Uitstekend geholpen
Prima geholpen, en perfect gemonteerd.
Snel een afspraak ,,,,,,vriendelijk personeel ,,, keurig afgehandeld
Aardige mensen, goed en snel geholpen. Nette montage echter nog niet getest.
Goede montage van trekhaak. Heldere communicatie en transparant proces, met heldere factuur.
Gisteren een verticaal afneembare trekhaak onder mijn nieuwe Qashqai gemonteerd bij Trekhaakcentrum Made/Oosterhout. Alles volgens afspraak. Super netjes gedaan, je ziet hem zelfs nog niet zitten. Gratis leenauto, zelfs nog geen kilometers af hoeven te rekenen. Nadat ik de trekhaak besteld had zag ik een advertentie in de Kampioen van de ANWB, gratis kentekenplaat en verloopstekker en een leuk pakketje, na een mailtje of ik als lid van de ANWB er ook nog aanspraak kon maken werd het meteen geregeld. Goede uitleg over hoe de trekhaak te plaatsen! Een top ervaring!
Zeer fijne mensen om mee te werken, Snelle montage en goede uitleg, en ook nog eens zeer snel top
Goede service, ziet er heel netjes uit. Vriendelijk.
Prima geregeld!
Vakbekwaam Professionals Prijskwaliteit keurig Aanrader
Netjes gemonteerd, goede service
De afneembare trekhaak is er mooi op gemonteerd. Voor de uitleg/instructies werd ruim de tijd genomen door het zeer vriendelijk personeel. De voordeeltjes als ANWB lid waren ook mooi meegenomen.
Goed geholpen en alles nagekomen zoals afgesproken.
Kon een dag eerder voor mijn trekhaak. De auto werd voor me opgehaald/teruggebracht omdat ik zelf niet in de gelegenheid was. De volgende dag kon ik ook de extra spullen (kenteken/fietsendrager) ophalen en lagen direct klaar.
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf zaken gedaan te hebben! Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Hou ik van. 100% transparant in de offerte, achteraf nul “verrassingen”. Kortom, perfect!
We wilden een trekhaak binnen korte tijd geplaatst hebben. Bij Haarlem kon dat niet meer, dus hij verwees me door naar het algemene klantenservice nummer. Daar hebben ze een plekje kunnen vinden bij Almere. Mijn vriendin heeft daar de auto kunnen brengen en met de leenauto door naar werk. Bij terugkomst is ze van alles wat met de auto en trekhaak te maken had op de hoogte gebracht. Ook een verborgen gebreken heeft de monteur gemeld. Hij heeft in detail aan mijn vriendin uitgelegd hoe alles werkt. Het ziet er heel goed uit wat hij allemaal heeft gedaan. En als kers op de taart heeft hij zelfs nog de vouwfiets achterin de auto gelegd. Al met al een hele prettige en professionele ervaring!
Komt afspraken na, snelle en vakkundige montage, goede uitleg bij afname.
Alles verliep vlotjes, iets wat niet standaard is meer anno nu. Kortom aangenaam verrast
Snel en goed geholpen voor een faire prijs
Snel een afspraak kunnen maken. Goed correct geholpen. Fijne zaak!
Goede service en contact. Leenauto prima. Duidelijke uitleg van hoe de afneembare trekhaak werkt. Vind het wel een flinke investering ca 1200 euro voor een (afneembare) trekhaak.
Duidelijke afspraken gemaakt. Ik was er om 8.00 had niet aangegeven dat ik een leenauto wilde. Terplekke werd er een oplossing bedacht en had ik toch een auto. Afneembare trekhaak is netjes gemonteerd. Dit bedrijf raad ik iedereen aan.
Als gegaan zoals afgesproken
Duidelijk instructie. Fijne service.