Toppie
Het plaatsen van de trekhaak bij trekhaakcentrum Almere zou ik iedereen die op zoek is naar een trekhaak voor zijn auto aanbevelen. Een afspraak is snel gemaakt en de mannen leggen alles stap voor stap uit. Een leenauto is beschikbaar (die van mij was splinternieuw) en bij het ophalen word alles netjes uitgelegd en getest waar je bij staat. Absolute aanrader!
Toen wij onze nieuwe auto kochten wilden wij er een trekhaak bij hebben maar de verkoper zei mij toen dat als wij het doen bent U meer geld kwijt voor U trekhaak,maar als je zelf naar het bedrijf gaat ben U veel goedkoper uit voor de zelfde trekhaak en dat hebben wij gedaan en kregen bij ons eerste gesprek een goed gevoel dus hebben wij onze trekhaak daar laten monteren.
Prettige ontvangst, goede service (leenauto) keurige montage. Bij ophalen auto prima instructie en heel positief trekhaak is van een A merk, in dit geval Brink.
Prima geholpen, en de trekhaak zit er mooi onder Ook redelijk snel geholpen, alhoewel ik wel een paar weken moest wachten op deze afspraak Paar extra zekeringen meegekregen, netjes Betaling moest wel snel, geen betalingstermijn van 30 dagen ivm wanbetaling van anderen. Daar kan ik natuurlijk niks aan doen maar ervaar wel de gevolgen.
zeer vriendelijk geholpen door Sjoerd met goede uitleg, leenauto en snel klaar! blij met mijn trekhaak en 2 jaar geleden aangeschafte elek.fietsdrager. prijs/kwaliteit is prima! kortom gezegd, prima bedrijf!
Afspraak eenvoudig. Informatie aan de telefoon correct en goed Afspraak snel kunnen maken. Haak zit er netjes onder. Of hij ook doet zie ik later pas Daar heb ik wel vertrouwen in
Onder onze nieuwe auto trekhaak laten monteren. Hebben het ervaren als een geweldig fijn bedrijf, goede service, zeer aantrekkelijke prijs en beloftes waarmakend!!!
We zijn vriendelijk ontvangen bij het opvragen van informatie. We hebben direct een afspraak gemaakt en die kon al op korte termijn plaatsvinden. Er is ons vervangend vervoer aangeboden, maar dit was voor ons niet nodig. We hebben bij het ophalen van de auto duidelijk en goede uitleg gekregen over de trekhaak en de fietsendrager.
Zeer correct en vakkundig is de trekhaak gemonteerd, stekkerdoos keurig weg gewerkt. Dankzij de monteur van autobedrijf Wijma in Leeuwarden.
Nette service met leenauto, Nette garage hofgeest velserbroek, Klein rammeltje in de uitlaat na montage terug gegaan en bleek het aandraaien van een uitlaat koppeling, service was kostenloos en kan niet anders zeggen.. echt Keurig geholpen!
Alles is volgens afspraak uitstekend gedaan
Schut is al jaren een goed bedrijf nu ook met de trekhaken
Snelle levering binnen 2 weken kon ik terecht
Auto dag kwijt en je heb een gemonteerde trekhaak
Ze hebben mij uitstekend te woord gestaan en vaktechnisch is het een uitstekend bedrijf.
Netjes te woord gestaan
keurig van te voren geïnformeerd Bevestiging via de mail vervangend vervoer geregeld uitleg gebruik van de afneembare trekhaak heel vriendelijk en kundig!
In Kerkrade zeer goed, mijn eerste contact was met uw vertegenwoordiger in Nieuwstadt. Kortom waardeloos, en klantonvriendelijk.
Netjes geholpen in Deventer. Gevraagd of de auto uiterlijk 15.00 uur klaar kon zijn, om 12.30 uur telefoon gekregen, dat de auto weer klaar stond. Super geholpen dus !!
Rommelige mail verkeer door meerdere mails met daarin verschillende afspraak data. Een belletje wanneer de auto gereed was, zou handig zijn, i.v.m eigen agenda
Prima geholpen. En super snelle montage en afhandeling.
Zeker aanbevolen
Snel en vriendelijk geholpen en komt de afspraak na. en er stond een leenauto klaar, super!
Vlot gepland, soepele ervaring met halen en brengen en keurig gemonteerd