Zie boven
Duidelijk, professioneel en goed geregeld. Jaap is een mooie vent, verteld t goed en op een leuke manier!
Twee hele fijne dagen gehad bij de cursus waar theorie en praktijk elkaar goed afwisselde. Ook Jaap was zeker een goede/grappige trainer om te hebben met alle voorbeelden die hij gaf. Ik zou dit zeker aanraden.
Ik vond het goed en duidelijk uitgelegd maar ook op een leuke manier!! Ook de opdrachten die je zelf moest doen zoals reanimeren, blussen of evacueren helpen om het nog beter te begrijpen!
Aangenaam verrast door de manier van lesgeven. Ik heb twee dagen lang met veel aandacht geluisterd en enorm veel geleerd over een onderwerp wat tot nu toe voor mij redelijk onbekend was.
Duidelijk cursus met goede begeleiding, veel interactie.
Door een duidelijke uitleg, met voldoende ruimte voor humor, ontzettend veel geleerd.
Fijne docent. De instructie was helder. Fijn om te oefenen in het echt. Met poppen, collega’s. Door humor en een praatje vond ik het minder spannend. Ook goed verzorgd.
Ik vond het een leuke en leerzame dag en ben blij dat ik weer nieuwe dingen heb geleerd
Leerzame cursus en erg duidelijk
Zeer positief
Prettig en leerzaam
Goed om mijn geheugen weer op te frissen, en weer weten waar je nog extra aandacht aan moet besteden.
Prima les gegeven. Altijd goed om alles weer op te frissen
Fijne uitleg en oefenen
Super leuke docent
Fijne herhaling van de bhv
Duidelijk
Duidelijke uitleg. Leuke verhalen. Goed kunnen oefenen in een kleine groep.
Goede uitleg, intensief maar ook leuk verteld.
Goede cursus vooral door deskundige docent
Waarom voorbereiden als het boek wordt doorgenomen tijdens de lessen?
Even opgefrist , zodat ik weer goed op de hoogte ben!
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.