Je kunt lengte invullen maar als je met de hoofd omhoog moet dan heb je een langer bed nodig .rekening mee houden. Moest toch. Een verlengstuk komen plaatsen . Is wel netjes gedaan

Goed advies

Goed advies, behulpzaam, snelle levering, prima kwaliteit.

Keurige levering

Alles zat er in, keurig verpakt en schoon (vooral dat laatste vind ik heel belangrijk)

Heel goed klantgericht

Hele goede service, snel

Snelle levering en product als omschreven, zeer goed.

Uistekend

Chauffeur was prima op tijd! Hij heeft netjes uitgelegd hoe de rolstoel werkt!

Handige hulpmiddelen en goede service

Het aanvragen van de hulpmiddelen voor na de bevalling was zeer eenvoudig en daarnaast ook nog eens gratis. Alles werd netjes en optijd op de vooraf aangegeven datum bezorgd. Heel erg bedankt voor de goede service!!

Goe dat ze er zijn.

Snel, klantvriendelijk en professioneel.

Alles netjes in orde, snelle levering.

Alleen telefonisch bereikbaar kan beter.

Vriendelijk, meedenkend, maar lastig te reserveren

Een scootmobiel is lastig te reserveren. Reserveren kan alleen via de website voor die scootmobielen die op dat moment beschikbaar zijn en dan nog maar uiterlijk 1 week tevoren. Je hebt derhalve niet de zekerheid dat je een scootmobiel kunt huren voor over b.v. 3 weken. Bovendien is na reservering en ondertekening van het contract onduidelijk is het nu wel of niet voor de gevraagde datum zal lukken; dat hoor de eigenlijk pas de avond ervoor. Kortom stress. Aan de andere kant was de service van het omruilen prima georganiseerd. De medewerk(st)ers waren zeer bereidwillig en vriendelijk. En gelukkig was de factuur ook navenant netjes geregeld

Er was iets niet helemaal goed gegaan met de reservering van de kraamspullen. Hier moest ik achteraan bellen. Lange rij aan wachtenden voor mij, gelukkig de optie om terug gebeld te worden. Vriendelijke en behulpzame receptioniste.

Vriendelijke chauffeur, duidelijk uitleg

Geen ervaring

We hebben het niet binnen gekregen dankzij postbode post.nl

Goed geregeld.

Zie hiervoor.

Goede levering en vriendelijke bezorger

Goede levering en vriendelijke bezorging

snelle service

Ik kan nu met vier gebroken ribben weer in en uit bed komen zonder veel pijn.

Uitmuntende service!

Snelle levering, en uitleg hoe de rolstoel te gebruiken.

Super service

Ik heb een rolstoel gehuurd, deze werd door een vriendelijke en zeer behulpzame medewerker gebracht!

Zeer positief

Goede uitleg

topservice

Rosltoel aangevraagden binnen 1 dag bezorgt

Goede vriendelijke snelle dienstverlening

Goede snelle levering en service

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert