Vanaf aankomst tot en met vertrek prima afgehandeld!
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Geen gedoe met de gratis leenauto. Bij de locatie Cruquius. ( staat nog niet als vestiging tussen de opties)
Goeie service en duidelijke uitleg over hoe en wat. Dus ik ben zeer tevreden. En zeer vriendelijk tegen klanten.
Prima en vakkundig geholpen
Mijn ervaring met vestiging Aalsmeer was 1 grote ramp. Wat een geweldige service in Amsterdam. Zo zouden ze allemaal moeten zijn.
Vriendelijk personeel en gewoon deskundig ze weten goed waar ze mee bezig zijn.
's ochtends de auto geleverd en na de lunch klaar. Vakkundige en snelle montage en ouderwetse klantvriendelijke behandeling met aandacht voor de klant en zijn wensen.
Een beter bedrijf bestaat er niet, goede service, goede uitleg,wat wil je nog meer.
Alles naar wens gegaan , prima bedrijf
Goede service en vakkundig geholpen . Aanrade
Alles is prima afgehandeld zoals afgesproken. Eenvoudig om een keuze te maken op de website en deskundig advies.
Zeer kundig en geven ook tips en uitleg voor het gebruik.
Trekhaak keurig op afspraak gemonteerd.
Wij laten hier regelmatig trekhaken monteren en kan maar 1 ding zeggen: TOP!! Ga zo door. Kia Schiedam
Zij hebben goed geluisterd naar het feit dat ik een uitvaart had en daar hun planning op aangepast zodat ik mijn auto ruim op tijd terug had. Daarnaast uitstekende uitleg gehad. Extra feit: ze zijn ook nog eens flink goedkoper dan de dealer. Kortom een goeie ervaring en zou ik iedereen aanbevelen.
Snelle service voor de montage van een trekhaak. Prima geholpen door het personeel op locatie.
Heel goed geholpen en duidelijke uitleg
Keurig geholpen goede uitover de afneembare trekhaak
Goed contact en advies. Alles keurig volgens afspraak
Vriendelijke man, keurig de trekhaak gemonteerd.
Na telefonisch contact kon ik al met een week terecht voor montage van een trekhaak. Je wordt van te voren goed geïnformeerd. Bij het ophalen wordt alles netjes en rustig uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
na een invulling op de website, snel een afspraak ingepland. We kregen zelfs een herinnering dat we de afspraak niet zouden kunnen vergeten. Om 8 uur de auto gebracht, keurig uitleg gehad welke trekhaak eronder kon. Na 2,5 uur was de auto klaar en konden we hem ophalen. Goede uitleg gekregen over hoe en wat er onder gemonteerd was. Wij zouden deze firma zeker aanbevelen.
Afspraak snel gemaakt, wordt goed op de hoogte gehouden en van informatie voorzien. Was vergeten de leenauto te boeken, maar dit was zo geregeld. Werd tussendoor gebeld en geïnformeerd dat men een mankement had ontdekt tijdens het werk, en daarop advies gekregen. Echt top. .
Goed geregeld
Goed werk afgeleverd. En ander mankement geconstateerd en gemaakt.