een goed voorstel en binnen een paar dagen was alles geregeld. Top!
17 January 2026
Frank
Zevenaar
ik vind leaselink een fijn bedrijf, duidelijke communicatie en snelle antwoorden!
15 January 2026
Kay
woudenberg
Via mijn werkgever mocht ik een nieuwe (elektrische) leaseauto uitzoeken. De begeleiding door Matthijs en later Wendy kan ik het beste omschrijven als totaal ontzorgend. Goede adviezen, altijd goed en snel bereikbaar voor vragen en ook nog een zeer gewaardeerde nazorg na de levering van de leaseauto (op winterbanden). Kortom: Geweldige dienstverlening van A tot Z!
7 January 2026
Anton
Ewijk
Ik had een snelle en fijne communicatie met Yannick, hierdoor snel knopen kunnen doorhakken.
24 October 2025
heer van Koulil, beste Rene
Ens
Fijn om te horen dat alles zo soepel verliep met Yannick. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Vriendelijke groet,
Team LeaseLinq
Vanaf het eerste moment goed te woord gestaan, juist geïnformeerd en geadviseerd. Meerdere keren telefonisch contact gehad en nooit het gevoel gehad dat het niet uitkwam of dat er geen tijd genomen werd.
21 October 2025
Peter
Lelystad
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je onze service en bereikbaarheid zo hebt ervaren.
Team LeaseLinq
Wij zijn zeer tevreden over fijne contacten met Leaselinq. En zijn door Jochem en Jaap goed geholpen in onze keuze qua auto.
13 October 2025
mevrouw Hamstra, beste Monique
Ermelo
Wat een fijne review. Dank jullie wel!
Super om te horen dat Jochem en Jaap goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Heel veel plezier met de auto.
Team LeaseLinq
Ik was nieuw met leas maar ik heb echt het meest passende vervoer voor mij gevonden met behulp van de medewerkers. Het bedrijf aktijd goed te bereiken.
1 October 2025
mevrouw van Kampen, beste Brenda
's-gravenhage
Beste Brenda,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van passend vervoer.
We wensen je veel veilige en fijne kilometers!
Team LeaseLinq
Snelle afhandeling van begin tot het eind. Goede communicatie en snelle reactie's
8 September 2025
mevrouw De Kler, beste Miranda
Alblasserdam
Beste Miranda,
Bedankt voor deze mooie beoordeling en de aanbeveling.
We zijn blij om te horen dat je onze samenwerking, communicatie en snelheid zo waardeert.
We wensen je veel rijplezier!
Team LeaseLinq
Heel fijn en snel, duidelijk contact
18 August 2025
heer Alderliesten, beste Jasper
Hendrik-Ido-Ambacht
Suivis des clients et des dossiers. À l’écoute
13 August 2025
heer Bertozzi, beste Stephane
Gerpinnes (Belgie)
Superfijn om binnen 1 dag alles al geregeld te hebben, auto is direct besteld. Zit een levertijd op van 2/3 maanden en er is goed nagedacht over de bijtelling die volgend jaar volledig naar 22% gaat, de vaart zat er daarom goed in en midden november kan ik mijn prachtige Volvo verwachten. Fijne communicatie en goede service, thanks Dorian!
7 August 2025
mevrouw Altenaar, beste Marelle
Soest
Ik ben absoluut tevreden met hoe ik door LeaseLinq wordt geholpen. Ze zijn altijd bereikbaar (thanks Jaap D.) en ook Dorian reageert snel. Ik krijg altijd antwoord op mijn vragen en dat is echt heel fijn. Kortom, vooral zo doorgaan!
7 August 2025
Karine
Montfoort
Everything was good, went continuously. I've got good offers, and I could choose from the possibilities.
11 July 2025
heer Menyhart, beste Attila
Papendrecht
LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies. Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden.
Wij zijn specialist in full operational lease en shortlease. Van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.
Marienhoef 8
3851 ST Ermelo