Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden herhaaldelijk een professioneel en behulpzaam team, vriendelijke bezorging en een soepele afhandeling. De ervaring kenmerkt zich door betrouwbare service, vlotte montage en kwaliteitsresultaten. Over het geheel genomen is de indruk positief en worden aanbevelingen gedaan.
We hadden een matras wat toch niet lekker lag hebben toen gebeld en binnen 2 weken was het omgeruild .
12 April 2024
heer / mevrouwduif
Noord scharwoude
Prima geholpen in de winkel bij de aankoop. Bij levering ook vriendelijk en kundig.
10 April 2024
We slapen weer heerlijk.
28 March 2024
Nagtglas Boot
Alkmaar
Weer netjes geholpen en goed advies gehad. Bed keurig bezorgd en weer netjes geplaatst. Kortom in één woord geweldig
20 March 2024
Wilbert Schuil
Broek op Langedijk
Een heerlijk bed gekocht. Me moeder en zus gaan al jaren naar deze winkel vandaar dat ik er ook ben beland. Werkneemster weet waar ze over praat. De tijd wordt genomen en ja gewoon super!
20 March 2024
Jessica
Noord Scharwoude
Warme goeie begeleiding, en informatie, van Els
18 March 2024
familie Tenten
Noord Scharwoude
De ontvangst in de winkel was zeer klantvriendelijk en ter zake kundig. Analoog aan het winkelbezoek was de levering en het monteren in goede handen van twee prachtige kerels. Zie overigens mijn commentaar dat ik eerder per mail aan Wilma verzond.
18 February 2024
L.C.A. Tros/J.A. Tros-Kok
Akersloot
Wij kwamen via Google bij deze winkel en werden meteen met open armen ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en het bed werd snel volgens afspraak geleverd. Ook hadden we een leenbed gekregen totdat ons nieuwe bed geleverd werd. Ook de bezorging was door zeer ervaren vriendelijke chauffeurs.
17 February 2024
G
Ursem
De aankopen zijn altijd vriendelijk in prijs en goede kwaliteit, aflevering thuis prima mensen die hun vak verstaan.
12 February 2024
heer / mevrouw Onverwagt- de Reuver
Egmond aan Zee
Goed in meedenken. Omruilen van de matrassen. Geweldig dat dit kon.
10 February 2024
mevrouw laan
Heemskerk
Top bed!
8 January 2024
heer van Velzen
Heerhugowaard
Prettig geholpen in de winkel. Bezorging tot in de slaapkamer, super!
20 December 2023
familie kos
Burgerbrug
Goede uitleg en er de tijd voor nemen
13 December 2023
John
Sint Pancras
Goed professioneel geholpen.
7 December 2023
mevrouw van de Kuijt
Heerhugowaard
Bij de keuze voor een topper kreeg ik prima advies, na bestelling snel geleverd, mijn verzoek een week later te leveren was geen probleem. Nu een week erop geslapen voldoet de topper aan mijn verwachting, pijn in onderrug bij opstaan is voorbij.
6 December 2023
mevrouw, Ine
Alkmaar
Op tijd en keurig afgeleverd
6 December 2023
heer ven der Weerd mevrouw
Noord-Scharwoude
22 November 2023
Mariska Jonker
De goorn
Heel prettige ervaring, ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling, En die kwam ook keurig op de aangegeven tijd het matras is prachtig en ligt heerlijk
Telefonisch
22 November 2023
mevrouw koning
Volendam
Fijn duidelijk geholpen netjes afgeleverd
Beveelt aan
Het ziet er prima uit en het ligt ook fijn
29 August 2023
C.P.Bogerd familie
Zie boven.
28 August 2023
Tineke
Heerhugowaard
We konden in de winkel uitgebreid alle combinaties aan matrassen en toppers uitproberen zodat wij het bed helemaal naar onze wens konden samenstellen. De levering was zeer snel (4 weken) en is daarbij netjes en vakkundig geïnstalleerd. Wij kopen ons volgende bed ook zeker weer bij Siliakus!
11 June 2023
Stephan en Lieke
Heerhugowaard
Je kunt alle matras en topper combinaties uitproberen in de winkel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en je ontvangt direct een advies en offerte op maat.
7 June 2023
familie Wouters
Alkmaar
Bij siliakus wordt je goed geholpen met advies, ze nemen de tijd voor je, snelle levering is ook een pluspunt
7 June 2023
Arend