Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral duidelijke uitleg, vriendelijke benadering en een soepele afhandeling. Het team kwam professioneel en attent over, met aandacht voor de klant. Enkele opmerkingen gingen over vertragingen bij de digitale portal, maar over het geheel blijft de ervaring positief.
Met excuus van de notaris voor de late start, is er kundig en heerlijk ontspannen aan een overdracht van onze koopwoning gewerkt.
1 August 2026
Leny
Veenendaal
Het was heel ontspannend en een vriendelijk en gastvrij ontvangst
20 July 2026
Adrie
Elst (utr)
Goede en prettige notaris gevestigd in een mooi pand, géén poes- pas maar gewoon zoals het hoort!
16 July 2026
Jelmer Veenbrink
Ede
In verband met het overlijden van moeder en vader in een relatief kort tijdsbestek hebben wij dit afgelopen jaar meermaals een beroep moeten doen op notariskantoor Ottens. Daar kwam ook nog de verkoop van een woning bij. Wat ons betreft een uitstekend kantoor, geen lange wachttijden en een hoog niveau van dienstverlening. Door de notarissen zijn wij uitstekend geholpen, fijne mensen. Een bijzonder woord van dank aan mevrouw Anneke van Vondel. Zij reageert altijd zelf persoonlijk op vragen en eventuele onduidelijkheden, klantvriendelijk en deskundig. Wat ons betreft een medewerker waar dit notariskantoor trots op mag zijn! Lia en Bert van Leeuwen Harskamp
19 June 2026
Lia en Bert van Leeuwen
Harskamp
30 maart 2026 waren mijn man en ik voor de overdracht van ons oude huis bij notaris kantoor Ottens. Dat werd netjes uitgelegd en met alle tijd en aandacht. Wat wij leuk vonden van notaris van Heteren waren de kwinkslagen en humor die hij erin bracht. Dus geen saaie overdracht. Een verademing in de serieuze wereld van notarissen.
7 April 2026
Dorry
Veenendaal
eerste bezoek goed gesprek, 2e afspraak liet lang op zich wachten, na wat telefoontjes naar wens afgerond
3 January 2026
mevr T
Veenendaal
Levenstestament op laten stellen. Heldere uitleg van de verschillende mogelijkheden tijdens het eerste gesprek. Een notaris die je ook een spiegel durft voor te houden om een afgewogen keuze te laten maken en zorgt dat je de materie echt begrijpt. Vlotte afwikkeling en afspraken zijn nagekomen
3 January 2026
Richard
Barneveld
Er hing bij de ondertekening van de stukken een ontspannen sfeer, goede uitleg met vakkundige kennis.
22 December 2025
Leny
Veenendaal
Eerder dit jaar bij een ander notaris kantoor geweest, wat was die notaris een vreselijke chaoot. Dit kantoor is zeer klantvriendelijk en alles is goed geregeld. Top ervaring!
19 December 2025
Babette
Ede
Hele fijne en aangename ervaring. Alles ging soepel en snel.
15 December 2025
Shahrzad
Veenendaal
Alle complimenten aan het team van Ottens. Zowel het voortraject als de overdracht verliep vlekkeloos.
14 November 2025
Fam. Mulder
Veenendaal
Alles werd goed uitgelegd, en kregen ruim tijd om alles te bespreken. Ook vragen vd notaris waarom we iets hadden besloten. Dat vond ik heel goed.
29 September 2025
Connie
Veenendaal
3 keer gevraagd of en hoe ik documenten kan uploaden in het online portal. Het antwoord was steeds 'ja, dat kan (nu)'. Pas na de derde keer was het ook echt mogelijk om documenten te uploaden voor de koop van ons huis. De digitale ondertekende samenlevingsovereenkomst werd pas geupload toen we er enkele weken later naar vroegen, terwijl we de originele papieren versie al lang thuis hadden liggen.
Beveelt niet aan
26 September 2025
Linda
Ede
We kwamen wat gespannen binnen en wachtte op wat komen zou. Je denkt aan een schoolmeester in een donker pak, mer een zeer serieus gezicht. Toen de Notaris met "zijn werk" begon was onze drempelvrees direct voorbij. Tjonge jonge wat bracht hij zijn kennis en vooral enthousiastme aan ons over. Wij gingen voldaan weer over de drempel de deur weer uit.
18 September 2025
Adrie
Terherne naar Veenendaal
“Onze ervaring met notaris Ottens was uitstekend. Hans bood ons duidelijke en gedetailleerde voorlichting, Tijdens de overdracht wist hij een ontspannen en professionele sfeer te creëren, wat de hele ervaring zeer prettig maakte. We voelden ons op ons gemak en wisten dat alles in goede handen was. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en toegankelijke notaris!”
18 December 2024
Gerard
Veenendaal
Leuke ervaring met quiz en chocolaatjes tijdens de overdracht. Wie had gedacht dat een sleuteloverdracht gepaard kon gaan met een uur vermaak. Ook flexibiliteit toen dat nodig bleek te zijn last minute. Heel fijn!
2 October 2024
M
Veenendaal
Duidelijke taal met een vleugje humor
29 September 2024
Erik
Veenendaal
We voelden ons serieus genomen, de beide gesprekspartners hadden in onze ogen verstand van zaken en er was ook humor in het gesprek.
28 May 2024
Colette
Veenendaal
Goede begeleiding en zeer fijn contact.
26 March 2024
Petersen
Veenendaal
Een goede ontvangst, en een gezellige notaris
15 March 2024
Nellie
Amerongen
Voor de leveringsakte van mijn nieuwe huis heb ik het digitale contact met Ottens Vallei Notaris als zeer professioneel, prettig en to-the-point ervaren. Ook ten kantore was de ontvangst en afhandeling van het passeren van de akte zeer prettig en professioneel waarbij de humor van de notaris voor mij een ontspannen uurtje bracht in een verder zeer spannende en stressvolle tijd.
12 December 2023
Ton
Utrecht
Goede overdracht gehad via deze notaris. Kan hem van harte aanbevelen bij anderen!
10 October 2023
M
VEENENDAAL
Prima notaris. Het online dossier is duidelijk & overzichtelijk, contact met de medewerker (s) is goed en duidelijk.
30 September 2023
Sylvia
Elst Utr.
De notaris maakte van de levering van een nieuwe woning een mooie beleving. Een goed verhaal, met humor gebracht, zonder de vakkennis uit het oog te verliezen. Aanrader!
28 September 2023
Marco
Veenendaal
Tijdens het passeren van de akte kregen we gevraagd en ongevraagd advies waar we echt iets aan hebben. Notaris van Heteren is zeer terzake kundig en denkt mee in dingen die men zoal tegenkomt in de loop van het leven en heeft daar een passend advies bij. er is dan ook direct een nieuwe afspraak ingepland om ook dat te regelen.
22 September 2023
van Wijk