Na het maken van een afspraak heb ik de auto afgeleverd in Eindhoven waar een gratis leen auto al voor mijn klaar stond. Een vriendelijke medewerker heeft mijn duidelijk verteld wat er ging gebeuren en hij zou mijn terug bellen als de auto klaar was. Na ongeveer 3 uurtjes kon ik de mijn auto alweer ophalen en door een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker mijn duidelijk uitgelegd hoe het een en ander werkte. Uiteindelijk moet ik eerlijk zeggen zeer tevreden te zijn met de nieuwe afneembare trekhaak en over de geboden service, ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Correcte uitvoering
Wert snel en netjes geholpen.
‘s morgens om half 8 de auto gebracht en na de lunch weer opgehaald. Erg snel, maar wel heel goed! Ik ben blij met de trekhaak en kan nu mooie avonturen gaan beleven met de caravan en later ook fietsendrager. De extra korting via ANWB was ook lekker meegenomen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Alles conform afspraak en super professioneel
Goed uitleg rustig en duidelijk
Prima bereikbare locatie. De prijs was prima en duidelijk vooraf gecommuniceerd. Vriendelijk en deskundig. Helemaal goed, zeker een aanrader.
Trekhaak volgens afspraak geplaats duidelijke uitleg 100 km gratis leenauto en goede prijs
Onder onze nieuwe Lynk&Co 01 uit 2021 wilden we graag een trekhaak laten plaatsen. Even een belletje naar trekhaakcentrum.nl en de afspraak was zo gepland. De service is echt top! Mijn vrouw heeft 's ochtends meteen onze auto daar neer kunnen zetten, ze kreeg netjes een leenauto mee en rond het middaguur kregen we al de melding dat onze auto alweer klaar was.
Verzorgd zoals afgesproken, binnen de tijd en incl. vervangend vervoer.
Helemaal tevreden. Zeer klantvriendelijk behandeld, kreeg netjes een leenauto mee en de afneembare trekhaak is van mooie kwaliteit!
Om 8:30 de auto gebracht, gevraagd of de auto voor 14.30 klaar kon zijn. Om 11.40 gebeld dat hij klaar was om op te halen. Ik werd goed en lief ontvangen, ze waren erg vakkundig en de trekhaak hebben ze keurig gemonteerd. Ben zeer tevreden!
Vriendelijk, op tijd. Goede communicatie vooraf en tijdens. Goede service met schone leenauto. Snel gereed. Echte aanrader!!
Aanrader!
X
Trekhaak netjes geplaatst, uitleg gehad.
Geen enkele reden tot minpunten. Prima werk en snel ook. Vriendelijke receptionist.
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en betrouwbare informatie ontvangen. Auto was op tijd klaar. Of het allemaal naar behoren gaat werken zal het voorjaar/zomer moeten uitwijzen. Dan wordt op de trekhaak het fietsenrek geplaatst.
Met enkele dagen al voorzien van een trekhaak. Top service door Rob en alles volgens afspraak.
Vlot geholpen in zeer nette receptie ruimte die lijkt op gezellig Grand Cafe. Uitstekende service met heel goede uitleg na afloop wat er gedaan was en hoe ik de trekhaak en fietsendrager kan monteren.
Prettige kennismaking met dit bedrijf. Ze belden na aanmelding niet zelf terug binnen de afgesproken tijd maar daarna ging het soepel. Vriendelijk en snel geholpen.
Vakkundige montage voor een zeer redelijke prijs.
Goede ervaring. Leenautotje stond klaar. Binnen 2 uur gebeld dat hij klaar was.
Goed op de hoogte gehouden tijdens montage aardig personeel die me netjes te woord stonden.