Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend een zeer positieve indruk. Klanten waarderen de duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en de professionele uitvoering van het werk. Er wordt regelmatig genoemd dat het team vriendelijk, deskundig en behulpzaam is, met een focus op kwaliteit en tevredenheid over het eindresultaat. Daarnaast wordt de betrouwbare planning en het goede advies bij het traject genoemd.
Alles is vlot en volgens planning verlopen. Het eindresultaat mag gezien worden. De mensen die hier gewerkt hebben waren stuk voor stuk vaklui en vriendelijk. Het zou fijn zijn als er na oplevering nog een keer face to face contact is tbv uitleg gebruik vloerverwarming.
23 December 2022
Wil Hermans
Wessem
Zeer blij met onze tegelvloer. Een bedrijf wat meedenkt, meebeweegt en je niet alleen ziet als klant nr zoveel. Echt een aanrader.
Wendy
Venlo
Mooi bedrijf,prachtig resultaat,fijn contact
Peter seerden
Weert
Komen afspraken na, goede uitvoering. Fijn personeel
Carin
Ittervoort
Hele goede service, Gerben heeft zich echt hard gemaakt om voor ons de perfecte vloer te realiseren binnen hele korte tijd. De tegel waar we verliefd op waren geworden hadden we bij een ander bedrijf gezien en heeft hij alsnog kunnen regelen. Alle afspraken worden goed nagekomen en de communicatie is top, als ook het resultaat! Enkel lof voor Kierkels!
2 August 2022
Sandra Hartmans
Gronsveld
van tegels uitzoeken tot installatie vloerverwarming en leggen van de tegels , alles via een centraal servicepunt (kierkels). laagdrempelig toegankelijk, bereikbaar en meedenkend. Zelfs de sloop van onze oude vloer heeft Kierkels ons een prima fa aanbevolen.
18 July 2022
Dave
melick
Goed advies en vakwerk.
17 July 2022
Nard Verschueren
Helden
Ik kan geen minpunten noemen. Alle afspraken zijn punctueel nagekomen. Zelfs toen de planning door onvoorziene problemen, niet kierkels gerelateerd, vertraging op liep stonden ze nog klaar op het juiste moment. Net en vriendelijk personeel dat ook meedenkt. Nee, geen minpunten.
17 July 2022
Bart
Ospel
Heel fijn geregeld
13 July 2022
H
Reuver
De service was goed netjes aan afspraken gehouden klantvriendelijk en correct. Klein min puntje dat men bij het leggen van de tegelvloer op een paar plekken onvoorzichtig zijn geweest met stucwerk van onze muur.
20 February 2022
Irene
Stramproy
Mooi bedrijf, en komen afspraken goed na!
12 January 2022
Porteners
Susteren
vriendelijk,leveren snel werk,alleen met opruimen tuinslang plafon beschadigt,en hier en daar met vieze handen op de muren.
8 December 2021
marjo de laat
SWALMEN
Door de overstroming van onze woning werd de parketvloer vernield, na rijp beraad gekozen voor vervanging door steenstroken in hout look, firma Kierkels benadert en Gerben was op de afgesproken tijd aanwezig en heeft ons goed geadviseerd. Na het verwijderen van de parket en ondervloer door een externe firma, hebben de vaklui van Kierkels de strokenvloer perfect gelegd, conform afspraak. Een verademing in een tijd waarin het niet nakomen van afspraken meer regel dan uitzondering is.
27 November 2021
leon janssen
Eygelshoven
Alles goed geregeld en alle afspraken nagekomen.
14 November 2021
Jos
Baexem
Fijn kunnen samenwerken met Kierkels. Kundig advies m.b.t. aanleggen vloerverwarming. Ook flexibel met schuiven montagedatum. Snelle reactietijd!
11 November 2021
Tim
Bocholtz
ALLES TOP !!
10 November 2021
Bert
Herkenbosch
Hele goeie service, en alles kwam netjes achter elkaar
10 November 2021
Peter
Born
Kierkels behoort tot de absolute top in de tegel en vloer branche. Fabelachtige vloer bij ons gelegd van keramisch hout. Kierkels denk mee, is soepel, houdt zich aan de afspraken en hanteert korte lijnen. Gewoon superieur en een verademing in de overspannen bouw wereld van vandaag. Chapeau. Kierkels? Gewoon meesters in tegels en vloeren.
31 July 2021
Peet en Gertie Adams
Herten
Bij het brengen van de tegels werden deze netjes door 3 mannen binnen neergelegd. Ook toen bleek dat we nog 1 pak tegels te kort kwamen was deze zeer snel geregeld. Helemaal top. Zou iedereen aanraden om hier te kopen ook omdat er goed advies gegeven werd bij het uitkiezen in de winkel.
26 May 2021
Marcel
Helden
De mannen die de vloer hebben gelegd waren echte profs en ook zeer vriendelijk. De man die alles moest afkitten is nog wat vergeten. Hiervoor moet hij nog komen. Verder ziet dat er ook prima uit.
23 May 2021
Carina Peeters
VENLO
Goed advies, marktconforme prijs en perfecte service voor: - freeswerkzaamheden vloerverwarming; - vloerverwarmings-installatie; - plaatsen/lijmen vloertegels en plinten; - afwerking vloer, invoegen en kitten; - uitgevoerd door kundige vakmensen. Uiterst tevreden met eindresultaat.
21 May 2021
Karl
Janssen
Van een goed advies in de zaak, tot aan de oplevering, niets op aan te merken.
21 May 2021
Karel
Spaubeek
Ze zijn aardig, behulpzaam en de vloer ligt mooi. Ze denken mee , geven goed advies.
20 May 2021
Wim Gehlen
Swalmen
we zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is en netjes afgewerkt
19 May 2021
Toon jenniskens