Keurig ontvangen en prima afgeleverd binnen de opgegeven tijd.
Enigste minpuntje is dat er een opmerking volgde over de gereden kilometers in de leenauto. Ik woon niet direct naast de deur en had 110 km afgelegd die ik zoals afgesproken moest betalen tegen 0.19 /km.
Professioneel en klantvriendelijk!
Een top bedrijf . Heel goed geholpen vriendelijk en behulpzaam en alles netjes en goed afgeleverd.
Zeer tevreden en goed geholpen. Klantvriendelijk en servicegericht. Zeker aan te bevelen, om daarnaar toe te gaan voor het plaatsen van een trekhaak.
Afspraak gemaakt, auto gebracht, leenauto mee, gebeld toen de auto klaar was. Auto opgehaald na uitleg over gebruik afneembare trekhaak. Alles werkt zoals het hoort.
Vriendelijk personeel. Meegedacht met mogelijkheden. Goede uitleg van hoe het werkt.
Eerst online gegevens ingevuld. Ik werd netjes binnen de aangegeven tijd gebeld. Afspraak gemaakt. De dag zelf 's ochtends de auto daar weggezet en leenauto meegekregen. 's Middags ging de telefoon dat de auto klaar was (op het voorspelde tijdstip). Nog korte uitleg gehad over het wegklappen van de 13-polige stekker en klaar is kees! Superhappy!
Alles klopt gewoon.
Snelle en uitstekende service !
Auto gebracht om 8.00u. Leenauto zonder extra kosten meegekregen. Kon auto binnen 3 uur weer ophalen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Nadat bleek dat net voor montage niet de juiste trekhaak was geleverd, telefonisch de keuze moeten maken, wat nu?! Daar zijn we uiteindelijk wel uitgekomen, maar was niet mijn eerste keus. Wat betreft het proces van contact e.d. tot het komen van een afspraak dat is prima gegaan. De keuze van de garage bleek ook de juiste te zijn. Vriendelijke en vakkundige mensen en ook nog eens een goede service. Al met al een positief gevoel v.w.b. het eindresultaat.
Service staat hoog in het vaandel.
Goede communicatie Half negen gebracht twaalf uur gereed alles netjes afgehandeld 8
Vriendelijke ontvangst, gratis vervangend vervoer! Bij ophalen, korte instructie over werking afneembare trekhaak. Aansluitpunten erg mooi afhewerkt! Klasse!
Prima geholpen door vriendelijk personeel
Alles verliep volgensafspraak..
Goed geholpen en de afspraken nagekomen
Goed advies en perfecte uitleg
Alles is verlopen zoals afgesproken. Verrassing was nog een pakketje bij de trekhaak omdat we ANWB lid zijn.
Na wat problemen met het fietsenrek op de trekhaak hier goed en vriendelijk bij geholpen, ook al bleek uiteindelijk dat ik het zelf niet goed had gedaan.... Goed bedrijf
Ben zeer tevreden.
alles liep volgens afspraak en ben netjes te woord gestaan door het personeel zeker aanbevelen
Uitstekende kwaliteit