Laden reviews...
137 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke instructies en betrouwbare uitvoering. De afspraken worden nagekomen en vragen worden snel beantwoord. De algemene ervaring is positief bij verschillende projecten, met veel tevredenheid over planning en uitvoering. De kwaliteit van de service en het vakwerk wordt gewaardeerd.
Super geleverde deur Mooi samen gesteld door en met hun super vertegenwoordiger Bert. En ook niet te vergeten hun plaatsings ploeg was meedenkt
30 March 2026
Erik Houtzager
Weert
Wat een mooie review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde deur, vertegenwoordiger en onze monteurs!
Na gebeld door medewerkers van Bohaco voor oplossing probleem. Snelle levering product. Kon het zelf oplossen helemaal blij.
30 March 2026
Henry Lutterman
Beek en Donk
Wat fijn dat dat er een goede oplossing gekomen is en u tevreden bent over de snelle levering!
29 March 2026
Petra van Andel
Woudrichem
Bedankt voor de review!
Alles wordt keurig afgewerkt
25 March 2026
Marjo Karel
Vlijmen
Wat fijn om te horen dat alles keurig afgewerkt is. Bedankt voor deze review!
Wij hebben al bijna 40 jaar de ramen en deuren , zijn er ook tevreden mee.
25 March 2026
Annelies
Tegelen
Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat jullie al 40 jaar tevreden zijn over onze ramen en deuren!
Zeer professionele organisatie die een super service verleent. Zeer klantvriendelijke medewerkers.
Ger
Swalmen
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert.
Zo doorgaan.
Jos Peters
WEERT
Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van het product als het vakmanschap bij de plaatsing.
Goede kwaliteit, prettige samenwerking en goede service
frans
reusel
Bedankt voor je review! Fijn dat onze kwaliteit, samenwerking en service zo gewaardeerd wordt.
Mensen die zich thuis voelen
Ad Remeijsen
Loon op zand
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid zo waardeert.
Alles prima opgeleverd en ook de kleine herstelklusjes zijn heel goed gedaan. Dus wij zijn zeer tevreden.
T. Smets
Sevenum
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles zo prettig is verlopen.
Er word geluisterd naar onze wensen. er word goed advies gegeven. de monteurs werken netjes en goed. iedereen is vriendelijk.
21 March 2026
Maria Timmerman
Reuver
Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent over het advies, de uitvoering en onze service.
Vanaf het uitzoeken van de voordeur in de winkel tot en met het plaatsen en verhelpen van enkele kleine dingen verliep alles perfect.
20 March 2026
Wim
Weert
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat het hele traject naar wens is verlopen.
Alles netjes afgewerkt en achtergelaten
1 March 2026
Jan
Aalst
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles professioneel is uitgevoerd en netjes is achtergelaten.
Twee nieuwe ramen besteld. Uitstekend geholpen bij aanschaf. Plaatsing ervan was goed. Een kleinigheid vergeten bij plaatsing. Volgende dag hersteld.
1 March 2026
Matthieu
Helmond
Bedankt voor je fijne review! Mooi om te horen dat je tevreden bent over zowel het advies als de plaatsing. Excuses voor het kleine aandachtspunt, maar goed dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen.
De werkzaamheden zijn door de medewerkers van Bohaco goed uitgevoerd. Zij hebben alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden.
Tom
Deurne
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is afgewerkt en dat je zo tevreden bent over onze werkzaamheden.
De plaatsing van 3 kozijnen is op voortreffelijke en zeer vakkundige wijze geplaatst. Verder een uitstekende hulp bij het aanvragen van de subsidie. Een grote pluim voor BOHACO
Mart
Weert
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de kozijnen vakkundig zijn geplaatst en dat we je konden helpen met de subsidie.
Wij hebben de afgelopen jaren vele projecten gedaan samen met Bohaco. Maar bij het laatste project zijn toch een aantal dingen fout gegaan. En de afwerking daarvan zeer teleurstellend. Dus dat geeft bij mij geen fijn gevoel.
Gonny
Horst
Dank voor jullie review en voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. We vinden het echt jammer dat dit laatste project jullie geen goed gevoel heeft gegeven. Door een misverstand in de communicatie en het niet opmerken van details in de offerte is er een situatie ontstaan die achteraf lastig te herstellen is. Dat is simpelweg balen.
We nemen deze ervaring mee om in toekomstige trajecten verwachtingen nog beter met elkaar af te stemmen.
Super tevreden met mijn nieuwe voordeur
Ruud
Stramproy
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe voordeur en onze service.
Vriendelijk personeel Mankementen na deurplaatsing werden opgelost.
Lucy
Den Bosch
Dank voor je review! Fijn dat ons team vriendelijk was en de mankementen snel kon oplossen.
Jaren terug naar volle tevredenheid kozijnen en rolluiken laten plaatsen. Nu een nieuwe voordeur met kozijn. Wel prijzig, maar het is ook echt top. Trouwens..... de monteur die de voordeur plaatste was erg vrolijk en lekker zichzelf, daarbij liet hij alles netjes achter ! Gewoon TOP !
Theo van der
van der Heijden
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je opnieuw zo tevreden bent en leuk om te horen dat onze monteur vrolijk en zorgvuldig te werk ging.
Vanaf de start in het eerste overleg tot en met de oplevering zijn alle stappen in de planning, uitvoering en nazorg 100% perfect uitgevoerd. Mijn dank aan alle betrokkenen tijdens het gehele proces.
Ger
MAASBREE
Wat goed om te lezen! Fijn dat alles van het eerste overleg tot de oplevering zo soepel en naar wens is verlopen.
De werkzaamheden zijn uitstekend geplaatst ,
mariet
Reuver
Dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geplaatst.
Goed advies, correcte aanbieding en verdere afhandeling. Montage vlekkeloos verlopen door vakkundig personeel met bijzonder goed gedrag m.b.t. de eigendommen van de opdrachtgever
Joop
's-Hertogenbosch
Bedankt voor je review! Fijn dat alles soepel en zorgvuldig is verlopen. Ons team waardeert het vertrouwen!
Zie mijn zin hierboven.
23 February 2026
Jos
Eindhoven
Bedankt voor het compliment! Fijn om te horen dat ons team op tijd, netjes en vriendelijk te werk is gegaan.
Een bijzondere ervaring. Doordat er iets opgevallen was, moesten we na 38 jaar(!)ons serredak noodgedwongen laten vervangen. Wat schetst onze verbazing: rekening en maten waren nog steeds bij het bedrijf aanwezig. Zonder inmeten werden de dakplaten -die er overigens verder na al die tijd nog steeds prima uitzagen- vervangen. Dat noem ik nog eens kwaliteit en ervaring. Prima werk! Tot over 38 jaar maar weer!
23 February 2026
Marcel
Tilburg
Wat goed om te lezen!
Het is inderdaad fijn dat we kunnen terugvallen op onze oude gegevens, zodat het serredak zonder problemen vervangen kon worden.
Op naar hopelijk nog eens 38 jaar plezier van uw dak!
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg.
Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel