Wat afgesproken is, wordt gerealiseerd, er wordt kwaliteit geleverd en daar hangt een prijskaartje aan.
Prima werk. Fijne werknemers. Prima service
Uitermate positieve ervaring met Boeibeplating.nl. Komen afspraken na, prima advies m.b.t. de te gebruiken materialen, perfecte kwaliteit en uitermate vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
Keraliet is netjes geplaatst en afgewerkt volgens afspraak.
Alles is perfect afgewerkt zoals beloofd. Goede afspraken worden nagekomen. Zeer betrouwbaar. Robert Delsasso Almelo
Werklui gingen snel en vakkundig te werk
Komen gemaakte afspraken uitstekend na en zijn gedreven om het werk op tijd, goed en netjes op te leveren.
Wij hebben alle boeien rondom ons huis laten omkleden met plastisol zetwerk.. Wij hoeven nu niks meer te schilderen, wat een fijn gevoel.. Het is een zeer mooi product wat een perfect eindresultaat geeft! Alle lof voor Team Boeibeplating, ga zo door. 👍
We zijn heel erg tevreden met de geleverde producten voor onze windveren en boeien. Ook de buren zijn erg tevreden en het ziet er weer fantastisch uit! Een top bedrijf! Een leuk team met monteurs die snel en netjes werken.
Goede ervaring tijdens het eerste en tweede gesprek. Het duurde een aantal weken eer we een offerte mochten ontvangen. Geen contact van boeibeplating uit, dus zelf 2 keer er achter aan gebeld. Twee dagen van te voren pas te horen gekregen wanneer ze zouden komen om de beplating te bevestigen. Gelukkig was mijn man deze dagvrij. Vervolgens op de factuur 1 meter meer berekend dandat dit in werkelijkheid was. Hier een email over gestuurd, maar hierna geen contact met ons opgenomen of een excuus gekregen. Wel met een paar dagen netjes een aangepaste factuur binnen gekregen. 4 juli ( zo'n 2 wekenna plaatsing) telefonisch contact gehad over loshangende beplating en naar aanleiding hiervan een email gestuurd met foto's. De dag erna antwoord gekregen dat we spoedig zouden horen wanneer ze het zouden komen repareren. Helaas op 12 juli zelf weer gemaild omdat ik verder niets meee had gehoord. Een paar dagen later kwam er een medewerker om de beplating vast te kitten, maar dit lukte niet. Hij stelde voor om twee collega's langs te laten komen om de beplating er af te halen, de ruimte er achter op tevullen met een lat en de beplating er opnieuw op te zetten. Ik dacht prima, want dan kon er meteen een schoonheidsfoutje worden weggewerkt. 23 juli werd ij gebeld dat er die week een ploeg langs zou komen om het te fixen. Helaas niemand gezien die week, zonder dat we een afzegging hebben ontvangen. 29 juli gebeld, wel excuses gejregen en de belofte dat we na de bouwvak op maandag 12 augustus of dinsdag 13 augustus gebeld zouden worden om een afspraak te maken. Helaas kun je het al bijna raden, niets gehoord deze week!
Vakkundig en vriendelijk personeel. Afspraken worden netjes nagekomen. Goed contact en factuur pas na levering werkzaamheden.
Zoals al gezegd zijn we dik tevreden. De monteurs werken snel en vakkundig en ook de nacontrole van Boeibeplating vinden wij heel fijn. Zo loop je alles nog eens samen na en mochten er op of aanmerkingen zijn, dan kan dat. Pas daarna wordt de rekening gestuurd. Top!!!!
Goede voorlichting.Afspraken nagekomen en prima montage personeel.
De monteurs van Boeibeplating zijn vakmensen en hebben zeer vakkundig de beplating aan onze woning aangebracht. Ze waren elke dag op tijd aanwezig en werkten ook bij regenachtig weer gewoon door. Ze hebben het werk netjes afgerond, wij zijn erg tevreden en bevelen dit bedrijf bij iedereen aan. P.Smit Deventer
Zeer vakkundig en handig personeel. Werken erg hard en zijn positief ingesteld. De windveren en daklijsten zien er erg mooi uit dus zeer tevreden over het eindresultaat!
Goede srevice en nazorg
Snelle levering, perfect resultaat. Vol lof over dit bedrijf. Geen rotzooi achterlaten en continu in overleg, of alles naar wens is. Sterker nog, ze zagen bij mij op dak een paar pannen die slecht waren, die hebben ze ook vervangen. Top bedrijf!
Het plaatsen van de beplating is snel gerealiseerd.
Snel, keurig en alles volgens afspraak.
Netjes afgewerkt. Ziet er ook mooi uit.
Aardige monteurs, snelle afhandeling met een mooi resultaat. Nooit meer schilderen, jippie.
Alles is, zoals vooraf besproken. perfect gemonteerd, zonder dat er ook maar een schroefje te zien is. Het werk werd uitgevoerd door nette, vakkundige monteurs met veel kennis van zaken. Zij hebben dan ook keurig strak werk afgeleverd. Ik kan de firma boeibeplating.nl dan ook met een tevreden en goed gevoel bij iedereen aanbevelen !
De uiteindelijke factuur is niet voldoende gespecificeerd.
Supersnel, netjes en probleemloos uitgevoerd volgens een marktconforme prijs, enige minpuntjes zijn het ontbreken van een offerte en enige (o.a garantie) informatie op de factuur. Dit zal waarschijnlijk wel te maken hebben met het feit dat wij de klus in juni aangevraagd en uitgevoerd wilden hebben vanwege het dan nog lagere BTW tarief. (vermoedelijk hadden ze het druk..) Garantie en Nazorg kan ik nog niet beoordelen, klus is net uitgevoerd.