Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
compleet ontzorgd en netjes aangelegd, ook opstarten van de installatie incl. apps enz. werd netjes geregeld. kortom; zeer tevreden!
29 January 2024
Conrad Prince
Oude-Tonge
alles vanaf offerte tot en met de oplevering naar zeer tevredenheid ervaren. ik zou de volgende keer zeker weer zaken gaan doen met ABG Solar.
20 December 2022
motoport rockanje
ROCKANJE
Arjo heeft alles goed uitgezocht en prima advies gegeven. Installatie keurig gedaan. We kregen complimenten van een scope 12 controleur die voor een ander project hier was
19 December 2022
Ronald
Vierpolders
Levert meer dan alleen een Pv installatie Ontzorgt de opdrachtgever met alle rand zaken rondom een PV installatie
15 December 2022
Kees
Heenvliet
In tijden dat niemand meer werk aanneem toch in oplossingen denken. Installatie correct en netjes werken.
15 December 2022
Adriaan
Den Bommel
Nadat ABG solar vorig jaar ons dak heeft volgelegd met zonnepanelen, wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd, hebben we ze al een aantal keren nodig gehad voor kleinigheidjes en ook dan staan ze voor je klaar, perfect service ook als het om kleinigheden gaat, ga zo door!!
20 May 2022
Vakgarage Stellendam Bv
Stellendam
ABG Solar is vooraf thuis wezen kijken en geïnventariseerd wat we nu en in de toekomst nodig denken te hebben wat betreft stroomverbruik. Daarbij verschillende opties aangeboden en advies over gegeven. Tijdens bestelproces stipt de stappen gecommuniceerd. Tijdens het werk juiste veiligheidsmiddelen gebruikt, stellingen geplaatst en niet op ladders en last but not least, er lag geen kruimeltje afval meer toen ze weggingen. Alles werd direct opgeruimd. Topbedrijf.
Particulier
16 September 2021
Ad
Dirksland
Zeer goed, Een prettige samenwerking gehad. Alles is tot in de puntjes geregeld en de zonnepanelen liggen keurig netjes op het dak.
15 September 2021
M Buth
DIRKSLAND
Keurig netjes gewerkt, en alles schoon opgeruimd. En goed advies voor aanvraag slimme meter, en andere software.
24 November 2020
Johan Geluk
Oude-Tonge
Ook wanneer alles is afgerond en er komen problemen met de subsidie wordt je zelfs na een aantal jaar nog steeds vakkundig geholpen.
10 November 2020
J.
Nieuwe Tonge
Correcte duidelijke afhandeling en begeleiding. Goede nazorg bij vragen of opmerkingen.
9 November 2020
Adriaan
Middelharnis
Aardig en goed personeel, die meedenken.
6 November 2020
Arie
Middelharnis
We hebben een hele goede begeleiding en ondersteuning gehad van ABG. Ze hebben veel kennis, goede vakmensen, we hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren!
2 November 2020
conrad prince
oude tonge
Net bedrijf, Arjo heeft veel ont zorgt.
3 May 2019
A
Dirksland
Zeer goed zie bovenstaand, Enkel kwaliteit en nazorg/garantie nog niet te beoordelen omdat wij ze nog maar 2 maanden hebben.
13 July 2018
Piet
Stellendam
13 July 2018
Daan
Numansdorp
afspraken nakomen altijd. nog sneller klaar als geplant. echt verstand van de zaken. goed samen werken met andere. voor ons geen verbeter punten.
12 July 2018
Vlaardingen
19 January 2018
Marius
Zuid Beijerland
ook de sevrice is buitengewoon
29 August 2017
Dorine
Nieuwe Tonge
Gewoon een vertrouwd Flakkees bedrijf waar je zaken mee kan doen. Prijs- kwaliteit is erg goed vergeleken met andere aanbieders.
24 June 2017
eric
Middelharnis
Gewoon goed afspraken worden direct nagekomen ,de monteurs doen gewoon goed hun werk en luisteren na de wensen van de klant
20 June 2017
Erik
Spijkenisse
snelle offerte, duidelijke afspraken vooraf die worden nagekomen werken zeer netjes en vakkundig
17 April 2017
Kees
Sirjansland
Uitvoerige uitleg en correcte uitvoering van de werkzaamheden.
1 December 2016
Jaap