De bewegwijzering was goed vanaf ingang J naar de 3e etage.
De zaal is prima, genoeg ruimte, en oogt gezellig, niks te klagen over de zaal en de ruimte.
Zeer behulpzaam en servicegericht
Het was een goed verzorgde middag
Prima verzorgt, beetje weinig mensen van bediening gezien.
Ik vind het prijzig. En de hoeveelheden vaak te ruim bemeten (zoals met buffetten enz)...
Mooi om op die plek de vergadering te kunnen houden.
Altijd welkom!!!
Jammer dat Sandra Kalf niet meer bij jullie werkzaam is. Personeel is overigens vriendelijk maar niet altijd ervaren.
Meer of sneller personeel inzetten in de pauzes tijdens de voetbal wedstrijden.
altijd vriendelijk en er wordt nooit moeilijk gedaan wanneer wij op het laatste moment nog aanpassingen hebben.
Bepaalde borden waren vies geleverd.. Dit was jammer..
leuk interessante presentatie van de bedrijfsleider (Robert)
Duidelijke communicatie, snelle schakeling, goede alternatieven wat betreft dieetwensen.
het gehele proces is prettig, klantvriendelijk en flexibel verlopen. Contacten verliepen correct, laagdrempelig en prettig. Er is goed ingespeeld op onze wensen en ook op het laatste moment bleken noodzakelijke aanpassingen geen probleem. Top!
Verse broodjes Lekkere soep Keurig op tijd
super goed in deze korte periode door jullie opgezet, inclusief het eten. Ook de afstemming ging prima en snel Ook een ontzettend aardig man die er 's middags rondliep