Het begon met fijn contact met de medewerkster aan de telefoon. De inspecteur was kundig en liet mij met duidelijk taalgebruik goed zien wat eventuele punten waren waar wij op moesten letten. Al met al een fijne ervaring.
Wij hadden het voordeel om twee inspecteurs te krijgen omdat er een nieuwe collega ingewerkt werd. Samen hadden ze veel kennis van zaken en vulde elkaar ook goed aan. Er zijn veel punten nog genoteerd die tijdens de vooroplevering niet naar boven zijn gekomen. Daarnaast waren het allemaal zaken die wij zelf nooit zouden zien omdat we geen kennis hebben op dit vakgebied.
We hadden haast met de inspectie. Maandag gebeld en dinsdagochtend al een inspectie. Heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden. Netjes geholpen aan de telefoon. En ook de 'inspecteur' heeft ons goed te woord gestaan. Na de keuring nog een rondje gelopen door het appartement en op de zaken gewezen die ook in het rapoort vermeld stond. Tevreden!
We zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring die we hebben laten uitvoeren. De inspecteur wist ons veel te vertellen en hield de informatie ook netjes voor ons. Het rapport is hier en daar wat te technisch, maar we weten dat we altijd kunnen bellen als we opheldering nodig hebben. Hoewel velen een bouwkundige keuring afdoen als iets dat alleen maar geld kost, hebben wij de meerwaarde ervan ervaren en raden het daarom zeker aan toekomstige huizeneigenaren aan!
Een professioneel en vlot onderzoek waarbij de inspecteur goed de aandacht wist te verdelen aan mij als kopende partij en de verkoper die ook zijn vragen kwijt kon. Ik zou dit advies bureau zeker aanraden mede door de scherpe prijs. Daarnaast vond ik de toevoeging van mogelijkheden van zonne-energie aan het raport erg inspirerend.
De keuring werd uitgevoerd door een kundige en vriendelijke inspecteur die zijn vak verstaat. We hebben wel zelf besloten om het rapport extern te laten printen en inbinden voor eigen gebruik, omdat het rapport alleen digitaal wordt aangeleverd.
Goed en snel geholpen, kundig advies. Rapport sneller ontvangen dan verwacht.
Meer dan ik had verwacht met een gedetaileerd verslag van de aandachtspunten.
Zeer prettig en snel geholpen. Duidelijke rapportage achteraf en voor eventuele vragen kun je direct terecht bij de inspecteur.
Super fijne communicatie. De inspecteur heeft duidelijke uitleg gegeven tijdens het beoordelen van het huis. Top bedrijf !
Inspecteur zeer duidelijk, discreet en deskundig. Had echt het gevoel dat hij de tijd nam om zeker te zijn dat alle mankementen duidelijk en begrepen werden. Uitstekend
Snelle reactie en service
Fijn en goed geholpen, leuke gast die Martijn
Geweldige service komen afspraken na en doen is goede en open inspectie waar ok naar je geluisterd wordt en ze ook meteen advies geven.
Goede en snelle dienstverlening
Deskundige vriendelijke inspecteur. Goede uitleg en snel rapport.
Omdat wij zelf niet zoveel verstand hebben van huizen en de staat daarvan. Was dit rapport de bevestiging dat we de koop zeker door konden laten gaan. Goede uitleg met duidelijke foto. Ook waar we dachten iets te zien werd extra gecontroleerd. Bovendien kwam het rapport heel snel op de mail.
Dit was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten en in beide gevallen was ik zeer tevreden over kwaliteit van de service. Snel geregeld en een duidelijke en uitgebreide rapportage over de woning.