Goede service van montagebedrijf Encase

Prima prijs t.o.v. andere aanbieders. Het proces van aanvraag tot betaling blijft een beetje onduidelijk. Geen offerte maar een reservering, je ontvangt geen factuur en in de mail die je krijgt staats niets over inclusief montage. De trekhaak is twee weken na aanvraag via site gemonteerd. Service van montagebedrijf was prima.

Prima in orde , zoals het hoort

Trekhaken.nu en inbouwservice Schrijvers Uden , hebben gedaan zoals je mag verwachten , dus Prima in orde

Prima service, in alle opzichten

In het eerste telefonisch contact werd alles prima toegelicht. Het online bestelproces en de e-mail informatie verliep uitermate soepel. De afspraak bij Rabitcarshop in Purmerend was zo gemaakt en de montage service was uitstekend. Kom graag nog een keer terug.

Goed georganiseerd

Betrouwbare leverancier die de afspraken nakomt.

Trekhaak incl, fietsendrager besteld. Kon door een aangesloten garagebedrijf snel gemonteerd worden. Alles klopte wat ik had afgesproken met 2 firmas. Dat kom je tegenwoordig niet veel meer tegen. Mijn komplimenten.

vanaf de bestelling tot en met de montage prima geregeld.

alles keurig geregeld.

Goed geregeld

Keuze en bestellen van de trekhaak was in mijn geval goed te doen via de duidelijke webshop. Montage van de trekhaak was snel geregeld via een montage partner in mijn geval CarTrend Midelharnis die de montage werkzaamheden vakkundig hebben uitgevoerd met daarbij een duidelijke gebruikers uitleg van de bijbestelde fietsendrager vriendelijk en vakkundig bedrijf.

Schitterende snelle service bij Trekhaken.nu

In verband met de aanschaf van een caravan had ik voor mijn auto snel een trekhaak nodig. Via Google kwam ik uit op trekhaken.nu Middels de duidelijke website en de gemakkelijke tool op de website om aan de hand van het kenteken de juiste trekhaak te selecteren was het binnen 5 minuten geregeld. Na bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden van de status van mijn trekhaak. Kortom: Prima geholpen.

Snelle en correcte afhandeling. Levert zoals beloofd.

Na bestellen van een trekhaak voor onze Zoë werden we gebeld over de beschikbaarheid van de trekhaak. Vervolgens uitgevoerd volgens plan. Prima!

Ongetwijfeld goed gemonteerd. Echter, in Gebruik vind ik het een onhandig ding

Ik heb geen idee of mijn demontabele trekhaak nu op slot zit of niet. Ik krijg'm er niet aan. Het plaatje is groen en krijg de sleutel niet gedraaid

Super snelle service

Goed goedkoop en snel

Snel en vakkundig

Vriendelijk personeel,kennis van zaken

Klasse

De trekhaak is naar alle tevredenheid gemonteerd.

Snel en betaalbaar, goede service

Snel en betaalbaar, goede service.

Toch goed gekomen.

Door leveringsproblemen, was het plaatsen van de trekhaak ernstig vertraagd. Maar de vestiging in Wijchen, heeft er alles aan gedaan om de trekhaak op de laatste dag te plaatsen. Dank daarvoor !! Konden we toch met onze caravan weg.

Alles correct geleverd en geplaatst en goede prijs

Hoi Heb het nog niet kunnen uitproberen maar het ziet er allemaal goed en degelijk uit. Binnenkort gaan we weg met de fietsen erop. Maar dat gaat zeker lukken. Ook de combinatie met de fietsendrager is handig en een mooie aanbieding. Groetjes Ad

Merktrekhaak voor een goede prijs

Op de site gewoon de benodigde info invullen, afspraak maken met inbouwstation, wegbrengen, ophalen en betalen. Zo eenvoudig.

Goed geregeld

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Prima service en kwaliteit

Inbouw werd op avond ingepland ivm bezettingsprobleem. Vervangende auto was daarom wel beschikbaar. Goede service en trekhaak bevalt prima. Goede prijs

Prijs\kwaliteit goed, service kan beter

Er wordt beloofd dat de inbouwer contact op zal nemen. Dit gebeurde pas nadat ik er zelf na een week om gevraagd had. Vervolgens kan de afspraak pas een maand later ingepland worden, ondanks de beschikbaarheid van de materialen. Tevens had ik voor €18,- een verloopstekker besteld, die niet klaar lag bij het ophalen van de auto. De inbouwer vertelde dat zo'n stekker een tientje kost bij de automaterialen handel en bood aan om €10,- korting te geven op de rekening. Ik was zo overdonderd dat ik er maar mee ingestemd heb. (Hij heeft dus €8,- verdient met slechte service.) Tip van de dag: haal je accessoires lekker zelf bij de automaterialen handel! (en bestel ze dus niet via trekhaken.nu)

Geweldige ervaring!!!

Trekhaak besteld bij trekhaken.nu waarna afspraak is gemaakt bij Autobedrijf Steenvoorde in Velp (GLD) dat de inbouw van de trekhaak en stroomaansluiting op een heel vakkundige wijze heeft verzorgd. Gekozen voor afneembare trekhaak. Deze is dusdanig bevestigd, dat bij afgenomen trekhaak en ingeklapte stroomaansluiting aan de achterzijde van de auto niets zichtbaar is van een trekhaakaansluiting. Hier ben ik heel blij mee. De afneembare trekhaak wordt geleverd met slot/sleutels en stevige bewaarzak. Trekhaken.nu en partner Autobedrijf Steenvoorde (Velp) zijn zeer aan te bevelen.

Goed werk geleverd

Afspraak gemaakt en auto gebracht.s’Middags kon ik de auto alweer ophalen en was de afneembare trekhaak keurig gemonteerd en geleverd met bijbehorende kentekenplaat. Prima prijs.

Professioneel en toch relatief goedkoop

Professioneel en toch relatief goedkoop

Prima levering en montage

Zie boven. Echter :er waren 2 schroeven en vleugelmoeren defect de montage partner zou deze claimen en nieuwe laten opsturen door trekhaken.nu. Resultaat: nooit meer iets gehoord toch jammer.

De monteur/garage eigenaar was erg vriendelijk. Behulpzaam en dacht mee, vervangend vervoer geregeld. Top vent!!

Eiffelstraat 61

8013 RT Zwolle