BBQ super geregeld

Super geregeld op een vakantie adres. Alles netjes na het weekend weer opgehaald. Lekker en smakelijk vlees en salades. Zeer compleet en lekker.. fijn dat de BBQ en gas bijgeleverd worden. Ook fijn dat alles BBQ borden en bestek weer vuil retour mogen. Gemak dient de mens en dat is heel fijn. We waren met een redelijke groep iedereen enthousiast. Dank voor de goede verzorging.

Top geregeld

Goede service, smakelijk eten en brengen en halen goed gecommuniceerd.

Uitstekende service en formule

Over de bestelling, betaling, levering, ophaling tot de kwaliteit en versheid v/d producten valt niets negatief te vertellen, alles was top en uitstekend verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Super lekker

Het was weer uitmuntend verzorgd,heerlijke salades en meer dan voldoende vlees. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt AZ voor een super lekkere gezellige gourmet avond!

Super service

Super tevreden zowel over de kwaliteit van de producten, de hoeveelheid en versheid. Ook de service bij aflevering is heel goed. Keurig netjes.

Voor alles gezorgd

Met collega's van een horecagelegenheid een BBQ georganiseerd. Om zelf optimaal te kunnen genieten hebben we de BBQ volledig uitbesteed. A t/m Z BBQ heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Bestellen is eenvoudig op de website met evt. aanvullingen, vegetarisch etc. Vooraf netjes een berichtje met de verwachtte bezorgtijd. Prijs/kwaliteit = uitstekend. Voor het ophalen wordt wederom netjes contact opgenomen.

Gewoon goed en compleet

Besteld voor een familiebijeenkomst. Veel keuze incl vegetarisch. Alles stipt volgens afspraak geleverd en opgehaald.

fantastisch.

goede gourmetmenu's niets op aan te merken.

uitgebreide BBQ met veel variatie!

Alles netjes volgens afspraak geleverd en voldeed volledig aan de verwachting.

Alles compleet!

Iedere keer een geweldige ervaring. Je krijgt altijd meer dan genoeg en voor iedere smaak. Heerlijk vlees, goede salades en zelfs sauzen. Het nadeel van bbq is de voorbereiding, maar A-Z helpt hiermee en met een paar klikken op internet ben je klaar voor een heerlijk feestje.

Het was super en meer dan genoeg

Alles was zeer goed verzorgd en geleverd op de afgesproken tijd en plaats.

Top service

We hebben heerlijk gegeten, super service. We hadden besteld voor op een vakantiepark, jullie hebben het zelfs geregeld dat het gekoeld in de koelkast in het huisje stond! Nog nooit meegemaakt. Top geregeld.

De gourmet besteld voor 20 personen. Mooi op tijd geleverd volgens bericht. Er was volgende voor iedereen. Prijs kwaliteit verhouding goed. En de ophaal tijd ook goed volgens bericht.

Prima geregeld

Op ons familie weekend gebruik gemaakt van A-Z BBQ. Eten zag er goed uit en was meer dan voldoende. Lekker gegeten.

Geweldige maaltijd uit de seizoensbox met uitstekende service.

Voor herhaling vatbaar. Zonder veel moeite staat er een feestmaal op tafel van een hoge kwaliteit.

Was weer perfect geregeld

De spullen waren top geregeld ook de vegetarisch producten waren top

Top ervaring

Een super ervaring om een geheel verzorgde BBQ te mogen beleven. Nette aflevering, uitstekend vlees en salades. Geen afwas. De spullen werden keurig volgens afspraak opgehaald. Een aanrader.

Prima vlees vis salades enz.

Lekkere pikante worstjes. Vis en garnalen ook super.

Lekker eten, maar de gourmet bakt niet goed

Bakken op de pannetjes, die warm worden door de brandgel, worden niet heet en bakken daarom heel traag. Gelukkig hadden we een bakplaat en hebben we hier alles op kunnen klaar maken.

Superhandige formule voor grote groepen

Wij hebben het gourmetpakket besteld voor een groep van 20 personen. Onze hoofdreden om voor A-Z Gourmet te kiezen was om het voorbereidings- en opruimwerk zoveel mogelijk te beperken, alsook te kunnen genieten van een uitgebreid gourmetassortiment. Beide aspecten werden volledig ingevuld namelijk vriendelijke & vlotte service, minimaal werk en een ruime keuze uit vleesjes, sausjes en slaatjes. Enig minpuntje voor ons persoonlijk was dat de bijhorende slaatjes over het algemeen vrij 'sauzig' waren - wij zouden ook kunnen genieten van wat puurdere ingrediënten. Maar over het algemeen een zeer aangename ervaring die we zeker zullen herhalen in de toekomst!

Het was allemaal prima

Lekker en genoeg eten voor een goede prijs.

Geweldige service

Het eten was super, maar vooral ook veel. Zeker een aanrader

Was gewoon weer super

Was netjes optijd bezorgd en was uiteraard ook weer heerlijk en meer dan genoeg

Goed en verzorgd

Het zou nog leuker zijn mocht alles gelabeld zijn.

Uitstekend!

Echter, de hoeveelheid pindasaus en kruidenboter was voor 4 personen karig. Er zou best meer meegeleverd mogen worden

Über A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Wij vermarkten al meer dan 30 jaar barbecue- en gourmetpakketten voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland, België en de Duitse grensstreek.