Alles duidelijk , helder en netjes geholpen
Snelle levering en vakkundige montage, absoluut een aanrader.
Snel de juiste info.
Duidelijk, snel en correct
nee zeer slechte ervaring ondanks dat er op de site word aangegeven dat je nooit meer betaald dan afgesproken mocht ik ipv 500 euro 800 euro betalen omdat de trekhaak niet paste zogenaamd omdat de auto schade zou hebben gehad ik weet echter 100 % zeker dat de auto geen schade heeft gehad toen ik zei dan halen jullie hem er maar weer onderweg werd gezegt prima dan kan je hem over 3 maanden ophalen dus met andere woorden gewoon betalen.
Beste meneer van der Galien, bedankt voor uw beoordeling. Helaas vergeet u een aantal zaken te vermelden. Gisteren hebben wij u gebeld omdat we er tijdens de montage achterkwamen dat uw auto schade gehad heeft. Dat was te zien aan het feit dat de 2 gaten waaraan we de trekhaak moeten bevestigen niet recht tegenover elkaar zaten en dat er spuitnevel aan de binnenkant van het spatbord te zien was. Dat is door ons pas te maken maar helaas moet daarvoor zowel de tank gedemonteerd worden en er moet een bak in de kofferbak verwijderd worden. Deze bak zit gekit in de auto. Als dat allemaal gedemonteerd is kunnen wij het gat recht boren. Anders kun je er simpelweg niet bij. De inschatting van de uren was ongeveer 5 uur werk. De andere optie was de bumper weer monteren en geen trekhaak. Uiteraard zouden we dan die uren doorbelasten. Wij kunnen er immers niets aan doen dat de schade aan uw auto niet netjes gerepareerd is. Dit hebben wij met u besproken en uw vrouw is bij autoshop wassenaar geweest en heeft daar akkoord gegeven op de reparatie en de meerprijs van 5 uur. Jullie zouden dit bespreken met de garage waar de auto gekocht is en daar proberen de kosten op te verhalen. De auto was vandaag klaar en toen was u in een keer niet meer bereid om de extra uren te betalen. Er onderweg halen is geen optie omdat er dan weer demontage en montage aan te pas komt. Daarnaast heeft u zelf akkoord gegeven. Ik betreur dan ook deze hele situatie. Wij staan voor eerlijk en transparant zaken doen en geen verrassingen achteraf. Daarom de heldere offerte, de scherpe prijs en het telefoontje waarbij wij u de keuze laten. Er zijn zelfs foto's gemaakt om dit aan de verkoper van de auto te laten zien. Ik hoop dat u de kosten kunt verhalen maar wij kunnen toch niet zoveel extra werk voor niks gaan doen. Ik denk dat u dit ook wel begrijpt. Ondanks alles hoop ik dat u er veel plezier mee heeft en mocht er wat zijn dan staan wij voor u klaar. U heeft immers levenslange garantie op de montage.
uitlezen melding motorstoring, indicatie vocht in kofferbak bij auto die pas 1 dag in mijn bezit was !
telefoon contact goed mondeling en service zeer goed
Erg goed van aanvraag tot montage
Montage was op korte termijn niet mogelijk. Dus ook niet laten uitvoeren.
Beste meneer Stevens, normaal kunnen we binnen 1 week monteren. Sneller kan vaak wel maar meestal niet in het hoog seizoen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Trekhaken.nu
Zeer positief,omdat alles gebeurde zoals je mag verwachten en geheel volgens afspraak
Ik heb de trekhaak van Trekhaken nu onder mij mercedes CLA laten monteren bij de firma Manders te Roermond en ik wist niet dat het zoveel werk was, ben er uitstekend geholpen, en men heeft er net werk geleverd, en ben dan ook tevreden over Trekhaak nu.
Kon ik niet vinden
Ook een witte kentekenplaat er bij doen.
Het was een rampendag. Auto om 9.00 uur gebracht en pas om 18.30 gereed. Zou oorspronkelijk drie uur duren! Uiteindelijk heef mijn vrouw na uren lopen de bus naar huis moeten nemen. Geen vervangend vervoer. Te gek voor woorden eigenlijk.
Beste meneer Kleijn, navraag leert ons dat de aansluitpunten voor de kabelset in uw Volvo niet overeenkwamen met de informatie van Thule. Dit uitzoek werk heeft voor de vertraging gezorgd. Omdat uw Volvo C30 geen veelvoorkomende auto is moest ook Thule informatie inwinnen bij de fabrikant. Het inbouwstation heeft gebeld om de vertraging door te geven maar helaas werd de telefoon niet opgenomen. Wij betreuren de vertraging in de montage maar dat was in uw geval helaas niet te vermijden .
Snel antwoord voor levering en montage
zou ik niet weten.
Na een makkelijke site. snel terecht voor het monteren van een trekhaak. Vriendelijke ontvangst en afspraken werden nagekomen. Kentekenplaat ook binnen de tijd geleverd.
Had nog enkele vragen mbt trekhaak van mijn Dacia, ben telefonisch vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Bewust voor Thule gekozen. De top qua kwaliteit.
Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke afspraken, snelle montage
perfect bedrijf die goed weet waar het om draait.