Ik ben meer dan tevreden! Perfect advies, zelfs op maat, scherp oog voor detail en er wordt ook gedacht aan de kosten. Communicatie via mail, whatsapp of telefoon is voor mij een uitkomst! Prettig om op die manier snel op de hoogte te zijn van zaken die spelen. Ik heb met een gerust hart mijn huis aan Idsko over gelaten en het eindresultaat is boven verwachting! Kortom een 10!
Wij schilderen ook met oog voor detail. Bedankt voor de mooie beoordeling. Kleurrijke groet, Idsko de Vries
Idsko de Vries heeft prachtig schilderwerk afgeleverd! Ik ben zeer tevreden. Hij werkt heel netjes, is duidelijk over de eventuele extra werkzaamheden, welke dan ook zeer mooi zijn gedaan. Hij is een vakman ten top, en daarbij een sympathiek persoon om zaken mee te doen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Bedankt voor de mooie beoordeling. Kleurrijke groet, Idsko
Zie hierboven aangegeven vragen. Het cijfer zegt alles!
Prima goed en snel werkende schilder Zeker aan te bevelen topper
Bedankt voor de mooie beoordeling. Kleurrijke groet, Idsko de Vries
Het is een plezier om Idsko de Vries in huis te hebben. Een top-schilder, die een top-resultaat weet af te leveren.
Bedankt voor de fijne beoordeling. Idsko de Vries
Idsko heeft vaker bij ons het schilderwerk verzorgd. Werkt uiterst professioneel, netjes en zorgvuldig. Tijdens de werkzaamheden waren wij vaak niet thuis, hetgeen geen enkele belemmering is voor Idsko. Wij hebben een groot vertrouwen in hem en zijn kwaliteit van werk.
Bedankt voor de positieve beoordeling. Kleurrijke groet, Idsko de Vries
Bedankt voor de beoordeling. Idsko de Vries
U ziet aan bovenstaande score, dat wij uiterst tevreden zijn over Idsko de Vries. Dat zegt dus over onze ervaring met hem. Bovendien hadden we het tijdens de koffiepauzes altijd heel gezellig met elkaar.
Bedankt voor de mooie beoordeling. En ik kom zeker nog wel weer eens voor een gezellig kopje koffie. Idsko de Vries
I. de Vries ist ein sehr kompetenter Malerbetrieb, welcher äusserst zuverlässig und professionell arbeitet. die Qualität sowie der Service ist absolut mangelfrei und somit top.
Vielen Dank für Ihre nette Rezension
Idsko is gewoon een topschilder, het houtwerk ziet er weer prachtig uit!
Bedankt voor de beoordeling.
naar tevreden heid uitgevoerd
Bedankt voor de mooie beoordeling. Idsko de Vries Www.schildersbedrijfandijk.nl
Schoutsland 62
1619DP Andijk
Schilderen met oog voor detail.