Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief. Klanten waarderen duidelijke communicatie en het vakmanschap. Het werk wordt keurig opgeleverd en achtergelaten in orde. De service wordt vaak aanbevolen door klanten.
kijken, opmeten, plaatsen binnen 10 dagen
7 July 2026
Gerard
Witbreuk
Hele goede ervaring van begin tot eind goed overleg en alle wensen besproken en daarna ook alles naar wens uitgevoerd en een hele goede prijs voor het vakwerk wat je ervoor terugkrijgt Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
19 June 2026
Cleo
Snel en nette werkers.
19 June 2026
Greet
Deventer
We zijn heel tevreden met het resultaat! Goede communicatie, alles heel snel geregeld. Bedankt!
28 May 2026
R
Enschede
Via via een tip gekregen om boeidelen te laten beplaten. Het resultaat is heel mooi, contact met firma persoonlijk en meedenkend. Er wordt heel precies gewerkt door vakkundige mensen. Kortom zeer tevreden,
21 May 2026
Cyntha
Haarlem
Zeer vriendelijk benaderd door Maurice, afspraken gemaakt en netjes nagekomen. Montage mensen waren vriendelijk en opgeruimd. Zij hebben mooi strak werk afgeleverd. Zoek je vakmanschap = meesterschap dan kan je een Enschedees biertje drinken en/of de mensen van Boeibeplating inschakelen.
22 April 2026
Ronnie
Eibergen
Zeer tevreden vwb de geleverde werkzaamheden en service. Prettig contact met Maurice en zijn teamleden. Goed advies en fraaie afwerking. Aanrader.
11 April 2026
Tj van Dijk
Enschede
Zeer tevreden met resultaat. Alles strak en nauwkeurig afgewerkt. De (zeer beleefde) mannen werken hard, zelfs als regenbuien de planning even verstoren. Ook de lekkages en regenafvoer zijn aangepakt. Klein minpuntje: de offerte en factuur zijn erg globaal, maar de mondelinge communicatie en afspraken met Maurice maken dat helemaal goed.
2 April 2026
Ben
Enschede
Met Maurice van boeibeplating vooraf alle werkzaamheden goed doorgesproken. Bauke en Berend waren bij mij aan het werk. Zijn harde werkers, zeer nauwkeurig en netjes! S’avonds word ook alles opgeruimd en schoon achtergelaten voor de volgende dag. Ook de afwerking ziet er keurig uit! Ik ben zeer tevreden, prachtig resultaat!!
16 March 2026
Stienie
Enschede
De mannen van Boeibeplating.nl hebben onze boeien en overstekken aan onze woning perfect geleverd en gemonteerd. Alles super netjes gemonteerd en perfect afgewerkt. Niks is teveel gevraagd. Fijne en duidelijke communicatie met Maurice. Onze woning is door Boeibeplating.nl weer klaar voor de toekomst!
11 March 2026
Nijkamp
Enschede
Professionele en hele aardige mensen. Geven goed advies en tips.
18 December 2025
Edwin
Deventer
Fijn contact met Maurice. Komt afspraken na. Ook de heren die het werk gedaan hebben zijn netjes in de omgang en werken schoon en snel. Heel tevreden met het resultaat.
26 November 2025
Mirjam
Zwolle
Net bedrijf die afspraken nakomt en keurig werkt levert. Nette hardwerkende, eigen jongens die ook graag iets extra doen. Alles netjes volgens afspraak verlopen en ziet er prachtig uit. Kortom zeer tevreden en zou iedereen Boeibeplating.nl aanraden.
17 November 2025
Jeroen
Almelo
Denken mee en geven goed advies. Van a tot z alles zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Prettig samenwerken met deze mannen!
15 November 2025
Marco
Apeldoorn
19 October 2025
Wout Hooghiems
Deventer
Boei zeer netjes gemonteerd, vakkundig personeel.
2 October 2025
Wout
Enschede
Een week geleden is het werk afgerond en we zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat. Het ziet er prachtig uit! Het contact vooraf en tijdens het werk verliep erg prettig: er werd snel gereageerd en alles werd duidelijk afgestemd. Complimenten voor het vriendelijke en professionele personeel. Alles is netjes en zorgvuldig achtergelaten. Dank voor de goede service!
22 September 2025
Erik
Deventer
Afspraken netjes nagekomen. beginnen op tijd om 07.30 uur "s morgens en ruimen alles weer keurig op. Klein minpuntje: als je klaar bent en weggaat is dit wel zo netjes dit even te melden aan de klant. zeker op de laatste dag niet zomaar weggaan. kon ze dus ook niet meer bedanken en samen te controleren of we nog iets konden ontdekken samen.
8 September 2025
E.I. Horenberg
Enschede
Dhr Maurice is bij ons geweest voor het maken van een offerte. Deze was zeer duidelijk omschreven. Na akkoord bleef het contact positief. De heren die bij ons aan het werk zijn geweest, zijn vakbekwaam en gingen netjes te werk.over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden.
4 September 2025
Raymon
Enschede
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat is geleverd door boeibeplating.nl Het team kwam met drie man, netjes op tijd en ging direct aan de slag. De boeien van onze woning waren flink beschadigd door het slechte weer, maar nu zien ze er weer fantastisch uit. Alles is keurig en schoon achtergelaten, wat wij erg waarderen. Hardwerkende, vriendelijke vakmensen – een echte aanrader! Wij zouden ze zonder twijfel opnieuw inschakelen.
28 August 2025
M. Duran
Enschede
Goede uitleg wat ze gaan doen en dan meteen een prijs wat het gaat kosten. Het werk is erg mooi uitgevoerd. We hebben ronde erkers aan het huis zitten en dat is ook erg mooi geworden. Naast de dakkapellen waren alle panlatten verrot, deze hebben ze meteen vervangen en alles mooi schoongemaakt. De monteurs waren zeer vakkundig en ze legden goed uit wat ze gingen doen. Al met al 100% tevreden
25 July 2025
Robert
Heelweg
Snelle reactie na invullen contactformulier. De boeibeplating zelf ziet er heel goed uit. Al met al zijn we heel tevreden!
7 July 2025
Petra
Enschede
Na tel contact snelle afspraak voor in meting en plaatsing product Werk werd door prettig in omgang en vakmensen gedaan Zeer tevreden over het resultaat .
5 July 2025
Wim Drees
Geerdijk
Zeer tevreden over opgeleverde resultaat, zeer prettig in de omgang, afhandeling & communicatie van begin tot einde!
4 July 2025
Martijn
Hengelo
Contact leggen gaat makkelijk en snel. Informatie vooraf, materiaal keuze en prijsopgaaf is prima. Planning en oplevering allemaal een dikke 5 sterren waard.
22 June 2025
Jose