Snel en erg fijn dat het rapport samen met je doorgenomen wordt.
Bouwkundig inspecteur verteld goed wat hij doet. Laat duidelijk alles zien. Rapportage is duidelijk en snel geleverd. Top geregeld.
werd snel en goed geholpen, ook tijdens de inspectie werd een en ander uitgelegd. Ook nadere toelichting op rapport wordt nog gegeven. Prima geholpen zo.
Goede ervaring met dit bedrijf Mensen die weten waar ze het over hebben. Afspraak was zo geregeld en uitgevoerd .
De inspecteur was keurig op tijd. hij heeft de inspectie gedaan met een duidelijke uitleg. Het rapport zag er keurig verzorgt uit en duidelijk.
Bouwinspecteurs heeft onze woning op zeer korte termijn beoordeeld. Omdat wij geen vrij konden krijgen, zijn wij niet bij de keuring zelf geweest. Om deze reden hebben bij naderhand nog even telefonisch contact gehad met de inspecteur. Dit was een fijn gesprek en hij heeft ons goed geïnformeerd. Wat ook erg handig is, is dat alles digitaal verloopt en dus erg efficiënt verloopt. Erg tevreden!
Binnen een week alles tot tevredenheid afgewerkt.
Ontzettend aardige man die ons geholpen heeft met de bouwkundige keuring van ons nieuwe droomhuis. Kwam heel vakkundig over, vond geen vraag te gek en kon ook heel goed in ‘jip en janneke taal’ uitleggen wat er aan de hand was en dacht mee in oplossingen en plan van aanpak. Kan Ferry/Ferdy echt aanraden. Zelfs de verkopende makelaar wilde zijn gegevens omdat hij het zo een goede bouwkundige keuring vondt!
Ik had graag een exemplaar per post ontvangen voor dit tarief
Prima geregeld duidelijk en overzichtelijk rapport , en vriendelijke inspecteur
Fijne samenwerking gehad tijdens de bouwkundige keuring van ons nieuwe huis. Inspecteur nam ons achteraf al door de meest opvallende punten heen. Dat was fijn, konden we dit alvast bespreken met de verkoper. Het rapport was daarom niet verrassend. Dat was heel prettig.
Goed professioneel advies. Rapport met foto's en onderbouwing van potentiële kosten helpt in de afwegingen.
Goede dienstverlening, zeer tevreden over de kennis van zaken en vriendelijkheid van de inspecteur.
Vriendelijk, duidelijk en eerlijk.
Zeer positief ervaren. Waren zeer duidelijk en dit is voor mij het belangrijkste en ze waren op tijd bij de keuring. Het rapport werd zelfs twee dagen eerder toegestuurd dan afgesproken.