Prima geholpen top
Goede afspraken en dienstverlening
Heel snel en vriendelijk geholpen!
Niets negatiefs te melden! Prettig personeel, goede service en uitleg na montage trekhaak.
Had een Amerikaanse BMW X3 met M pakket waardoor het allemaal net wat anders was als normaal. Heel netjes opgelost, speciaal beugeltje gemakt voor de stekkerdoos zodat die netjes wegviel onder de bumper. Top werk, nu kunnen we weer op vakantie.
Een super service en zeer vakkundig.
Keurig nette montage. Alleen afgesproken om de trekhaak in te leren op de auto maar dat is niet gebeurd. Trekhaak module zou automatisch inleren maar helaas. Achteruit rijden moet ik zelf de sensoren uitzetten anders gaat het niet. Voor het bedrag dat je aftekent zou dit niet moeten kunnen. Ik ben er nog niet voor teruggegaan bij de leverancier. Voor nu zou ik het niet aanbevelen.
Super en vakkundig zeker aan te bevelen
Goede service, snel en netjes geregeld.
net werk volgens afspraak
Er wordt duidelijke informatie verstrekt, zowel mbt de mogelijkheden, de werkzaamheden als de kosten. Ben steeds vriendelijk geholpen en de werkzaamheden zijn vakkundig verricht. Zeer tevreden.
Simpel en snel de afspraak kunnen maken. Prima service
Perfect geregeld volgens afspraak.
zowel het bestellen als het monteren is heel vlot geregeld. Goede uitleg hoe de afneembare trekhaak werkt.
Goede en prettige service en montage
De service is goed, personeel is erg vriendelijk. Prijs is goed tov andere garages. Helaas blijken bij mijn auto de parkeersensoren nog niet goed afgesteld waardoor ik nog een keer terug moet, dat is minder prettig. Maar de service blijft goed.
Goed geholpen. Netjes gedaan
Heel tevreden met trekhaakcentrum.nl De extra service met een gratis auto is goed bevallen. De mensen die me ontvingen waren erg aardig en behulpzaam. Ik kan het echt aanbevelen.
Goed ontvangen bij af leveren en ophalen, Alles was duidelijk
Prima , keurig gedaan
Ik had het ANWB pakket, dus was goedkoper uit en ik ben perfect geholpen. Ook de uitleg achteraf was heel goed.
Dit is de 2e keer dat ik een trekhaak heb laten plaatsen en de eerste keer viel de service beetje tegen. De auto was niet in 1 dag klaar en me kentekenplaat was op een andere positie geplaatst. Dat vond ik jammer. Wederom bij dezelfde vestiging weer teruggegaan maar er was een andere werknemer en die heeft alles top gedaan. Er was niks uitgesneden en de haak was nog beter dan de vorige afneembare haak en de meneer was ook zeer vakkundig en was in 4uur tijd al klaar. Zeer goede ervaring gehad!
Goede service en snelle afhandeling .zeker aan te raden zeker voor die prijs