Zeer snelle en professionele afhandeling van offerte tot u uitvoering. De verrichte werkzaamheden zijn door vakmensen uitgevoerd.
Zeer positieve ervaring. Prettige manier van zakendoen, snelle service, "afspraak is afspraak" , goed werk en goede communicatie.
Goed bereikbaar. Snelle service. Werken snel en netjes.
Zeer positieve ervaring opgedaan met de mensen achter boeibeplating.nl. Had al vaker over de voordelen van plastisol gehoord, maar ben nu echt overtuigd. Kan het iedereen aanraden.
Wij zijn super blij met alles wat jullie voor ons hebben gedaan hartelijk dank
Prima service,duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Blij dat wij de komende jaren "onderhoudsvrij" zijn!
Snelle opvolging van gemaakte afspraken! Helder gecommuniceerd en alles tot in de puntjes geregeld. Volgend jaar zijn de boeien van de carport aan de beurt en dan gaan wij zeker weer voor Boeibeplating.nl !
Prettige manier van zaken doen, duidelijk in communicatie en "afspraak is afspraak". Aanrader!
Uitstekende service en snelle levering, al het materiaal was correct ingemeten. Personeel is vakkundig en vriendelijk.
Via een kennis van ons zijn wij in contact gekomen met boeibeplating. Had de ladder al klaar staan om de boeien te repareren en te schilderen. Maar zag er wel tegen op!! Nu nooit meer schilderen en het ziet er fantastisch uit!