Omdat het ons de vorige 3 keren ook zo goed was bevallen, komen wij hier telkens terug voor het jaarlijkse avondje waarop wij onze 24 buren uitnodigen. Dit jaar hadden wij voor het eerst 3 tapasschotels en ook daar kregen we weer heel erg positieve reacties op.
Alles was perfect ook op de afgesproken tijd stond het klaar en de hapjes waren 100% Beslist een aanrader gaan zeker volgende keer weer bij DSR bestellen.
Super hapjes!! Altijd tevreden
we waren tevreden en de gasten ook
goed mondeling voorgelicht meedenkend voor oplossingen
Wij zijn zeer tevreden en maken binnenkort weer gebruik van DSR food.
Gemak. Makkelijk te bestellen en te bekijken op de website. Mail ontvangen over de bezorging. Super.
Mooie website
Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen uw reactie niet helemaal. De hapjesschaal Super is uitgeleverd zoals op de website en in onze brochure beschreven (incl. 10 gevulde eieren). Bovendien is er GRATIS nog een klein schaaltje met glutenvrije hapjes meegegeven. De cherrytomaatjes zijn bedoeld als garnering en niet als hapje.
Het was uitstekend verzorgd
netjes en verzorgt - en goede kwaliteit . en lekker
Was weer zeer smakelijk
Snel en prettig contact. Zeer zeker een aanrader! Heel graag tot een volgende keer! TOP!
Perfect!!!!
Goede kwaliteit voor de prijs
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede