Beste mevrouw Stam, uw review begrijp ik maar u vergeet wel een aantal dingen te vermelden. De levertijd van ene maand was bij bestelling al bekend en hebben wij met u overlegd. Toe onze leverancier besloot om de productie uit te stellen heb ik u gebeld en het alternatief die duurder was zonder meerprijs aangeboden. Ook heb ik u beloofd dat het voor uw vakantie geregeld zou zijn. Helaas ging er bij het transport was mis en liep de haak een dag vertraging op. Wij hebben toen een koerier geregeld en betaald en de inbouwlocatie heeft een andere opdracht verplaatst om er toch voor te zorgen dat u op vakantie kan gaan. Ik hoop dat u begrijpt dat ik dan bij het lezen van deze beoordeling dan toch het gevoel van ondankbaarheid krijg. Ja het ging niet soepel maar u suggereert dat wij ons er makkelijk vanaf maken terwijl dit niet zo is en dit een trekhaak opdracht is waar veel geld bij moet. Daarnaast suggereert u ook dat wij liegen en dat is iets wat wij nooit doen. DE vakantie is nooit in gevaar geweest omdat wij de belofte altijd nakomen, dat was beloofd en dat is ook gedaan
Beste meneer Hendriks, wat vreemd. Ik heb het na gekeken en de trekhaak is besteld zonder kentekenplaat en daarom lag deze ook niet klaar. Op de bevestiging staat ook een 13 polige kabelset en gaan adapter. De prijs had 588 moeten zijn volgens de bevestiging, maar dan wel zonder adapter en zonder kentekenplaat. Zo is het ook aan u bevestigd. Als u meer betaald heeft mag u mij de factuur van de trekhaak mailen en maak ik het verschil bedrag over. Uiteraard wel zonder kentekenplaat en adapter omdat dit ook zo aan u bevestigd is. Had ons direct even gebeld dan was het zo opgelost, ik kom namelijk altijd de afspraken na. Groeten Herwin