Nette documentatie na werkzaamheden vriendelijk personeel durf deze zaak zeker aan te raden aan vrienden en bekenden
De montage was op een andere datum maar er was een week eerder een plaats vrij hebben toen gebeld of ik de auto kon missen. Had voor de eerdere datum een leenfiets besteld maar was al weg kreeg toen gratis een leen auto mee. Uitstekende service.
Trekhaak is netjes gemonteerd voor een zeer nette prijs ook nog.
vriendelijk kennis van zaken, en een leen auto. goed geregeld
Netjes geholpen uitleg over werking trekhaak gehad, alles netjes volgens afspraak gedaan.
Goed advies over vaste of afneembare trekhaak. Check of vaste trekhaak kon in combinatie met parkeersensoren. Bij montage bleek verkeerde trekhaak geleverd (afneembaar ipv vast). Ter compensatie voor ongemak verloopstekker voor 7 polig gekregen. Er wordt goed geluisterd naar waar je trekhaak voor wilt gebruiken en tips gegeven om op te letten bij gebruik.
na mijn vooronderzoek over wat, waar, welke trekhaak, kwam ik op een afneembare haak, dat zou de beste keus zijn. Maar ik houd van persoonlijk contact dus bezocht het trekhaakcentrum. De verkoper/monteur keek mij vriendelijk aan (zag ongeveer mijn leeftijd) en zei: weet u dat u op uw knieën moet om de haak erop of eraf te halen. Dank u, dank u, plaats maar een vaste trekhaak, want op m'n knieën dat zie ik niet gebeuren. Scheelde ook nog eens honderden euro's. De afspraak was snel gemaakt, kreeg een leenauto en alles was op tijd klaar. Ik beveel Trekhaakcentrum wel aan dus.
Alles is netjes gemonteerd en een gratis leenauto mee. Vriendelijk personeel. Ook mooi als anwb lid een gratis pakketje mee met spulletjes. Een aanrader
Volgens afspraak auto afgeleverd en eind van de dag was de trekhaak geiinstaleerd. Zag er goed uit. Heb echter nog niet kunnen uittesten.
Gewoon goed
Keurig gemonteerd en een zeer aardige en behulpzame monteur qua uitleg,al komt het personeel bij de receptie wat stug over.
Deskundige monteurs met goede ervaring. Na installatie een prima uitleg gekregen !
Goede afspraken,prettig geholpen
Deze keer weer bij Autobedrijf Deurne een afspraak gemaakt voor een trekhaakmontage voor een Kia Sportage die we verkocht hebben aan een klant. Super snel geregeld en goede communicatie onderling.
Correct en op tijd geholpen. Vriendelijke mensen aan de balie. Na montage de auto weer netjes afgeleverd. Nette prijs.
Je wordt hier vriendelijk geholpen en er wordt vakkundig werk geleverd in een keurig nette werkplaats.
Aardig en vriendelijk
Alles is netjes volgens afspraak gedaan en duidelijke uitleg gekregen.
Vestiging in Eindhoven levert een zeer goede service !
Prettige medewerker.
Voor 2e keer trekhaak laten monteren op mijn nieuwe auto.
op tijd klaar
Zeer klantvriendelijk, snelle afspraak mogelijk, duidelijke uitleg.