Kundige en goede hulp!
In Almere geweest. Klantvriendelijke gasten. Keurige montage en duidelijk stap voor stap uitleg. Net bedrijf.
Duidelijke website. Snel een offerte. Snel gereageerd op een detailvraag. Snel gebeld voor een afspraak. Mooie nieuwe garage. De leenauto was niet op tijd teruggebracht en daardoor niet beschikbaar. Keurig door een medewerker thuisgebracht en weer opgehaald. Al met al een prettige ervaring.
Prima gemonteerd nog even de moeite genomen alles even uit te leggen, en de auto ook nog gewassen toen ik deze op kwam halen.
Alles duidelijk, leenauto stond klaar, bij oplevering werd alles duidelijk uitgelegd door een sympathieke medewerker.
Zowel aan telefoon als in de zaak hele prettige benadering gebaseerd op vakmanschap en hele klantvriendelijke houding,
zeer klantvriendelijke ervaring.
Goede informatie en uitleg van de werkzaamheden Trekhaak is nog niet in gebruik
Alles volgens afspraak goed verlopen, kundige monteurs en keurig geholpen!
Nvt
Alles duidelijk en volgens afspraak
Schokkend goed
Nvt
Mooie product aflevering en zeer goede service van de medewerkers.
Prima, snel, goede red en klantvriendelijk
Trekhaak gemonteerd
Van het eerste moment t/m het einde alles netjes gedaan
Prima adres om je trekhaak onder te laten bouwen.
Alles wat je er van verwacht dus goed !
Goed bedrijf, deskundig en vriendelijk.
Nette documentatie na werkzaamheden vriendelijk personeel durf deze zaak zeker aan te raden aan vrienden en bekenden
De montage was op een andere datum maar er was een week eerder een plaats vrij hebben toen gebeld of ik de auto kon missen. Had voor de eerdere datum een leenfiets besteld maar was al weg kreeg toen gratis een leen auto mee. Uitstekende service.
Trekhaak is netjes gemonteerd voor een zeer nette prijs ook nog.
vriendelijk kennis van zaken, en een leen auto. goed geregeld