Trekhaak en fietsendrager laten monteren. Achteraf bleek mijn forse e-bike iets te groot voor de door mij bestelde fietsendrager. Werd zonder problemen omgewisseld met een andere met volledige teruggave van het verschil in prijs. Goede en geduldige uitleg over de werking van de drager.
Goed geholpen en vriendelijk personeel.
Werd snel en deskundig verholpen, keen auto stond klaar.
zeker aan te bevelen bij andere mensen
Vriendelijke ontvangst en snelle montage. Gratis huurauto stond klaar. Vestiging was Middelharnis (staat niet in de lijst).
Vriendelijk en snel geholpen
Vriendelijke mensen en een goede uitleg
Gratis leenauto mee, vlotte montage, vriendelijk personeel
Auto om 8 uur ‘s morgens gebracht en om 12 uur alweer ophalen. Snel en betrouwbaar en dat voor de scherpste prijs die ik kon vinden
goed gemonteerd
De aanvraag, planning en communicatie verliepen heel goed. Ook de kwaliteit van het werk lijkt heel goed. Helaas wel vertraagd door de levering van het verkeerde type trekhaak. Hier kon het garagebedrijf niets aan doen.
Goede service van begin tot eind.
Zeker goed en snel
I
Makkelijk met de communicatie en duidelijke afspraken vooraf. Leenauto zoals afgesproken. Naast de trekhaak met montage zat er ook een nummerbord bij voor het fietsenrek en via de anwb kwam er ook nog een tasje met wat leuke spulletjes er in.
Fijn bedrijf
Nog te vroeg of alles goed is Fijn dat er garantie op is Docu van trekhaak meegekregen
Alles van begint tot eind geweldig
Vriendelijk en accuraat
'Gewoon' afspraak is afspraak. Eenvoudig maken van afspraak, krijgen van prijsopgaaf en volgens deze prijsopgave de trekhaak gemonteerd. Incl. leenauto. Daarbij vriendelijk geholpen.
/////////////////
Binnen een dag geholpen en trekhaak netjes gemonteerd. Leenauto is ook goed geregeld. Dikke 10 dus.
Als klant heb ik niets meer te wensen. Na een heldere en complete, digitale offerte, is deze aanschaf bij het Trekhaakcentrum, vestiging Arnhem, een prima ervaring. Netjes, zorgvuldig en snel. Met garantie. Goede prijs, en gratis leenauto. Mooi!
Positief
Aardige mensen, was binnen 3 uur gefixed. Goede service.