Vestiging in Eindhoven levert een zeer goede service !
Prettige medewerker.
Voor 2e keer trekhaak laten monteren op mijn nieuwe auto.
op tijd klaar
Zeer klantvriendelijk, snelle afspraak mogelijk, duidelijke uitleg.
Alles prima geregeld. Goede uitleg bij levering. Afspraak is afspraak.
Geen lange wachttijd, netjes een vervangende auto. prima geregeld.
Voor ons was dit onze eerste ervaring met trekhaakcentrum, moest alleen zoeken waar het centrum was niet wetende dat het in het pand van Van de Zande auto zat.
goede communicatie, afspraken worden nagekomen, goed werk geleverd!
Prettig bedrijf, komt afspraken na (beter zelfs: we konden eerder terecht i.v.m. een vrijgekomen plek in de planning). Snel werk, prima trekhaak, goede uitleg, lekkere koffie. Prijs ook in lijn der verwachtingen, niet overdreven duur. Wij zijn tevreden.
Verwijderbare trekhaak laten installeren op een Kia Niro 2018. Ziet er netjes uit valt niks over te zeggen, maarrr bij thuiskomst auto in achteruit gezet ( hybride dus automaat ) en op het display in de auto zijn de blauwe “parkeerbegeleidings lijnen” verdwenen. Achteruitrij camera werkt zoals het moet, verder geen foutmeldingen in de auto. Er is alles aangedaan om te herstellen, helaas niet gelukt, ze hebben het echt geprobeerd.
Scherpe prijzen, snelle afhandeling en terugkoppeling. Attente en vriendelijke service.
Trekhaak laten plaatsen bij filiaal JM Car Hifi te Capelle aan den IJssel. Deze werd snel en goed gemonteerd. Nette uitleg en vervangend vervoer. Alles volgens afspraak. Prima!
Fijne autogarage, hele goede service. Aanrader!
Alles goed geregeld ik had een leenfiets ipv een auto meer had ik niet nodig Het enige puntje Is dat mijn factuur nog niet klaar was bij afhaken maar die gingen ze mij nog opsturen Dus ga ervan uit dat ik die de komende dagen nog ontvang per e-mail
Uitstekend geholpen, dit begon al bij de eerste binnenkomst met de vragen die ik nog had. Uiteindelijk trekhaak laten monteren en 100% tevreden over het eindresultaat. Vakmanschap en passie voor hun werk. Absoluut aanrader!
In 2021 een trekhaak op mijn Subaru XV laten zetten, daarna naar Frankrijk verhuisd. In 2023 kon ik het kogelslot niet meer bedienen, maar in Frankrijk kon ik niemand vinden die het kon oplossen. Op 10 maart 2025 werd ik door de Banden-Expert in Oud Gastel door verwezen naar Made contact persoon Marcel. Marcel loste het probleem in 15 minuten op door er een nieuw slot op te monteren, gratis onder garantie. Top 10, ongekend, kom je niet meer tegen.
Snel geregeld en vriendelijke mensen
Prima montage en uitleg, maar de vestiging in Aalsmeer is zeer slecht bereikbaar. Zowel bij het opmaken van de offerte en bellen voor vragen, zeer slecht bereikbaar.
Keurig bedrijf, komt afspraken na en leveren de auto keurig gewassen af
Goed geholpen
Korte Lijnen Duidelijke Uitleg.
Mooie gedaan
Ondanks wat tegenslag met de bekabeling alles prima opgelost. Kan niet anders zeggen dat Trekhaak centrum Cruquius alles top afgeleverd heeft.
professionele montage van een trekhaak. Ook de extra's werden erg gewaardeerd