Meegedacht in de zin, geen zaagsnede in mijn achterbumperafdekking. Maar wel aangegeven dat ze gaan meedenken over een praktische oplossing hiervoor. wordt vervolgd. Had echter wel eerder hierover geïnformeerd willen worden.
Vestiging Enschede is een echte aanrader. Uitekende ontvangst, service en uitleg. Keurige garage, aardige medewerkers. Top!
Goede service en mooi resultaat. Snelle planning en afspraken goed nagekomen.
Duidelijke offerte. Keurig gemonteerd.
Vriendelijke mensen. Leenauto stond klaar. Trekhaak montage binnen 1 dag geregeld,zoals afgesproken.
x
Goed geholpen de prijs afgesproken en keurig nagekomen.
Alles prima geregeld en uitgevoerd.
Vriendelijk en deskundig personeel TOP Aanrader.
Zeer goed en netjes ge
Netjes in de afspraken en keurig werk. Daarbij is de prijsstelling zeer netjes wel verdiende dikke duim
makkelijk een online afspraak gemaakt. Netjes gebeld om details door te nemen. Prima resultaat!
een zeer goede ervaring ik zal het bedrijf zeker aanraden bij derde
Prima geholpen top
Goede afspraken en dienstverlening
Heel snel en vriendelijk geholpen!
Niets negatiefs te melden! Prettig personeel, goede service en uitleg na montage trekhaak.
Had een Amerikaanse BMW X3 met M pakket waardoor het allemaal net wat anders was als normaal. Heel netjes opgelost, speciaal beugeltje gemakt voor de stekkerdoos zodat die netjes wegviel onder de bumper. Top werk, nu kunnen we weer op vakantie.
Een super service en zeer vakkundig.
Keurig nette montage. Alleen afgesproken om de trekhaak in te leren op de auto maar dat is niet gebeurd. Trekhaak module zou automatisch inleren maar helaas. Achteruit rijden moet ik zelf de sensoren uitzetten anders gaat het niet. Voor het bedrag dat je aftekent zou dit niet moeten kunnen. Ik ben er nog niet voor teruggegaan bij de leverancier. Voor nu zou ik het niet aanbevelen.
Super en vakkundig zeker aan te bevelen
Goede service, snel en netjes geregeld.
net werk volgens afspraak