Inmiddels is het huis opgeleverd en blijken van 2 ramen het dubbelglas te lekken, is het kozijn van de voordeur rot even als de panelen die erboven zitten en is het slot van de garage deur niet gecontroleerd want die bleek ook niet te werken. Al met al een flinke extra kostenpost voor ons die we anders bij de verkopende partij neer hadden kunnen leggen.
Beste meneer, Wij betreuren het zeer hetgeen u aangeeft in uw review. Uiteraard hebben wij dit met de bouwinspecteur opgenomen en is het bouwkundig rapport tevens intern doorgenomen. Wij zien terug dat alle genoemde zaken in het rapport vermeld staan. Zie hiervoor punt 2.5 en 3.8. En weet indien er vragen en/of onduidelijkheden zijn wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord staan om toelichting en uitleg te geven. Wellicht kunt u uw review (positief) overwegen?
Erg tevreden over snelheid, prijs en mondelinge toelichting. Rapportage te algemeen. Wij hadden meer verwacht van de toelichting op verbeteringen van de woning
Mijn ervaring begon niet echt goed. De inspecteur was bijna 15 minuten te laat. Hij bleek wachtend in z'n auto te zitten en melde later dat hij aan een rapport aan het werken was. Dat vond ik niet echt professioneel. Toen hij naar ons toe kwam liep hij in eerste instantie weg omdat hij dacht dat het om een ander pand ging. Overtuigde mij niet echt van een goede voorbereiding. Wel was de inspecteur vriendelijk, maar kwam onervaren over. Het rapport viel me een beetje tegen. Erg globaal en vooral veel standaard teksten. Ik heb het gevoel dat ik voor 300 euro niet echt wijzer ben geworden.
Erg prettige ervaring. Telefonisch hadden we afgesproken dat wij bij de keuring aanwezig zouden zijn. Eenmaal toen we bij de woning waren, was de inspectie al gedaan. Dit was het enige minpuntje. Wel samen rond het huis nog een rondje gelopen.
ik ben zeer te spreken over het bouwtechnisch onderzoek.de snelheid van handelen en de belangstelling die getoond is.
Kwam zeer kundig en professioneel over. Goede tips en adviezen.
Overall een zeer goede ervaring. Snelheid van reactie en uitleg tijdens inspectieronde waren erg goed. Ik vond wel dat er in het rapport te veel algemene termen werden gebruikt. Deze had ik graag veel specifieker gezien.
heel prettig in contact. bijzonder goede uitleg tijdens keuring. helder en duidelijk raport en meerjaren begroting.
Mooi compleet rapport vriendelijke inspecteur die openstond voor vragen
Kort samengevat: uitstekende service vanaf het eerste tot het laatste contact!
Vriendelijke man. Legde alles goed uit. Rapport uitgebreid en duidelijk.
Uitstekende, snelle service!
Heel vriendelijk en terzake kundig. Heel uitgebreid rapport waarbij niets over het hoofd is gezien
Hele aardige man die het rapport op kwam maken. Het rapport was er snel en via de mail. Aardige mensen die er werken en die je te woord staan. Geen klachten, super service.
Beste meneer, wij willen u bedanken voor uw review. Telefonisch is inmiddels bij u nagevraagd waar de beoordelingen op gebaseerd zijn. Het geven van een 4 voor het eerste contactmoment bleek een typefout van uw kant, fijn om te vernemen dat dit juist positief was. De beoordeling van de rapportage bleek te maken te hebben met een bepaalde kostenpost die was opgenomen waarvan u zelf een andere mening had. Daarop kunnen wij zeggen dat wij op reële wijze keuren en ook geheel onafhankelijk. Wat betreft de beoordeling van de kennis van de inspecteur gaf u ook dat dit zeker in orde was en dat dit ook is gebleken tijdens de keuring. Wij zijn blij te vernemen dat u onze dienstverlening als goed heeft ervaren.
Op zeer korte termijn afspraak gemaakt (binnen 1 dag). Dag van keuring mondelinge toelichting en dag later de rapportage.