Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
wij hebben een zeer slechte ervaring met dit kantoor. slecht bereikbaar en als je iemand aan de lijn krijgt heb je het idee dat je maar lastig bent. slechte uitleg over zaken. afspraken komen ze niet na.
Beveelt niet aan
27 May 2021
marianne neuray
Meijel
Vriendelijke service afgestemd op onze behoefte. Moeilijke termen werden begrijpelijk gemaakt. Ons bezoek was kort maar toch efficiënt en alle benodigde onderwerpen kwamen aan bod.
21 May 2021
Joost
Beesel
Prima uitleg bij ondertekening
20 May 2021
Wim
Horn
Prima gedegen adviseurs, uitstekende kennis van zaken, prettige manier van communiceren
17 May 2021
ad
maasbracht
We werden vriendelijk ontvangen en kregen daarna een professionele en heel duidelijke uitleg van onze aktes.
27 April 2021
Herkenbosch
12 April 2021
Eric
Baexem
Omdat we al langer een (levens) testament wilden laten opstellen, hebben we ons laten uitleggen waarom dit echt nodig is. In het eerste gesprek werd dit al verduidelijkt en we hebben een conceptakte laten opgestellen. Deze is, voor de ondertekening, nog eens goed doorgesproken. De heldere uitleg door de notaris verschafte voldoende duidelijkheid om de akte(n) te ondertekenen.
12 April 2021
John
Heythuysen
Snelle reactie en behulpzaam bij vragen. Duidelijk en professioneel. Van de notaris een heldere en begrijpelijke uitleg gekregen, met begrip voor het perspectief van de klant.
10 April 2021
Marie Therese
Roermond
Van Hecke Houben Notarissen heeft ons uitstekend begeleid bij de afhandeling van de aankoop van ons nieuwe kavel (akte van levering) en het definitief maken van de hypotheek akte. De uitleg vanuit de notaris was goed te begrijpen, prettig en gaf blijk van kundigheid. De service geleverd door de administratie was immer tijdig en correct.
23 March 2021
Joeri
Herten
Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over de koop van een nieuwe woning. Alle documenten werden besproken en netjes uitgelegd. Er was ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.
17 March 2021
John & Natascha
Herten
Duidelijk uitgelegd. Rustig. Tijdnemend. Vriendelijk.
10 March 2021
P.W.H.S. Gorissen
Haelen
Een huis kopen doe je misschien maar een paar keer in je leven. Het is dan ook heel fijn om met je vragen ergens terecht te kunnen. Bedankt voor de informatie en jullie deskundigheid.
4 March 2021
Marlies Huijs-Janssen
Belfeld
De vragen die ik nog had werden duidelijk en helder uitgelegd. Zeer tevreden. Een ding stoorde mij: ik heb een half uur moeten wachten en er werd niet gezegd: sorry voor het wachten. Ik hoefde geen tekst en uitleg waarom ik een half uur moest wachten, alleen het woord sorry. Daarom geef ik geen 10.
9 February 2021
G.
Linne
De persoonlijke benadering heb ik als heel fijn ervaren: de aandacht van de notarissen voor de persoon en het verhaal achter de cliënt. De tijd die genomen wordt zonder efficiëntie uit het oog te verliezen. Duidelijke communicatie en verder een gevoel van 'degelijkheid'. Dit alles schept vertrouwen en het gevoel hier een volgende keer graag terug te komen.
19 January 2021
Francisca
's-Hertogenbosch
Onze wensen voor de toekomst zijn goed verwoord en opgenomen in een levenstestament. In een vriendelijke setting hebben we het document ondertekend.
14 January 2021
John Geven
Roermond
prima geregeld en coronaproof !
9 January 2021
Arnold van Laarhoven
son en breugel
Uitstekende notaris. Denkt mee en ontzorgd.
Koen
Grathem
Prettige ervaring
Leon
Roermond
Algemeen positief, maar zelf wel in de betaling onjuiste bedragen had vastgesteld voor de geleverde diensten. Blijft mensenwerk, maar het scheelde veel geld. Tip: altijd controleren. Anders had ik zeker een hogere waardering toegekend.
Georgette Habets
Herten
Wij zijn bijzonder tevreden over de joviale en veilige ontvangst en de rustige en geduldige uitleg van beide testamenten door Mr Creemers. Het gaf ons een goed gevoel inde verwoording van onze wensen.
6 January 2021
Gerda en Hub
Roermond
We moesten snel handelen voor een redelijk gecompliceerde aankoop. Dit is mede door het snel en adequaat handelen van de Notariskantoor Van Hecke Houben 2 dagen voor de deadline afgehandeld.
4 January 2021
Peter
Echt
Op al onze vragen een duidelijk verstaanbaar antwoord
31 December 2020
Theo
Posterhold
Kaily Franssen heeft binnen 2 weken alle papieren en aktes netjes in orde gemaakt zodat koopaktie op tijd kon passeren.
31 December 2020
Rick Smeets
Montfort
Ondanks Corona is de overdracht in duidelijke taal en snel geregeld, en vriendelijk ontvangen.
24 December 2020
Hans